Herbina lanseeraa Eco by Herbina -luonnonkosmetiikkasarjan

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: ,
* Kaupallinen yhteistyö Eco by Herbina

Kivoja luonnonkosmetiikkauutisia! Herbina lanseeraa Ecocert-sertifioidun luonnonkosmetiikan kasvojenhoitosarjan. Eco by Herbina -luonnonkosmetiikkasarjasta löytyy seitsemän tuotetta ihonhoitoon ja koko tuotesarja on vegaaninen.

eco by herbina luonnonkosmetiikka

Eco by Herbina -misellivedessä on rauhoittavaa kehäkukkaa, kosteuttavaa aloe veraa ja vadelmauutetta,
joka on ihoa suojaava antsioksidanttipommi

Olen päässyt testailemaan uutuuksia alkukesästä saakka ja pääsen nyt raportoimaan teille fiiliksiäni. Lisäksi ehdotin Herbinalle, että muutama teistäkin pääsisi testaamaan uutuuksia ja kertomaan niistä fiiliksiään – tästä listää postauksen lopussa. Tiedän, että linjoilla on ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita – olisi ihana kuulla teidän fiiliksiä uudesta sarjasta!

eco by herbina kokemuksia

Eco by Herbina -tuotesarja lanseerataan nyt syyskuussa ja tuotteet tulevat löytymään hyvin varustelluista päivittäis- ja vähittäiskaupoista ympäri maan, sekä Sokoksen verkkokaupasta.

Musta on IHANAA, että luonnonkosmetiikkaa alkaa tämän myötä löytyä kunnolla myös marketeista ja ruokakaupoista ympäri Suomen. Kun kasvovesi tai päivävoide yllättäen loppuu tai unohtuu mökkimatkalla kotiin, ei tarvitse ostaa ruokakaupasta mitään synteettistä, kun valittavana on myös luonnonkosmetiikkaa. Vaikka olen ihonhoitotuotteissa valmis panostamaan toimiviin tuotteisiin, on edulliset, mutta toimivat luonnonkosmetiikkatuotteet todella tervetulleita arkituotteita.

ida365 Eco by Herbina

Eco by Herbina -luonnonkosmetiikkasarjaan kuuluu seitsemän tuotetta: kosteuttava ja virkistävä päivävoide, ravitseva ja rauhoittava yövoide, syväkosteuttava seerumi, kirkastava kuorintavoide, puhdistusvaahto, puhdistusgeeli ja misellivesi.

Ensimmäinen asia, johon kiinnitin tuotteet testiin saatuani huomiota, on niiden raikkaan marjaisat ja hedelmäiset tuoksut. Uskon, että ne puhuttelevat useimpia ja etenkin sellaisia, joiden makuun luonnonkosmetiikan tuotteet ovat joskus turhan ”vihreitä” tuoksultaan :D

Marjaisat, hedelmäiset ja kevyen kukkaisat tuoksut tulevat tuotteisiin valituista pohjoisen luonnon tehokkaista raaka-aineista; näissä on mm. omena-, mustikka- ja karpalouutetta, kehäkukkaa, tyrniöljyä ja auringonkukan siemenöljyä.

ida365 Eco by Herbina

Mun lempparituotteiksi nousi tämän kesäisten testailujen aikana hieman yllättäen sarjan päivävoide. Päivävoiteessa on omenauutetta ja ihoa pehmentävää auringonkukkaöljyä. Sen raaka-aineista peräti 55% on luomua luonnollisuuden lisäksi. Se imeytyy ihanan nopeasti, mutta tuntuu nopeasta imeytymisestä huolimatta kosteuttavalta.

Kuten ehkä tiedätte, olen tosi nirso päivävoiteiden suhteen, joten on ihanaa, että Eco by Herbinan valikoimasta löytyi tällainen loistava budjettivaihtoehto mun muiden suosikkieni joukkoon. Yleensä pihistän poispestävien tuotteiden kohdalla ja panostan iholle jätettääviin. Tämä oli siis todella positiivinen yllätys!

Ja kuten osasin olettaa, tykästyin myös sarjan miselliveteen. Siinä on rauhoittava kehäkukkaa, jonka olen todennut muissakin ihonhoitotuotteissa itselleni sopivaksi raaka-aineeksi. En pese meikkejä misellivedellä, mutta puhdistan sillä meikinjäämät iholta pesun jälkeen. Tämä jättää ihon ihanan mattapintaiseksi ja sileäksi, ei lainkaan tahmeaksi.

Eco by Herbina

Kuorintavoide on koostumukseltaan kermaisen täyteläinen ja siinä olevat rakeet ovat niin pieniä, etten huomannut niitä alkuun, kun puristin voidetta tuubista kämmenelleni. Rakeet tuntuvat pestessä kivan karheilta vaikka ovatkin pieniä. Tämä sopinee sellaiselle, joka haluaa kuorinnan olevan mekaaninen, mutta silti hellä. Tuoksu on kevyt ja kukkainen.

Putsareista vaahto ja geeli tuntuvat molemmat toimivilta eivätkä ainakaan näin kesällä testattuna olleet kumpikaan liian pesevän tuntuisia ihollani, vaikka käytänkin yleensä maitomaista putsaria. Vaahto tuntuu ihanan hellältä eikä iho jää puhdistusgeelistäkään liian natisevaksi.

Luonnonkosmetiikka Herbina

Eco by Herbina -sarjan mainoskampanja on musta ihana; siinä herätellään ajatuksia mm. ulkonäköpaineista. ”Luonnollisuus on tasapainottelua vahvuuksien ja haavoittuvuuden välillä. Se, että uskaltaa näyttää haavoittuvuutensa on vahvuutta.”

Tämä kummallinen vuosi ja kaikki keväällä kotona vietetty aika sai mut miettimään ihoani paljon vähemmän, kuin normaalisti. Kun kalenterista poistui livenä treffaamiset, aloin meikata harvemmin ja huomasin lähteväni kauppaan ja kävelyille meikittä. Tajusin myös, että olen meikannut elämästäni suuremman osan kuin ollut meikkaamatta ja vaikka ajattelen tekeväni sen täysin omasta tahdostani, niin totta kai siihen liittyy myös ulkopuolista painetta toimia norminmukaisesti ja näyttää norminmukaisesti nätiltä.

Suurin syy meikkaamiselle on mun ihoni. Se on oikukas – tai hmm, muotoillaanpa niin, että siinä näkyy oikut. Kaikki tämä oikukas elämä. Kun stressaan ja nukun liian vähän, se näkyy heti ihossani. Kun syön jotain, joka ei sovi mulle, se näkyy ihossani. Kun käytän vääränlaisia ihonhoitotuotteita, se näkyy ihossani. Kun hoidan ihoani liikaa, se näkyy ihossani. Kun en hoida ihoani, se näkyy ihossani.

Siksi olen opetellut peittämään epätasaisuudet ja punoitukset meikillä, mutta yhtäkkiä tänä keväänä huomasin, etten enää mieti niin paljoa, mitä muut miettivät. Tai että se ei kuulu mulle, mitä muut ajattelevat. Tuntuu hyvältä uskaltaa olla paljaampi ja haavoittuvaisempi, vaikka tietysti toivon, että joskus en enää edes ajattelisi moista – ettei se tuntuisi uskaltamiselta. Mutta sellaista tilannetta ei saavuta, jos ei vähän harjoittele ensin.

Eco by Herbina luonnonkosmetiikka

Olen myös alkanut olla enemmän sinut sen kanssa, että ihoni on oikutteleva, eikä se ole mikään teini-ikäisyyteen tai nuoruuteen liittyvä asia, vaan mun ihoni meininki. Olen kokeillut kaikki mahdolliset ihonhoitotuotteet jotka lupaavat täydellisen ihon ja panostanut hoitoihin ja erilaisiin ihoa hoitaviin/peseviin/kiinteyttäviin vekottimiin monia satasia toivoen ihoni ihmeparantumista. Kesti kauan ymmärtää, ettei ihon kunto ole omasta tahdosta, yrittämisestä tai tuotearsenaalista kiinni. Siksi koetan antaa olla ja hyväksyä, että ihoni on oikutteleva.

Näissä kuvissa ihoni voi hyvin, kuten se on voinut koko kesän. Se tekee mut tosi iloiseksi mutta tiedän, että oon tismalleen sama tyyppi (ja ihan yhtä arvokas ja ihana) silloinkin, kun ihoni voi huonommin.

Eco by Herbina päivävoide

Eco by Herbina -päivävoide tuoksuu ihanalta ja imeytyy nopeasti

Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen ja pitkät yöunet ovat varmasti parhaimpia tekoja, joita oon voinut iholleni tehdä. Musta on ihanaa, että nykyisin luonnonkosmetiikkaa on tarjolla jo paaaljon paremmin kuin silloin 10 vuotta sitten, kun aloin pikkuhiljaa, tuote kerrallaan siirtyä luonnonkosmetiikan pariin. Kaikkien tuotteiden kohdalla siirtyminen ei ole ollut mutkatonta, mutta ihonhoitotuotteiden kohdalla se on lopulta ollut helpointa ja palkitsevinta ihon kunnon suhteen.

Siksi olen innoissani, kun voin tarjota 10:lle teistä mahdollisuuden päästä testamaan koko Eco by Herbina tuotesarjaa! Haluaisitko mukaan pieneen testiryhmään ja kertoa parin viikon kokeilun jälkeen fiiliksistäsi? Haluaisin jakaa ne mun Instagram Storieseissa muiden iloksi, jotta muiden luonnonkosmetiikkatuoteita pohtivien olisi helpompi löytää  uutuuksien joukosta itselleen sopivimmat tuotteet testiin.

Herbina luonnonkosmetiikkaa
OSALLISTU TESTIRYHMÄÄN:

Huikkaa kommenttiboksiin HEP tähän postaukseen (ja jätä tietoihin sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa – se näkyy vain mulle) tai laita mulle Instagramissa yksityisviesti. Otan mukaan 10 tyyppiä kokeilemaan tuotteita ja ilmoitan mukaan valituille henkilökohtaisesti vk 36 aikana. 

Herbina lähettää Eco by Herbina -tuoteperheen tuotteet sulle testiin vk 37 aikana ja minä laitan testiryhmäläisille lyhyen kyselyn parin viikon päästä (vk 39 alussa), johon vastaaminen tulee viemään n. 10 minuuttia.

Jaan kysymyksiin tulleita vastauksia anonyymisti, tyyliin ”luonnonkosmetiikan vakikäyttäjä 25v., seka iho, kommentoi että” mun Instagram Storiesissa syyskuun lopussa (vk 40 aikana), joten tarvitsisin vastaukset vk 39 aikana. Haethan mukaan, jos tiedät, että voit sitoutua uutuuksien testailuun ja kyselyyn vastaamiseen tällä välillä Ei ole väliä, minkä ikäinen olet, millainen iho sulla on tai käytätkö jo luonnonkosmetiikkaa. Uteliaisuus, halu testata uutta ja raportoida siitä muiden iloksi riittää. Eli huikkaa kommentteihin hep,jos haluaisit testiryhmään! 

Kuvat: Linda Lehtovirta

137 kommenttia

 1. Karoliina Tikka /// 02/09/2020 / 10:10:29

  Oijoi, kiinnostaa! Eli suuri HEP!

  Vastaa
 2. Carita /// 02/09/2020 / 10:13:31

  Hep! Mielelläni testaisin

  Vastaa
 3. emma /// 02/09/2020 / 10:16:53

  Kiinnostaa ehdottomasti eli HEP! :-)

  Vastaa
 4. J. A. K. /// 02/09/2020 / 10:17:56

  HEP! Luonnonkosmetiikkaa jo pidemmän aikaa testailleena uudet tuttavuudet kiinnostaa aina kovasti. Ihanaa, että edullisia vaihtoehtoja tulee markkinoille lisää! Toivottavasti yhä useampi rohkaistuu näin testaamaan luonnollisia tuotteita ja ehkä vaihtaa synteettiset kokonaan luomuun.

  Vastaa
 5. Janika /// 02/09/2020 / 10:18:58

  Suomalainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina ja Herbina on aina ennenkin ollut opiskelijabudjettiin sopiva merkki, joten HEP HEP!

  Vastaa
 6. Justiina /// 02/09/2020 / 10:23:11

  Kiinnostaa paljon HEP!!!

  Vastaa
 7. Ilona /// 02/09/2020 / 10:23:34

  HEP!

  Vastaa
 8. Jenna /// 02/09/2020 / 10:24:53

  Hep! Kiinnostaa kovasti testailla ja raportoida!

  Vastaa
 9. Kerttu L /// 02/09/2020 / 10:25:15

  HEP!!

  Vastaa
 10. Kia /// 02/09/2020 / 10:26:30

  Hep!:)

  Vastaa
 11. Jenni /// 02/09/2020 / 10:27:24

  Hep hep!!!

  Vastaa
 12. Heli /// 02/09/2020 / 10:30:24

  HEP! Herbina tuttu merkki nuoruudesta, mutta jäänyt sittemmin luonnonkosmetiikkaan siirtyessä. Kiinnostaisi kovin!

  Vastaa
 13. Jenni /// 02/09/2020 / 10:34:19

  HEP!

  Vastaa
 14. Sara /// 02/09/2020 / 10:34:40

  HEP!! :)

  Vastaa
 15. J /// 02/09/2020 / 10:39:21

  Ehdottomasti hep ja hep ja hepetitihep!

  Vastaa
 16. Minna /// 02/09/2020 / 10:40:36

  Hep! Oon kans tosi nirso päivävoiteille, joten tää kiinnostaa!

  Vastaa
 17. Anna /// 02/09/2020 / 10:40:38

  Ehdottomasti hep!!

  Vastaa
 18. Heta /// 02/09/2020 / 10:45:11

  HEP!!

  Vastaa
 19. Heidi /// 02/09/2020 / 10:45:14

  Hep! :-)

  Vastaa
 20. Iidis /// 02/09/2020 / 10:48:12

  HEP!

  Vastaa
 21. Noora /// 02/09/2020 / 10:49:00

  HEP! Herbina on kuulunut pitkään suosikkeihini, joten tämä uusi tuotesarja on iso plussa.

  Vastaa
 22. Lotta /// 02/09/2020 / 10:50:15

  HEP! :) tällä hetkellä tosi sekalaisesti luonnonkosmetiikkaa ja normikosmetiikkaa käytössä ja ois kiva päästä testaamaan yhden luonnonkosmetiikan sarjan tuotteita kerralla!

  Vastaa
 23. Elli /// 02/09/2020 / 11:23:09

  Hep! Mulla on kotimaiset merkit vakikäytössä, esim. markettipuolelta Erisan, LV ja LH-Beauty, ja erityislempparina apteekista YA Naturae. Tää siis kiinnostaa hyvinkin! Onkin vähän harmittanut luonnonkosmetiikkavaihtoehtojen vähyys näissä kotimaisissa tutuissa merkeissä.

  Vastaa
 24. Tiina /// 02/09/2020 / 11:29:51

  HEP:) Olis ihanaa!

  Vastaa
 25. Sini /// 02/09/2020 / 11:33:15

  Hep! Kiinnostaa kovasti, jos sarja sopii herkälle sekaiholle!

  Vastaa
 26. Tiltunen /// 02/09/2020 / 11:41:56

  HEP kyllä kiinnostaa ✨

  Vastaa
 27. Roosa /// 02/09/2020 / 11:59:32

  HEP! Uudet luonnonkosmetiikkajutut ja varsinkin suomalaiset kiinnostaa aina.

  Vastaa
 28. Ella /// 02/09/2020 / 12:07:07

  HEP! Ihanaa että on tullut uusia luonnonkosmetiikka tuotteita! T. 15v tyttö.

  Vastaa
 29. Oona /// 02/09/2020 / 12:36:20

  Ehdottomasti HEP!! Ihanaa nähdä kun luonnonkosmetiikka markettien hyllyillä lisääntyy. On aina yhtä mielenkiintoista päästä tutustuun uusiin tuotteisiin, sitä tuppaa niin jämähtään samoihin vakkareihin, jotka tässä useamman vuoden luonnonkosmetiikan käytön aikana on tulleet jo tutuiksi. Kiinnostaa siis!

  Vastaa
 30. Tiia /// 02/09/2020 / 12:46:22

  HEP! kotimaisuus ja luomu kiinnostaa- onko tässä Mossalle haastaja?

  Vastaa
 31. Heli Heinonen /// 02/09/2020 / 12:57:12

  HEP!

  Vastaa
 32. vilhelmiina /// 02/09/2020 / 13:01:15

  oi hep! käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja tykkään tosi paljon testailla uutuuksia, mutta toistaiseksi vielä opiskelijabudjetilla ois ihanaa löytää hyvä, edullinen luonnonkosmetiikkasarja vakikäyttöön. :-)

  Vastaa
 33. Olga /// 02/09/2020 / 13:01:52

  Hep! Kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa :-) Olisi kiva testata, sopiiko nää allergiselle iholle!

  Vastaa
 34. Saara /// 02/09/2020 / 13:07:39

  Hep! Olisipa ihana päästä testaamaan näitä uutuuksia ja rakastan kirjoittaa kosmetiikka-arvioita <3

  Vastaa
 35. maria /// 02/09/2020 / 13:07:41

  hep! ehdottomasti kiinnostaa

  Vastaa
 36. Emmi /// 02/09/2020 / 13:09:15

  HEP!! :)

  Vastaa
 37. Mari T. /// 02/09/2020 / 13:20:05

  Hep, ehdottomasti kiinnostaa!

  Vastaa
 38. Pinja /// 02/09/2020 / 13:23:08

  Hep! Kiinnostaa suuresti testailla näitä uutuustuotteita!

  Vastaa
 39. Susanna /// 02/09/2020 / 13:28:26

  HEP!

  Vastaa
 40. Alberta /// 02/09/2020 / 13:44:18

  Ihanaa olisi. HEP!

  Vastaa
 41. Helmi /// 02/09/2020 / 14:07:44

  Hep! Ihana idea ja luonnonkosmetiikan uutuuksien intohimoisena testailijana nämä tuotteet kiinnostaa kovasti!

  Vastaa
 42. Sanni /// 02/09/2020 / 14:09:28

  Hep! :-) mulla on nyt juuri meneillään tuo vaihe, että korvaan yksitellen käyttämiäni tuotteita luonnonkosmetiikalla. Luonnonkosmetiikkapäiviltä tilasinkin taas pari uutta juttua testiin ja synteettisiä juttuja omassa meikkipussissani on koko ajan vähemmän ja vähemmän. Olisi ilo päästä kokeilemaan näitä Herbinan uutuuksia, sillä tämmöiset marketeista löytyvät tuotteet palvelisivat itseäni hyvin näin opiskelijana. Aikaa ja mielenkiintoa testaamiseen sekä raportointiin siis löytyy.

  Vastaa
 43. Minna N. /// 02/09/2020 / 14:14:29

  Hep! Täällä myös innokas testiryhmään, 43v pintakuiva-ihoinen ilmoittautuu :)
  Ihan mahtavaa että kotimaisilta tutuilta merkeiltä tulee nyt myös luonnonkosmetiikkaa, se on hyvä suunta. Täytyy pistää tätä lähikauppojen toivelistoille.

  Vastaa
 44. Meri F /// 02/09/2020 / 14:17:10

  Hep! ✨ Herbinan suurena fanina olis mahtavaa päästä testaamaan uusia tuotteita

  Vastaa
 45. Sonja /// 02/09/2020 / 14:19:15

  HEP! Jes, kiinnostaa. Olisi ihana piristys vastavalmistuneen työttömän työnhakijan vähän erilaiseen syyskuuhun. :)

  Vastaa
 46. Anni l /// 02/09/2020 / 14:24:12

  Hep! Erityisesti seerumi ja yövoide herätti kiinnostuksen

  Vastaa
 47. Tiuku /// 02/09/2020 / 14:27:47

  Hep! :)

  Vastaa
 48. Tiina T /// 02/09/2020 / 14:32:25

  Todellakin hep!

  Vastaa
 49. Elina /// 02/09/2020 / 15:07:29

  Hep hep hep!

  Vastaa
 50. Anna K /// 02/09/2020 / 15:39:25

  HEP!

  Vastaa
 51. Lotta /// 02/09/2020 / 15:50:33

  hepedihep!

  Vastaa
 52. Heidi /// 02/09/2020 / 15:52:48

  Hep!

  Vastaa
 53. Essi /// 02/09/2020 / 16:06:23

  Heps!

  Vastaa
 54. Eveliina /// 02/09/2020 / 16:14:59

  HEP! Edullinen, marketista saatava luonnonkosmetiikka kiinnostaa! :)

  Vastaa
 55. Veera /// 02/09/2020 / 16:30:19

  Kiinnostaa, hep :)

  Vastaa
 56. Annukka /// 02/09/2020 / 16:32:01

  Hep

  Vastaa
 57. Senni /// 02/09/2020 / 16:50:29

  HEP!

  Vastaa
 58. Pipsa Paalama-Ernvall /// 02/09/2020 / 16:52:04

  Oi, kuulostaapa hyvältä! ✨ HEP!

  Vastaa
 59. Niina /// 02/09/2020 / 16:56:13

  Hep!! :-)

  Vastaa
 60. Katja /// 02/09/2020 / 17:08:43

  Hep! Olisi ihana testata uutta eco sarjaa ja ehkä siitä löytää itselleni sopiva

  Vastaa
 61. rimma /// 02/09/2020 / 17:13:05

  HEP ❣️❣️

  Vastaa
 62. Miia Johanna /// 02/09/2020 / 17:17:04

  Todellakin haluan mukaan!

  Vastaa
 63. Janna /// 02/09/2020 / 17:29:43

  Hephep! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja parhaillaan hyvä ja edullinen kasvorasva etsinnässä. :)

  Vastaa
 64. Anni /// 02/09/2020 / 17:48:21

  Hep, hep, hep – hauska idea! Olis hienoo päästä mukaan testailemaan

  Vastaa
 65. Veera R. /// 02/09/2020 / 18:10:00

  HEP! Olisi ihana päästä näitä testailemaan, kun tavoitteena on pikkuhiljaa siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan

  Vastaa
 66. Sari H. /// 02/09/2020 / 19:48:44

  Jep! Kiinnostaa testata sarjaa.

  Vastaa
 67. Pinja /// 02/09/2020 / 20:07:30

  HEP

  Vastaa
 68. Kristiina /// 02/09/2020 / 21:12:25

  HEEEP!! Ihanaa kun tulee uusia edullisempia luonnonkosmetiikkajuttuja.

  Vastaa
 69. Susanna /// 02/09/2020 / 21:22:08

  No hep ehdottomasti, kuulostaa niin ihanilta nää tuotteet!

  Vastaa
 70. Elmi /// 02/09/2020 / 22:23:14

  Ehdottomasti hep – tosi mielelläni lähtisin testailemaan!

  Vastaa
 71. Sohvi /// 02/09/2020 / 22:54:25

  HEP – uusi luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina ☀️

  Vastaa
 72. Tanja /// 02/09/2020 / 23:31:59

  Hep! Luonnonkosmetiikasta hiljattain kiinnostuneena olisin innokkaana testailemassa!

  Vastaa
 73. Hanna /// 03/09/2020 / 08:14:27

  Hep!

  Vastaa
 74. Emmi /// 03/09/2020 / 08:32:38

  Heppp! Todellakin haluaisin mukaan, edelliset purnukat huutaa tyhjyyttään. Enkä vielä ole osannut päättää mitä uusia lukotuotteita ostaisin, joten tämä tulisi ihan täydelliseen saumaan, kun opiskelijana kukkaron nyörit muutenkin tiukilla!

  Vastaa
 75. Johanna /// 03/09/2020 / 08:53:49

  Hep! Täällä myös oikukas atooppinen iho. Voi saisinpa osallistua testiryhmään!

  Vastaa
 76. Maria /// 03/09/2020 / 09:28:11

  Täältä tulee ihan JÄTTIHEP!

  Vastaa
 77. Essi /// 03/09/2020 / 10:14:34

  HEP!

  Vastaa
 78. Laura /// 03/09/2020 / 11:33:05

  Hep hep!

  Vastaa
 79. Satu S. /// 03/09/2020 / 15:06:07

  HEP! Couperosa iholle toivottavasti sopiva.

  Vastaa
 80. A. Cha /// 03/09/2020 / 15:09:13

  HEP
  Atooppinen teini-iho haluaa testaajaksi

  Vastaa
 81. Sole /// 03/09/2020 / 15:39:26

  Hep! Tuotteet kiinnostaa, mutta ei vielä kovin monesta kaupasta löydy

  Vastaa
 82. mirellatii /// 03/09/2020 / 16:35:33

  Hep!

  Vastaa
 83. Karin /// 03/09/2020 / 16:43:22

  Hep! 36-vuotias, kosmetiikassaan kotimaisuutta ja luonnon raaka-aineita arvostava oikukasihoinen atoopikko täällä huutelee testaushalukkuutta!

  Vastaa
 84. Riikka V /// 03/09/2020 / 16:51:06

  HEP! Herbinan tuotteita on mulla jo nyt käytössä joitakin ja olisi kiva tutustua uutuuksiin. Oon ollut tyytyväinen tuotteiden hinta-laatusuhteeseen. Tuotteet ovat myös kivan tuoksuisia, eivät liian voimakkaita.

  Vastaa
 85. LauraL /// 03/09/2020 / 17:50:14

  HEP!

  Vastaa
 86. V /// 03/09/2020 / 19:42:58

  HEP :)

  Vastaa
 87. Meri Myrskog /// 03/09/2020 / 19:51:30

  Hep!

  Vastaa
 88. Jenni /// 03/09/2020 / 20:30:10

  HEP! Kiinnostaa. :)

  Vastaa
 89. Rosa /// 03/09/2020 / 23:13:24

  HEP! Olisi ihana päästä testaamaan ❤️

  Vastaa
 90. SeSilja /// 04/09/2020 / 09:52:22

  Hep! Meidän kotitaloudessamme luonnonkosmetiikkaa käyttävät niin minä kuin ei sukupuolta oleva puolisoni, eli voidaan tarvittaessa antaa kommentteja kahden erilaisen ihon perusteella. :)

  Vastaa
 91. Juuli Ruokolainen /// 04/09/2020 / 10:29:34

  Hep hep heeep! <3

  Terkuin Juuli

  Vastaa
 92. Kati /// 04/09/2020 / 12:18:52

  Hep!!

  Vastaa
 93. Elina /// 04/09/2020 / 12:34:01

  Hep!

  Vastaa
 94. Verppa /// 04/09/2020 / 12:34:16

  Hepp!!

  Vastaa
 95. Ella /// 04/09/2020 / 12:37:15

  HEP!

  Vastaa
 96. Jennu /// 04/09/2020 / 12:38:31

  Hep hep! Olisipa ihanaa päästä testailemaan ❤️

  Vastaa
 97. Elli /// 04/09/2020 / 12:49:14

  HEP! Osallistuisin mielelläni!

  Vastaa
 98. Anna /// 04/09/2020 / 12:53:18

  Hep :)

  Vastaa
 99. Sanna /// 04/09/2020 / 13:07:18

  HEEP!!!

  Vastaa
 100. Siiru /// 04/09/2020 / 13:13:07

  Hep!

  Vastaa
 101. Anni /// 04/09/2020 / 13:13:34

  Hep!Mielelläni oisin mukana

  Vastaa
 102. Paula /// 04/09/2020 / 13:35:34

  Hep

  Vastaa
 103. Anna Kandolin /// 04/09/2020 / 13:41:43

  HEP! :)

  Vastaa
 104. Piia /// 04/09/2020 / 13:51:55

  Tuun jonon jatkoksi, hep!

  Vastaa
 105. Maija /// 04/09/2020 / 14:04:10

  Hep! ;)

  Vastaa
 106. Katri /// 04/09/2020 / 14:04:49

  Hep!

  Vastaa
 107. Rosa /// 04/09/2020 / 14:05:10

  Oi kiinnostaisi paljon olla mukana testiryhmässä, tuotteet kuulostavat ihanilta! Hep it iss

  Vastaa
 108. Rt /// 04/09/2020 / 14:12:16

  Kiinnostaa paljon luonnonkosmetiikka ja vielä kotimaiselta merkiltä.

  Vastaa
 109. Noora /// 04/09/2020 / 14:15:35

  Tuo syväkosteuttava seerumi huutaa mun nimeä, sellainen on ollut jo pitkään haussa. Myös tuo päivävoide alkoi sun kehujen jälkeen kiinnostaa. Oispa hauska päästä testaamaan, kun muutenkin brändistä tykkään.

  Vastaa
 110. Vilma /// 04/09/2020 / 14:24:13

  HEP!! Kuulostaa ihanalta

  Vastaa
 111. Iida /// 04/09/2020 / 14:25:07

  HEP! Mielelläni testaisin. Olen luonnonkosmetiikan ja muu kosmetiikan sekakäyttäjä, jonka herkkä iho vaatii hellää huolenpitoa. Suomalainen sarja kiinnostaa aina!

  Vastaa
 112. Roosa /// 04/09/2020 / 14:36:47

  Hep!!!

  Vastaa
 113. Satu /// 04/09/2020 / 14:50:03

  Hep! Täällä yksi keski-ikäinen kiinnostunut testaamaan, herkästi kuivuva ja punoittava iho.

  Vastaa
 114. Eva /// 04/09/2020 / 16:37:30

  Hephep!!!

  Vastaa
 115. J /// 04/09/2020 / 18:46:22

  Hep!! Tämän sarjan kokeilu kiinnostaa minua paljon luonnonkosmetiikan vakikäyttäjänä!

  Vastaa
 116. Outi /// 04/09/2020 / 18:53:46

  Hep! :)

  Vastaa
 117. Saana /// 04/09/2020 / 19:30:41

  HEP! Käyn Viron matkoilla hakemassa yleensä luonnonkosmetiikkaa, koska se on siellä hippusen halvempaa. Kivaa saada Suomeenkin edukkaamman merkin edustajia :)

  Vastaa
 118. Jenna Piirtola /// 04/09/2020 / 20:30:24

  Hep!!

  Vastaa
 119. Aino /// 04/09/2020 / 20:34:15

  Hep! Miten kiinnostava uutuus!

  Vastaa
 120. Helmi /// 04/09/2020 / 20:44:28

  Kiinnostaa kovasti, hep! ☺️

  Vastaa
 121. Iiris Tolonen /// 04/09/2020 / 21:11:15

  HEP!

  Vastaa
 122. Leena /// 04/09/2020 / 21:54:53

  Hep!

  Vastaa
 123. Aino /// 04/09/2020 / 21:58:02

  Hep, kyllä kiinnostaa!! :)

  Vastaa
 124. Suvi /// 04/09/2020 / 22:15:07

  Hep

  Vastaa
 125. Tiina Pakkanen /// 04/09/2020 / 22:21:16

  Hep

  Vastaa
 126. Linda /// 04/09/2020 / 22:35:22

  Hep! Olis ihana päästä testaamaan näitä!

  Vastaa
 127. Milla Rantanen /// 05/09/2020 / 01:30:37

  Hep!

  Vastaa
 128. Milja /// 05/09/2020 / 07:39:06

  Hep!

  Vastaa
 129. Kirsi /// 05/09/2020 / 09:19:03

  Hep! Toivottavasti vielä ehtii ilmoittautua mukaan, koska olisi ihan mahtavaa päästä testaamaan oon just kohderyhmää, vegaanista luonnonkosmetiikkaa suosivana.. jolla on aina joku loppu ja pitää napata marketista!

  Vastaa
 130. Elina Parmakoff /// 05/09/2020 / 10:20:28

  Hep, edullinen luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina :)

  Vastaa
 131. Ida Silvennoinen /// 05/09/2020 / 11:36:10

  Hep! Luonnonkosmetiikan uutuudet kiinnostaa aina :)

  Vastaa
 132. Elisa /// 05/09/2020 / 17:26:00

  Hep! Oispa kiva :) Vaikuttavat ihanilta tuotteilta.

  Vastaa
 133. Saarah /// 15/09/2020 / 13:42:23

  Hep. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan.
  T. Saarah 9.lk

  Vastaa
 134. […] Herbina on lanseerannut uuden Eco by Herbina -sarjan. En ole tuotteita testannut, mutta ilahdun kovasti siitä, että kotimaisetkin merkit laajentavat luonnonkosmetiikkaan ja että luonnonkosmetiikka on ylipäätään helposti kaikkien saatavilla – pienellä budjetilla markettireissullakin. Kollegani Ida365 on ainakin testannut Eco by Herbina -sarjaa. […]

  Vastaa
 135. Marjut R. /// 16/09/2020 / 06:20:53

  Hep

  Vastaa
 136. Tii /// 16/09/2020 / 11:07:06

  Hep! :)

  Vastaa
 137. Kirsti Rämö /// 08/10/2020 / 19:10:44

  Vaikuttaa niin ihanilta tuotteilta, mielelläni testaisin.Nykyään kaikissa on liian voimakas tuoksu joten niistä saan nuhan , mutta haluaisin että olisi kumminkin joku tuoksu.Herbinan tuotteita olen käyttänyt joskus aiemminkin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.