365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

21

lokakuu 2013

6

COMMENTS

Mádara Pihlaja Daily Defence with Noora Shingler

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Uusin luonnonkosmetiikkahankintani on jokaisen suomalaisen must-have: Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyössä toteutettu Pihlaja DD-voide.

Vaikka tykkään yleensä suosia pienempiä putiikkeja kuin isoja ketjuja, niin nyt Sokoksella oli aika hyvä tarjous josta ajattelin vinkata teille. Pihjala DD-voide maksoi 15€ ja kaupan päällisiksi sai tuollaisen Mádaran yövoiteen (kun Mádara-ostosten loppusumma oli yli 10€). Tässäpä siis hyvä vinkki niille, joita luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, mutta jotka ette hintojen takia niitä aina raaski testailla. Kaksi putelia 15€:lla ei ole paha! 

noora shingler madara

madara pihlaja dd-voide noora shingler

madara organic skincare

Ihanaa lähikosmetiikkaa! Nooran suunnittelema Pihlaja DD-voide on vegaaninen, ekosertifioitu ja se sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Tuote on suunniteltu vaativiin sääolosuhteisiin, joten siksi tämä on mielestäni jokaisen suomalaisen must-have ;-) Rasva tuoksuu ihanalta ja kosteutti kädet supertehokkaasti. Kun pakkaskausi alkaa, pääsee tämä voide tehokäyttöön! Tuota kaupanpäällisenä tullutta yörasvaakin ehdin jo testata – kosteuttava mutta tuoksu ei ole miellyttävimmästä päästä.

Onko joku muukin jo ehtinyt hankkia Pihlaja-voiteen? Mitä ootte tykänneet?

Lisää luettavaa:

6 Comments

 1. Eve
  • ida365
   • Eve
    • ida365
 2. Eve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *