365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

24

tammikuu 2016

31

COMMENTS

MOSSA-luonnonkosmetiikkaa

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

* Yhteistyössä Asennemedia ja Natural Goods Company

Ystävät, tuttavat ja tuntemattomat: kiitos tuhannesti ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. ♥ Ette uskokaan miten lämmin fiilis niistä tuli. Kerron teille lisää kuulumisia myöhemmin, nyt kerron teille ihanasta luonnonkosmetiikkasarjasta, joka on lanseerattu aivan hetki sitten.

Luonnonkosmetiikan ystävät, etenkin edullisen sellaisen; tämä postaus on teille! Suomen markkinoille on juuri rantautunut uusi luonnonkosmetiikkasarja Mossa. Se on valmistettu samalla tehtaalla kuin Madara, mutta on edullisempi ihonhoitosarja mitä isosiskonsa – Madaran edullisempi pikkusisko siis!

Sarjaa alkaa löytyä tammikuun lopulla mm. Sokoksista; 26.1.–25.2. Mossa-sarja on lanseerauksen kunniaksi -10% alennuksessa Suomen suurimmissa Sokoksissa ja Emotioneissa. Eli valmiiksi edulliseen sarjaan pääsee tutustumaan parin päivän päästä tarjoushinnoin. Sokoksen lisäksi valitut Mossa-tuotteet (Puhdistusvaahto, Nutritive Antioxidant Day Cream, Youth Defence Restoring Night Cream) saa tarjoushinnoin helmikuun ajan myös Ruohonjuuresta. Verkossa Mossaa myy jo ainakin Biodelly ja Natural Goods Company.

Mossa-tuotteet sisältävät ulkoasunsa mukaisesti pohjoisen luonnossa kasvaneiden marjojen uutteita, jotka sisältävät runsaasti ihoa helliviä, suojaavia ja uudistavia vitamiineja ja antioksidantteja. Sain nyt julkaistavat tuotteet testiini kuukausi sitten ja olen jo löytänyt ehdottomat suosikkini. Koko sarja vaikuttaa hyvältä – ihanaa että luonnonkosmetiikan valikoimiin saadaan lisää budjettikosmetiikkaa! Mossa-sarjalla on Ecocert-sertifikaatti.

Tämä nyt lanseerattu Youth Defence -linja on suunnattu yli 20-vuotiaille. Sarjaan kuuluu puhdistustuote, misellivesi, kaksi kasvovettä, kaksi päivävoidetta, sävyttävä päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide ja öljy. Öljy ei ehtinyt mulle asti testiin, mutta muut sarjan tuotteet on tullut tutuiksi testijaksollani. 

Mossa-sarjan valikoimiin kuuluu kaksi puhdistustuotetta; valkoherukkainen Cleansing Creme Mousse, joka sisältää AHA-happoja. Puhdistuksen lisäksi se kirkastaa kasvojen ihoa kuorien ihoa entsymaattisesti – kuinka jännittävää! En ole törmännyt muihin vastaaviin puhdistustuotteisiin, jotka on tarkoitettu arkipäiväiseen käyttöön. Ei ehkä talven kovimpien pakkasien ykköstuote, mutta keväämmällä otan tämän kunnolliseen testiin, kun iho ei ole enää kuivimmillaan mutta näyttää samealta talven jäljiltä.

Vadelmainen misellivesi oli niin hyvä, että sen kehut säästän postauksen loppuun. 

Mustikka-kasvovesi normaalille ja sekaiholle, lakka kuivalle ja herkälle. Lakka-kasvovettä olen käyttänyt nyt talvella, kevääksi sitten mustikka. Mossan ihonhoitotuotteissa on huomattavasti marjaisammat ja miedommat tuoksut, kuin Madara-sarjan tuotteissa, jotka usein tuoksuvat ”vihreälle”. Vaikka tykkään myös niistä ruohoisista, yrttisistä ja vihreistä tuoksuista luonnonkosmetiikassa, on musta ihanaa että tarjolla on tuotteita jotka tuoksuvat hedelmiltä ja marjoilta.

Taidatte tietää, että olen melkoisen tarkka päivävoiteen suhteen, sillä ihoni tuppaa rasvoittumaan helposti päivän mittaan. Siksi en ole vielä ottanut Mossan päivävoiteita aktiiviseen käyttöön, mutta yövoiteesta pidän. Siinä on karhunvatukkaöljyä joka ravitsee ihoa unen aikana. Koostumus on kermainen ja hoitava – juuri sellainen mitä yövoiteelta kaipaankin. Yövoide on yövoiteeksi varsin edullinen, normaalihinnaltaan 15,90€. Päivävoiteiden hinnat 14,90€.

Sävyttävä bb-voide 16,90€. Ainakin keskellä talvea sävy on mun vaalealle iholleni aavistuksen tumma, mutta asteen pari päivettyneemmälle tämä on varmasti ihana ihon heleyttäjä. Tuntui levittyvän hyvin ja sopisi varmasti esimerkiksi mineraalimeikkienkin alle tasoittamaan ihoa. 

Mossan silmänympärysvoide on ensikokeilujen perusteella hyvä tuote. Tarkempaa raporttia myöhemmin!

Ehdottomaksi ykkössuosikikseni nousi Mossan raikas misellivesi. Se lupaa puhdistaa ihon ja meikin ja sopii kosteuttavuutensa ansiosta kaikille ihotyypeille. En ole itse käyttänyt tätä meikinpuhdistukseen (kuten en ikinä aiemminkaan ole misellivesiä käyttänyt), joten siitä puolesta en osaa sanoa, mutta olen korvannut Mossan misellivedellä aamuiset vesipesut. Vesi kuivattaa ihoa, mutta ihoni kaipaa yön jäljiltä puhdistusta, joten misellivedellä kostutetulla vanulapulla pyyhkäisy on täydellinen ratkaisu – varsinkin talvella ihon kuivuessa kuivasta sisäilmasta ja pakkasista. 

Mossan misellivesi on viikon 6 (helmikuun toinen viikko) erikoistarjouksessa hintaan 8,90€ (norm. 12,90€) Sokoksen Hyvän Olon viikolla – suosittelen testaamaan, jos misellivedet kiinnostavat! Ennen tämän löytämistä suosikkejani olivat Gamarden ja Cattierin misellivedet, mutta tämä vei voiton niistä edullisesta hinnastaan huolimatta. Todellinen budjettilöytö!

Nimi Mossa tulee sanasta moss, sammal. Monet pohjoisen marjat nimittäin kasvavat ympäristössä, josta löytyy sammalta. Sammal on aika ihana sana. :-) Miltäs uusi, edullinen luonnonkosmetiikkasarja vaikuttaa? Jos tarkemmat hinta- ja tuotetiedot kiinnostaa, voitte kurkata koko valikoiman täältä

Lisää luettavaa:

31 Comments

 1. Ainolaura
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 2. LauraL
  • ida365 ida365
 3. T
 4. Elisa
  • ida365 ida365
 5. Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *