365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

30

syyskuu 2015

6

COMMENTS

Syksyinspis

Written by , Posted in Lifestyle

kuvat: x, x, x, x

1. Kamelin ja hiekan väriset vaatteet kiinnostaa! Haaveissa on pitkä villakangastakki, kamelin värisenä. Voi olla että sen ihanuuden löydän vasta useamman vuoden etsimisen jälkeen; istuvan takin löytäminen ei ole iisein juttu. Mutta ei haittaa, vaikka joutuisin metsästämään kauemminkin. Kamelin värinen villakangastakki on klassikko, joka menee aina. Vaatekaappini kaipaa paria uutta villaneuletta myös. 

2. Ohuella viivalla piirretyt tatuoinnit, oh yes. Mulla on pinnan alla kytevä tatuointikuume, muttei mitään selkeää idistä mistään. Annetaan siis hautua, mutta tyylillisesti jotain tuon suuntaista.

3. Oi mikä fiilis tässä kuvassa. 

4. Oletteko huomanneet, että Cosin verkkokaupasta voi tilata HAY:n tuotteita? Mm. nämä lasit kiinnostavat! 


Harmittaa, että omenasato oli tänä vuonna niin surkea. Olin suunnitellut tekeväni omenakanelilikööriä Alisan reseptillä, mutta taitaa jäädä haaveeksi tänä(kin) vuonna. Olen innoissani niin monesta jutusta; punajuurista, chili-teestä, kanelista ja mausteisista kasvisruuista. Tummasta luumunpunaisesta huulipunasta ja kynsilakasta, villaviitastani ja näteistä kumisaappaista. On kivaa, että tuntuu ihan luvalliselta hengailla arki-illat kotona teetä juoden, tv-sarjoja katsellen ja kirjoja lukien. Energiaa on vielä kesän jäljiltä hyvin kaikkeen puuhailuun. Tekee mieli varata kirppispöytä ja aloittaa taas kunnolla jooga. 

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
        • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *