Kaiko Clothingin ihanat kesäpellavat

muoti, vastuullinen muoti
1 kommentti

Heiii, pitkästä aikaa olis vinkata teille kivasta kotimaisesta vastuullisesta vaatebrändistä!

Kaiko Clothing on ihana ja mulle suhteellisen uusi tuttava vastullisten vaatebrändien maailmassa. He ovat juuri lanseeranneet ihanan puolipellavavaatemalliston, jonka lookbook-kuvat nähtyäni aloin haaveilla tuosta Linen Wrap Dressistä – se näyttää kuvissa ihanalta biker-takin kanssa.

Kaikon mallistot suunnitellaan Suomessa ja kankaat valmistetaan sekä tuotteet ommellaan suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.

Kaiko Clothing on eettisesti valmistettuihin lasten- ja naistenvaatteisiin erikoistunut yritys, joka on saanut alkunsa syksyllä 2016. Yrityksen perustaja Mirjam Sokka pohti miten voisi yhdistää unelmiensa työn muodin parissa hyväntekemiseen ja tämän vuoksi Kaiko lahjoittaa 7% myytyjen vaatteiden tuotosta naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Kaikon hyväntekeväisyyskumppani on Naisten Pankki, jonka tavoitteena on vahvistaa kehitysmaissa naisvetoisia paikallisia instituutioita, jotka edistävät alueen naisten sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurillisia oikeuksia.

Viimeisen parin vuoden aikana on koottu jo 11 000 € (!!) lahjoitettavaksi Nepaliin naisten ja lasten koulutuksen tukemiseen. Ihan hullun siistiä, että yrityksen arvoissa on hyväntekeväisyys näin kiinteänä osana.

 

 

 

kuvat: Kaiko Clothing, malli @laluuna

Tämä uusi mallisto on tosiaan puoliksi pellavaa ja puoliksi luomupuuvillaa. Naistenvaatemallistosta löytyy koot XS-XL.

Kaikon tuotteita myydään (sekä naisten että lasten) ainakin Helsingin Stockalla (ja Stockan verkkokaupassa), lastenvaateosastolla – siellä on siis myös naisten koot esillä. Ja verkkokaupasta löytyy kätevästi koko valikoima.

Tämän uuden malliston vaatteet materiaaleineen puhuttelevat mua kovasti ja musta on ihanaa, että Kaikon valikoima on laajentunut myös puolipellavaan trikoon lisäksi. Tämä on matskuna kivan juhlava, nuo mekot ja housut voi hyvin kuvitella sekä arkeen että juhlaan.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.