Leudon talven lemppariasu: liivi!

muoti, vastuullinen muoti
Jätä kommentti

Olen kirjoittanut Saimasta, uudesta suomalaisesta vaatemerkistä, joka valmistaa vaatteensa Helsingissä, jo kertaalleen täällä. Mutta koska brändi on uusi ja toivoisin mahdollisimman monen löytävän sen, kerrataanpa hieman. Saima on suomalainen brändi, joka valmistaa Helsingissä Marian sairaalan tiloissa vastuullisesti kestäviä ja ajattomia vaatteita – tulevaisuuden vintage-helmiä.

Mallisto koostuu ajattomista klassikoista ja unisex-malleista ja vaatteet on tehty huolella. Ostin Saimalta t-paidan ja ihailen tyytyväisenä sen mallissa pysymistä ja napakkaa materiaalia. Nyt multa löytyy myös Saiman ihana Laura-liivi, sain sen lahjana Saimalta. Kiitos!!!

Saima vaatemerkki Laura-liivi tehty Suomessa

Laura-liivi on IHANA. Se tuntuu päällä miellyttävältä ja toimi aurinkoisena päivänä +5 asteessa täydellisesti villapaitojen kaverina takin sijaan. Laura-liivi on valmistettu italialaisesta kankaasta (sekoitetta, vettä hylkivä) ja sen täyte on kotimaista suomenlampaan villaa. Kyllä! Just sitä, jota heitetään edelleen ihan älyttömät määrät hukkaan.

Sain liivin mukana lapun, jonka mukaan tämän on valmistanut Tytti ja Eetu. Kiitos, tämä on ihan älyttömän ihana ja huolella tehty. Lupaan pitää siitä hyvää huolta ja korjata, jos niikseen tulee. ♥

Saima vaatemerkki

 

Saima vaatemerkki

Liivin mukana tulee vyö, ja se toimii sekä vyöllä että ilman. Vyöllä tähän saa vähän naisellisemman fiiliksen, ilman vyötä liivi toimii kivasti aukikin. Sain valita värin ja päädyin heti intuitiivisesti vihreään, vaikka musta ja ruskea ovat molemmat nekin kivoja. Ruskeaa en miellä vaatteissa yhtään mun väriksi, mutta se olikin päällä tosi kiva, täällä kuva.

Ja arvaatteko mikä on ihan huikeaa? Tähän voi tilata myös hihat! En tiedä onko ne vielä Saiman valikoimassa virallisesti, mutta tästä oli lanseerauksessa puhe ja täällä sellaiset jo näkyykin. Voisin harkita vakavissani hihoja tähän, sittenhän tämä menisi koko talven. Edit 17.12. Valitettavasti hiha-ajatuksesta on luovuttu. Idea on ihana, mutta ei helppo tuotannossa. Höh, mutta ymmärrän.

toppaliivi valmistettu Suomessa

Neule – kirpparilta, liivi – Saima (pr-lahja), joogahousut – Organic Basics,
kengät Vagabond, pipo – Pupulandia for a+more

Saima vaatemerkki vastuullista muotia

Jos Saiman vaatteet kiinnostavat, kurkkaa mun Instagramista arvonta, josta voi voittaa lahjakortin Saimalle. Yksi onnekas voittaa lempivaatteensa.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.