365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

3

marraskuu 2014

17

COMMENTS

ESITTELYSSÄ PAULAN UUSI TYYLI

Written by , Posted in Muoti

* Yhteistyössä Paulig

VIHDOIN saan esitellä teille mun suunnittelijaparin, Piia Emilian suunnitteleman u p e a n  uuden tyylin Paulalle. Tyyli on toteutettu mun luoman inspiraation pohjalta uudistaen reilusti, mutta kunnioittaen alkuperäistä Sääksmäen kaunista kansallispukua, Paulan tämän hetkistä asua. Ja ai että siitä tuli MAHTAVA!

Uudessa tyylissä on ihanan moderni ja selkeä ote, mutta siitä näkee selkeästi sen inspiraationa toimineen Sääksmäen kansallispuvun. Yläosassa allaoleva kauluspaita ja housujen päälle laskeutuva esiliina on kumpaankin laserleikattu kuvio Sääksmäen kansallispuvun kukkakuosia mukaillen. Värimaailma valittiin myös perinteistä asua kunnioittaen – Paulan uusi tyyli on tunnistettava modernisoinnista huolimatta.

No mutta ilman sen suurempia höpinöitä, Paulan uusi tyyli, olkaa hyvät

Paulan uusi tyyli: Piia Emilia

Mitäs sanotte?!?! Olen ihan älyttömän innoissani! Ensinnäkin oli mahtavaa päästä luomaan inspiraatio näin kauniille ja modernille tyylille ja jo suunnitteluvaiheessa allekirjoittaa kaikki suunnittelijan ideat. En olisi ikinä keksinyt yksin näin hienoa ja oivaltavaa asukokonaisuutta! Tuo pääpanta on ihan mahtava idea, samoin asun kerroksellisuus – sopii matskujen ansiosta sekä talveen että kesään ja muutenkin Suomen hankaliin sääolosuhteisiin. Tästä asusta toivottiin Sääksmäen juhlapukua arkisempaa ja mielestäni sekin toteutuu, mutta ilman että Paula hukkuu uudessa asussaan massaan.

Nyt alkaa koko kilpailun huipennus ja jännittävin osuus: parhaan tyylin valitseminen! Te pääsette äänestämään omaa suosikkityyliänne TÄÄLLÄ. Lopullisen voittajatyylin valitsee arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluu Pauligin edustajia ja kolmesta vaatetusalan ammattilaisesta koostuva raati. Raadin ulkopuoliset jäsenet ovat: Anne Törnroos, Sofia Järnefelt ja Sara Karlsson. Huh miten huikea raati valitsemassa parasta tyyliä. Jännittää vähän miltä muiden luomat uudet tyylit näyttävät. 

Tämä on ollut ihan älyttömän mieleinen ja jännittävä projekti, on ollut tosi hienoa päästä osaksi näin isoa muutosta ja sen suunnittelua. Olisi ihan superkiva kuulla teidän mietteitänne tästä Paulan tyyliuudistuksesta ja tietysti että mitä tuumaatte mun ja Piia Emilian aikaansaannoksesta? 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

17 Comments

 1. SMM
  • ida365
  • ida365
 2. LS
  • ida365
 3. Partsi
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.