365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

29

huhtikuu 2014

4

COMMENTS

Luonnonkaunis-messuilla

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Huh miten kivaa messuduuni oikeastaan onkaan – saa koko ajan tavata uusia tyyppejä, kuulla muiden kokemuksia ja kertoa omia. Musta on supersiistiä, että NAFHA alkaa olla jo osalle tuttu, vaikka lanseerauksesta ei ole kahtakaan kuukautta! Superiloinen meitsi.

Olin siis messuilla mukana Suomen Luonnonkosmetiikan tukun kanssa. Suomen luonnonkosmetiikan tukun takana on pian ex-Kosmeettisen pojat, Kosmeettinen.fi:ssä on nimittäin käynnissä loppuunmyynti!! Kaikki tuotteet ovat -50 tai -75% alennuksessa! Pojat ovat päättäneet keskittyä maahantuontiin ja tämän takia oma verkkokauppa laitetaan alas. Poikien maahantuomia tuotteita saa jatkossakin jälleenmyyjiltä. 

Kantsii käydä kurkkaamassa jos tekee mieli tutustua luonnonkosmetiikkaan edullisesti etkä päässyt mukaan Luonnonkaunis-messuille. Suomen Luonnonkosmetiikan tukku maahantuo tällä hetkellä kolmea sarjaa: edullista ja tehokasta Skin Blossomia, tyylikästä Evolvea ja mun suosikkia, NAFHAA. Luonnonkaunis-messuille pääsevät kaikki Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n jäsenet, joten messuille lähdettiin sekä Skin Blossomin että NAFHAn kanssa. Mullahan alkaa tuota tuotetietoutta riittää NAFHAn suhteen ja koska oon ehtinyt testailla Skin Blossomiltakin lähes kaikki tuotteet, olin innoissani duunissa. Ja osastollahan riitti kuhinaa!

Skin Blossom uudistuu ja kaikki tuotteet saavat uuden ilmeen tämän kevään / kesän aikana, siksi myimme tuotteita messuilla superedulliseen hintaan. En tiedä saako synteettistä kosmetiikkaakaan näin edullisesti, hehee. Ostin Skin Blossomilta sekä geeliputsarin että Nourishing-voiteen jota olen hehkuttanut täälläkin :-) Skin Blossom -tuotesarja täydentyy uudistuksen myötä kasvovedellä, JES, vihdoin! Kasvovesi tulee olemaan 97% luomua, ihan törkeän siisti lukema! Harva luonnonkosmetiikaksi luettava tuote on täysin luomua, useimmissa on jotain 10-20% luomuraaka-aineita, joten toi lähes sataprossaa kuulostaa ihan mielettömältä.

NAFHAtkin olivat hyvässä alennuksessa. Suosittelen Luonnonkaunis-messuja ensi vuotta ajatellen kaikille, jotka ovat kiinnostuneet luonnollisesta ihonhoidosta, hiustenhoidosta ja meikeistä, tuolta messuilta sai nimittäin kosmetiikkaa todella paljon edullisemmin mitä yleensä.

Oli myös superkivaa tavata messuilla pari NAFHA-arvonnan voittanutta tyyppiä jotka tulivat kehumaan voittamaansa tuotetta. Ihan mieletöntä että voitto oli osunut monen kohdalla aivan nappiin ja hauskaa että tulitte kertomaan kokemuksenne.

Zuiin pisteeltä löytyi myös kevätuutta – Unique haircare -shampoot ja hoitoaineet! Ihanan yksinkertaiset putelit ja paljon luomu- ja reilun kaupan raaka-aineita. Tuotteet tulevat Tanskasta. 

Sainpa yhden shampoon mukaani testaukseenkin. Raportoin teille fiiliksiä tuotteesta myöhemmin, mutta tuo Deep Cleansing lupailee kyllä hyvää, vois kuvitella että hiuksista tulee kuohkeat tämän jäljiltä. Ostin myös uuden meikkivoiteen loppuneen tilalle, tuo Zuiin meikkivoide on ihan täydellinen ja takuulla tarpeeksi vaalea, vaikkei ehkä putilossa näytä siltä. Skin Blossomin tuotteista nappasin alesta mukaan omat lempparini, tuon geelimäisen putsarin ja Nourishing-voiteen jota käytän öisin. 

Tarttuiko teille mukaan löytöjä Luonnonkaunis-messuilta? :-)

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Nyna
  2. Tuuulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *