365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

11

marraskuu 2016

15

COMMENTS

Budjettilöytö: Avril-luonnonkosmetiikka

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Onko ranskalainen Avril-luonnonkosmetiikkamerkki* tuttu teille? Mulle ei ollut, ennen kuin pääsin testailemaan sarjan tuotteita I love me -messuilla töissä ollessani. House of Organic -verkkokauppa*, joka myy luonnonkosmetiikkaa, puhtaita vitamiineja ja ravintolisiä sekä esimerkiksi sertifioituja kodinpuhdistusaineita myy myös tätä ranskalaista todella edullista luonnonkosmetiikkasarjaa. Avrilin valikoimiin kuuluu värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita ja muita kauneustuotteita, kuten siveltimiä, kynsiviiloja, meikkikynien terottimia ja niin edelleen. 

Valkkasin messuilta testiini Avrilin huulipunakynän*, joka on osoittautunut mielettömäksi budjettilöydöksi!

Huulipunakynä levittyy kauniisti huulille, on mattainen mutta silti kosteuttava ja melko pitkäkestoinen. Syömisen jälkeen tätä on hyvä lisäillä, mutta muuten huulet pysyvät nätisti punattuina. Inhoan liian kuivia huulipunia, sillä niiden kanssa tiedostaa huulimeikin koko ajan. Tämä ei onneksi ole mattaisesta lopputuloksesta huolimatta sellainen, vaan tuntuu huulilla kevyeltä. Ja kuten näkyy, niin pigmenttiä on reilusti. 

Kun sanon budjettilöytö, tarkoitan sitä: tämä sertifioitu huulipunakynä maksaa vain 6,90€. Jep! Mulla on sävy Rouge Franc*. 

Avril-luonnonkosmetiikkamerkiltä löytyy myös paljon muuta värikosmetiikkaa ja ilmeisesti ripsiväri on todella kehuttu. Huulipunakynän lisäksi olen ehtinyt itse testata vasta kynsilakat*, joille annan arvosanaksi 5/5. Mulla on klassinen punainen kynsilakka, Rouge Hibiscus N°561 -sävyssä*. Sillä saa yhdellä kerroksella täydellisen peittävää jälkeä ja lakka on luonnollisimpia, mitä markkinoilta löytyy, se on peräti 7-free (esimerkiksi Kure Bazaar on 4-free ja Treat Collection 5-free). Hinta-laatu-suhde on loistava, normihinta kynsilakoille on 7,90€ (nyt tarjouksessa 6,50 €). Menevät mielestäni samaan kategoriaan Bohon kynsilakkojen kanssa, joskin tämän yhden sävyn kokeilun perusteella Avrileissa on tämän yhden sävykokeilun perusteella enemmän pigmenttiä. Myös päällyslakka on toimiva. 

Enpä ole aikoihin löytänyt mistään näin edullista ja näin toimivaa luonnollista värikosmetiikkaa. Oletteko te testanneet Avrilin tuotteita? 

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa:

15 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Eovyn
  • ida365 ida365
 2. Liisa Fagerlund
  • Ulpu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *