365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

24

helmikuu 2016

30

COMMENTS

Edullinen luonnonkosmetiikkalöytö x 3

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Ihanaa, kun nykyisin on niin helppo löytää edullisia ja toimivia luonnonkosmetiikkatuotteita. Edullista luonnonkosmetiikkaa -postauksessani listaankin jo todella kattavasti eri merkkejä ja tuotteita, jotka olen kokenut toimiviksi, mutta olen tehnyt monta hyvää löytöä myös viime aikoina. Nämä kolme tuotetta ovat nousseet suosikeikseni viime kuukausien aikana: 

Laveran Smoothing Body Scrub on koukuttavan tuoksuinen ja kuoriva rae ihanan tehokkaan tuntuista. Uudistuneet Laverat ovat kivan raikkaita ja ennen kaikkea toimivia perustuotteita edulliseen hintaan. Vartalokuorinnan hinta 9,40€ Biodellyllä*. Saatu testiin blogin kautta. Tässä on hyvä tuote myös niille, jotka käyttävät taviskosmetiikkaa mutta ovat havahtuneet mikromuovin käyttöön erityisesti kuorinta-aineissa – luonnonkosmetiikan tuotteet eivät koskaan sisällä mikromuovia. 

Khadin Pink Lotus -öljy on kyllä yksi parhaista kosmetiikkalöydöistä, joita olen tehnyt edullisen luonnonkosmetiikan puolelta. Sain tämän testiini viime syksynä ja tuote on ollut todella riittoisa, vaikka olen käyttänyt tätä sekä kasvoille että vartalolle.

Vaaleanpunainen lootusöljy tasapainoittaa ihon talintuotantoa ja rauhoittaa ihon kuumotusta. Lajalu supistaa ihohuokosia ja Jal brahmi nopeuttaa ihovaurioiden parantumista ja hoitaa tulehduksia. Pink Lotus -öljyssä on myös monia muita öljyjä, niistä voi lukea lisää täältä*. Pääpointtina kuitenkin se, että tämä tuoksuu taivaalliselta ja on täydellinen sekaiholle. Hinta 16,90€ Biodellyllä*.

Urtekramin luonnonkosmetiikkatuotteet ovat itselleni paria shampoo- ja hoitoainekokeilua lukuunottamatta vielä tuntemattomia, mutta huhhhuh, vitsit miten kovan shampoon löysinkään! Urtekramin Rasul-shampoo on ihan törkeän hyvä (ja paljon parempi, mitä joku toinen aiemmin testaamani shampoo samalta merkiltä). Jättää hiukset ilmaviksi ja tuuheiksi ja puhdistaa pienellä määrällä. Shampoo vaahtoaa kunnolla ja tuoksuu taivaallisen hyvältä – ja on superedullinen. Hinta 6,50€/250ml, 9,50€/5ooml Hyvinvoinnin tavaratalossa*.

Googlailin hieman ja sain selville, että afrikkalaiset naiset ovat käyttäneet rasul-saippusavea hiustensa pesemiseen jo vuosikausia. Ehkä tämä siksi vaahtoaa niin hyvin, kun yksi raaka-aineista on luontainen ”saippua”? Rasulin lisäksi tässä tuoksuu voimakkaasti minttu, ah. Jos ette ole onnistuneet löytämään toimivaa budjettishampoota luonnonkosmetiikan valikoimista, niin se on tässä. Vaikka rakastankin esimerkiksi Rahuan tuotteita, tyydyn shampoon suhteen useimmiten halvempaan versioon – mutta en olisi uskonut pääseväni näin halvalla. 

Oletteko te tehneet viime aikoina hyviä löytöjä luonnonkosmetiikkatuotteista? Seuraavaksi luvassa onkin luksustuotteen esittely – olen täysin ihastunut, mutta haluan jatkaa testejäni jotta voin todeta, onko tuote hintansa väärti kestävyyden suhteen vai ei.

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa:

30 Comments

  • ida365
  • ida365
    • ida365
  • ida365
    • ida365
  • ida365
 1. Sari
  • ida365
 2. Iida
  • ida365
  • ida365
 3. Apple

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.