Natural Goods Company -ystävämyyntivinkit

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

* Kaupallinen yhteistyö Natural Goods CompanyAsennemedia

Natural Goods Companylla alkaa huomenna torstaina maanantaihin asti kestävä Ystävämyynti! Legendaarisessa ystävämyynnissä on ihan törkeitä aleja, -20% alesta jopa -60%! Jokaisesta alekategoriasta löytyy vaikka mitä hyviä tuotteita – tiedän, koska selasin kaikki eri kategoriat valkatessani teille vinkattavia tärppejä.

Kokosin tähän postaukseen omat alesuosikkini kevätihonhoitoa silmällä pitäen, eli jätin tuhdeimmat tuotteet pois ja keskityin kosteuttamiseen ja kirkastamiseen sekä ihaniin tuoksuiltaan hemmotteleviin koti- ja vartalonhoitotuotteisiin.

Natural Goods Company ystävämyynti

Mossan kasvojenhoitotuotteet -20%

Mossan Vitamin Cocktail -sarjan  Energy Boost Multi-use mask  on yövoiteen ja naamion yhdistelmä ja yksi luonnonkosmetiikan budjettilöytötuotteista. Oon hehkuttanut tätä vaikka kuinka monta kertaa, joten jos ette ole vielä testanneet ja iho kaipaa ekstrarauhoitusta ja kosteutusta, nyt voisi olla oikea hetki.

Mossan Youth Defence -sarjan Antioxidant Radiance -kasvovesi on ihanteellinen sekaiholle; käytän tätä T-alueelle ja vaikka tuote on ollut kovimmat pakkaset tauolla, tulee tämä taas kevätihonhoidossa tarpeeseen.

Whamisa Seeds Finger Peeling Mitt 150g &
Fruits Finger Peeling Mitt 150g -20%

Whamisan Finger Peeling Mitt -kuorinnat ovat ihan superhyviä! Lähtökohtaisesti en ole hedelmähappokuorintojen ylin ystävä, mutta tämä Whamisan Fruits Peeling Mitt on mahtava. Hedelmähappokuorinta on imeytetty pieniin ”vanutaskuihin”, joilla kuorinta pyöritellään kasvoille, eli iho saa samalla myös todella kevyen mekaanisen kuorinnan.

Iho on superhehkuva ja kuulas eikä tämä ole liian voimakkaan oloinen munkaan herkille kasvoille kerran kahteen viikkoon käytettynä. Jos tuote ei ole tuttu, kantsii kurkata Katjan blogista hoitorutiini!

Provida -tuotteet -20% 

Providan 5 Flower facial toner -kasvovesi on miellyttävän hienojakoinen kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi jota voi huoletta suihkia myös meikin päälle, eli tämä on täydellinen toimistokasvovesi! Mun ihoni on kylmistä keleistä ja kovasta ilmastoinnista melkoisella koetuksella ja kaipaa ekstrakosteutusta joten tällaiset hoitavat ja rauhoittavat kukkaisvedet auttavat hyvin ylläpitämään ihon kuntoa. Tämän tuotekuvauksessa lukee, että sopii iholle joka on epäpuhdas, väsynyt ja  huono verenkierto – eli veikkaan, että aika monen iholle talven jälkeen.

Providan tuotteet ovat ihanan autenttisia ulkonäöltään! :D Pitäisi tutustua koko sarjaan tarkemmin, sillä tämä tuote oli hyvä ensikosketus koko sarjaan.

Logona – vartalotuotteet, värikosmetiikka ja kasvotuotteet -40% 

Logona ei ole mulle kokonaisvaltaisesti tuttu sarja, mutta olen testaillut jotain yksittäisiä tuotteita ja tämä ruusukasvovesi on sellainen löytö, että tekis mieli testailla muutkin Logonan ruusutuotteet!

Logona Refreshing Facial Toner -kasvovesi on loistava peruskasvovesi joka kosteuttaa ja rauhoittaa. Olen käyttänyt pitkään Essen Sensitive-linjan kasvovettä mutta on tosi kiva löytää sen tilalle myös edullisempia mutta rauhoittavia kasvovesiä. Tämä on hyvä korvaaja silloin kun en raaski panostaa Esseen.

Haut Segala -öljyt -30% 

Haut Segalan luomulaatuinen jojobaöljy on loistava öljy sekaiholle sillä sen koostumus on lähellä ihon oman talin koostumusta ja siten se hillitsee rasvoittumista ja ihon kiiltelyä tasapainoittaen. Haut Segalan luomuöljyissä on hinta-laatu-suhteet kohdillaan!

Sekoitan jojobaöljyä muihin öljyihin tai tipan sellaisenaan yö- tai päivävoiteen sekaan. Jos Haut Segala ei ole vielä tuttu, niin suosittelen kurkkaamaan muutkin öljyt. Valikoimassa on mm. risiini- ja porkkanaöljy.

Baldini-tuotteet -30% 

Ai vitsit en tajua, miten tutustuin Baldinin tuotteisiin vasta nyt! Eteerisistä öljyistä valmistetut eteeristen öljyjen blendit sekä huonetuoksut ovat ihania. Baldinin tuotteet ovat luomutuotteisiinkin verrattuna next level; ne ovat biodynaamisesti viljellyistä ja Demeter-laatuisista raaka-aineista valmistettuja.

Baldini Yoga Scent – blendi on todella miellyttävä. Sen sanotaan selkeyttävän ajatuksia ja inspiroivan. Sekoituksessa on greippiä, patchoulia ja santelipuuta.

Huonetuoksuista valkkasin testiin sitruunaa ja sitrusruohoa sisältävän Feelkraft-tuoksun, aivan ihana!

Khadituotteet -40%
Mossa-vartalonhoitotuotteet ja -hiustuotteet -30% 

Khadin Pink Lotus on mun vanha suosikki vuosien takaa ja vaikka olen testannut monia todella hyviä vartaloöljyjä, on tämä yksi niistä, joihin palaan kun mietin minkä öljyn ostan loppuneen tilalle. Tuoksu on taivaallisen hyvä ja -40% ale tuntuu miltei hävyttömältä näin hyvästä tuotteesta. Öljy sopii myös kasvojen iholle!

Mossan vartalo- ja hiustuotteet ovat -30% alennuksessa. Tämä Firming + Repair Body Cream on tehokkain kolmesta vartalovoiteesta ja sopii hyvin kevätsesonkiin esimerkiksi kuivaharjauksen jälkeen levitettäväksi.

Logona-kynsilakat -60% 

Kannattaa kurkata Logonan kynsilakkavalikoima, sillä ne ovat Ystisten ajan -60% alennuksessa. Kuvan Classic Red on varma valinta, samoin päällyslakka.

Sante-hiustenhoitotuotteet -40% 

Santen hiustenhoitotuotteista löytyy parikin lempparia, mutta yksi on ylitse muiden; Santen Shine Conditioner Brilliant Care -hoitoaine. Olen nostanut tämän blogissa niin monta kertaa, että luulen, että tämä on tuttu teillekin, mutta siis aivan ehdoton aletärppi! Jos Santen hisutenhoitotuotteet eivät ole muuten tuttuja vielä, niin annan suositukseni myös Balance-shampoolle – se on hyvä syväpesevä shampoo.

///////////

Nautral Goods Company -ystävämyynti

• to-ma 14.-18.2.2019
• Yli 75€ ostoksiin lahjaksi Infusion Blanc käsisaippua.

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Miksi Antioxidant Radiance on tauolla? T. Läträän joka ilta ja aamu :D

    1. Mun iho on ollut nyt niiiiin pintakuiva että käytössä on ollut vaan Logonan ruusuvesi ja Essen Sensitive-kasvovesi. Ei oo tarvinnut hillitä kiiltelyä Antioxidant Radiancella just nyt :D Mutta keväämmällä todellakin taas käytössä!

  2. Ahaa, en ole tajunnutkaan että sillä on sellainen vaikutus :D Oma naamani taitaakin kyllä kiillellä kesät talvet.

  3. Kannattaa käydä myös liikkeessä pyörähtämässä jos vain mahdollista! Kävin juuri ja mukaan tarttui sieltä vaikka sun mitä uutta kokeiltavaa :)