Natural Goods Companyn ystävämyynti 16.-20.5.2019

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

* Kaupallinen yhteistyö Natural Goods Company &  Asennemedia

Natural Goods Companyn ystävämyynti on taas täällä! Ystikset järjestetään 16.-20.5.2019; eli huomisesta alkaen! Alennuksessa on valtava määrä tuotteita -20% ja jopa -60% alennuksella.

Alennuksessa on useita mun suosikkibrändejä: Mossaa, Madaraa, Providaa, Logonaa, Haut-Segalaa, Biosolista, Baldinia sekä uusia todella lupaavia löytöjä, mm. Novexpert, jota oon pitkään halunnut testata Katjan kehujen perusteella!

Alla listattuna mun uusimpia suosikkeja Natural Goods Companyn verkkokaupan valikomaista:

Novexpert c-vitamiini seerumi kokemuksia

 

Novexpert-tuotteet -20%

Novexpertin tuotteita ja C-vitamiiniseerumia olen halunnut testata jo monta kuukautta; tuntuu että useat kauneustoimittajat ja kauneusbloggaajat vannovat nyt C-vitamiiniseerumeiden nimeen. Myös aina niin hehkuvaihoinen kolleegani Mia on puhunut C-vitamiiniseerumeista, joten oli pakko päästä kokeilemaan. Lupaan kertoa tästä tarkemmin myöhemmin, mutta ekojen testailujen perusteella tuntuu, että tämä soveltuu välillä aika herkälle iholleni.

Tämä Novexpertin C-vitamiiniseerumi on normalihinnaltaan 54,90 €.

Provida-tuotteet -20% 

Providan 12-healers facial toner -kasvovesi on ihanan tuntuinen! Sumu tulee spray-pullosta tarpeeksi pehmeänä. Olen testannut myös Providan 5-flower tonerin ja suosittelen sitäkin lämmöllä. Ihana kasvovesi kevätiholle, joka janoaa kosteutta.

Provida 12-healers Facial Toner on normaalihinnaltaan 26,65 €.

 

Mossa bb-voide

 

Mossan kasvojenhoitotuotteet -20 %

Mossan kasvojenhoitotuotteet ovat Natural Goods Companyn ystiksillä myös -20% alennuksessa. Mun kesäsuosikit kasvoille on Mossan BB-voide (jossa on muuten nykyisin ihana linkin takaa löytyvä uudistunut pakkaus!) & Mossan Youth Defence -sarjan kasvovesi, joka sopii hyvin kevät-kesä-käyttöön, kun iho rasvoittuu talveen verrattuna enemmän.

Mossa Youth Defence -kasvovesi normaalisti 11,90 €, BB-voide 16,90 €.

 

Taoasis eteeriset öljyt kokemuksia

 

Taoasis-tuotteet -20% 

Taoasiksen eteeriset öljyt ovat huumavaan tuoksuisia! Jasmiini on sellainen, johon en ole törmännyt muiden brändien kohdalla helposti ja kaneli on ihan yks mun suosikkieteerisiä öljyjä.

Jasmiinin kukkaistuoksu rentouttaa, harmonisoi ja lisää naisellisuutta. Kanelin eteerinen öljy taasen lämmittää ja stimuloi ja auttaa palautumaan stressistä. Sen myös sanotaan helpottavan verenkierto-ongelmia, ruoansulatusta, reumaoireita, fyysistä uupumusta ja voimattomuutta.

Taoasis jasmiinin eteerinen öljy normaalisti 18 €. Kanelin eteerinen öljy normaalisti 13 €.

Baldini luonnollinen huonetuoksu

 

Baldinin tuotteet -30 %

Baldinin Feelkraft-tuoksuperheen tuotteet ovat aivan ihania! Etitekit on mun makuun hieman tylsiä, mutta vitsit millaiset tuotteet kyseessä, ei kannata antaa etiketin hämätä! Tuoksuyhdistelmät ovat vallan hurmaavat – olen jo ehtinyt käyttää tässä postauksessa esiin nostamani huonesprayn loppuun, se oli aivan sairaan hyvä.

Nyt mulla on kotona tuollainen Feelkraftin klassinen huonetuoksu ”olohuoneen” ikkunalaudalla, joka levittää tuoksua ympärilleen bambutikkujen avulla. Olen saanut tästä positiivisia kommentteja mun luona kyläilleiltä tyypeiltä – en enää itse huomaa tuoksua, mutta vieraat ovat huomanneet sen ja pitäneet sitä ihanana. Siinä tuoksuu sitruuna ja sitruunaruoho.

Feelkraftin huonetuoksu normaalihintaan 28,65 €

Novexpert kokemuksia

 

Novexpert-tuotteet -20%

Kuten totesinkin aiemmin, Novexpertin tuotteet ovat kiinnostaneet hyvän tovin ja nyt sain niitä testiin tämän yhteistyön myötä.

Tuo Novexpertin Milky Cleanser Hydro-Biotic -puhdistusmaito on todella miellyttävä putsari. Olen käyttänyt ennen tätä varmaan yli vuoden Essen Sensitive-sarjan puhdistusmaitoa joten en ole ollut kovinkaan kiinnostunut muista vaihtoehdoista, kun se on toiminut niin hyvin – mutta tämä on huomattavasti edullisempi, joten kiinnostaa ihan jo siinä mielessä. Tämä on tosi toimivan oloinen parin viikon päivittäisen testauksen perusteella! Kaipaa kaverikseen musliiniliinan tai konjac-sienen, jotta meikit lähtisivät kunnolla, mutta tuolla kombolla juuri hyvä epäpuhtaankin ihon puhdistamiseen.

Novexpertin Trio Zinc Face Mist ei ole vielä päässyt päivittäiseen käyttöön, joten en uskalla sanoa miten ihoni suhtautuu tähän pidemmällä aikavälillä, mutta olen tosi innoissani tämän testaamisesta. Tämä kasvovesi on suunniteltu epäpuhtaan ihon hoitoon ja sen sanotaan puhdistavan, tasapainottavan ja rauhoittavan ihoa jättäen kasvoille mattapinnan. Suihke on ihanan hienojakoinen. Katja on muuten kirjoittanut tästä Trio-Zinc-tuotelinjasta todella kattavasti täällä.

Milky Cleanser Hydro-Biotic -puhdistusmaito on normaalihinnaltaan 19,90 €. Trio Zinc Face Mist on normaalihinnaltaan 7,90 €.

Logona Eyeliner

 

Logona-meikit -50 % 

Logonan nestemäinen eyeliner on paras luonnonkosmetiikan eyeliner, jota olen tähän mennessä testannut, todellinen yllättäjä! Tässä on todella ohut sivellin ja intensiivisen musta sävy, joka on ainakin ekat käyttökerrat pysynyt ongelmitta mun rasvoittuvilla luomillani. Moneen muuhun luonnonkosmetiikan eyelineriin verrattuna tämä on koostumukseltaan tosi mustaa ja nopeasti kuivuvaa ja tuo sivellin on just täydellinen mun makuuni.

Logonan vartalo- ja kasvojenhoitotuotteet ovat -40 % -alennuksessa. Normaalihinnaltaan Logonan eyeliner on 18 €.

Meditao arnikavoide lihaksille ja mustelmille

 

Meditao-tuotteet -50 % 

Meditaon tuottet ovat aromaterapeuttisia ja perustuvat saman omistajan Taoasiksen korkealuokkaisiin eteerisiin öljyihin.

Tämä kuvan balmi on Arnika-voide; sen iholle tuottama lämpö rentouttaa, lievittää lihaskipuja ja laittaa veren liikkeelle. Se sopii mustelmien hoitoon, kipeille niskoille ja jumissa olevien harteiden hoitoon sekä pitkillä lentomatkoilla säärille pitämään jalkojen verenkiertoa liikkeellä.

Siitä kirjoitetaan myös seuraavasti: ”Vaikka voide ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, se voi vähentää kipua ja turvotusta ja nopeuttaa mustelmien, venähdysten ja nyrjähdysten paranemisprosessia. Se aktivoi valkosoluja korjaamaan mustelmia nopeammin. Arnika vähentää myös turvotusta mm. murtumissa ja nyrjähdyksissä sekä muissa pehmytkudosvammoissa.” 

Mediato Arnica Balmin normaalihinta on 27,50 €.

Edullinen ruusuvesi

 

Haut-Segala ruusu- ja hamamelisvesi -40 % 

Käytän aika paljon erilaisia kasvovesiä ja -suihkeita ja tykkään yksinkertaisista kukkaisvesistä kovasti. Käytän näitä aamulla tasoittamaan ihon pH:ta vesipesun jälkeen sekä kesken päivän, jos iho tuntuu kuivalta tai kiristävältä.

Haut-Segalan ruusuvesi on raikastava ja virkistävä sekä ihohuokosia supistava. Hamamelisvesi sopii hyvin herkälle ja helposti reagoivalle iholle ja on myös ihohuokosia supistava sekä ihon punoitusta vähentävä. Hamamelisvettä suositellaan myös suihkittavaksi iholle sheivaamisen jälkeen rauhoittaaman.

Haut-Segalan uudet aloe vera -tuottet ova -20 % alennuksessa. Ruusuveden normaalihinta on 18,10 € ja hamamelisveden hinta 16,45 €.

♥♥♥

Yli 85€ ostoksiin saa kaupan päälle täysikokoisen Màdaran Infusion Vert Moisture -saippuan.

Kannattaa lukea myös mun viime kerran vinkit Natural Goods Companyn ystiksiin; vaikka aleprosentit vaihtelevat, saatat löytää näistä suosituksistakin jotain kiintoisaa. :) Alennukset ovat voimassa 16.-20.5. välisen ajan!

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.