one way or another ⚬⚬⚬

kauneus, lifestyle, muoti, ruoka, sisustus
83 kommenttia

Tässä tulis kunnon kuvapostaus, on nimittäin sen verran monta yksittäistä kuvaa kertynyt, että rykäisempä ne kaikki kerralla samaan postaukseen jorinoideni seuraksi! Ja jep, eikös olekin varsin informatiivinen otsikko?

on the wall

Tämän kuvan postailinkin jo aiemmin linkkinä, mutta ajattelin palata tähän vielä pikkuisen. Mun kämpässä on tuommoinen hieman huolimattomasti siniharmaaksi tapetoitu seinä, joka ei ihan ole mun juttu, vaikka näyttääkin yllättävän kivalta tässä kämpässä. Tuo olisi vieläkin kivempi, mikäli se olisi tehty huolellisemmin…….. resuisen lookin takia olen laittanut tuolle seinälle sekalaisia julisteita, jotka mielestäni sopivat tuonne melkoisen hyvin. Kuvanottohetken jälkeen olen lisännyt tuonne yhden uuden julisteen ja aion lisäillä noita sitä mukaa, kun löydän kivoja.

nike

Uudet lenkkitossut piristävät kummasti – mitä liikkumiseen tulee, taidan olla melkoinen välineurheilijaliikkuja…….. ja kausiliikkuja…… Se vaan on niin paljon kivempaa söpö pipo päässä ja sievät lenkkitossut jalassa. Ne on hei valkopinkit!!!!!!

töpöt

Tämä kuva on viime keväältä – vaikka uudet lenkkarit tuovatkin puhtia liikkumiseen, toivoisin että kadut olis jo sulat ja että kevät tulis nopsaa, jotta voisin kirmailla tennareissani ympäri kyliä! Olin tuossa pari päivää sitten ihan mielettömän äkäinen, sillä vaakatasossa satava märkä lumi ei ole kovin kiva juttu!!!

maybelline ny h&m

two tone

Tän hetken lempparikynsilakat: Maybelline MNY:n tummansininen ja H&M metallinhohtoshampanja. En muista mistä kopioin tuon kynsilakkausidiksen, olen hukannut sen inspiskuvan, jossa on vastaavanlainen nurinkurinen ranskis sinikultaisena.

melodica melodica

Eräs pakkaspäivä. Tuo takki on kirppislöytö ja aika kiva sellainen – superhyvässä kunnossa oleva lämmin parkatakki hupulla maksoi 6 euroa! Tuo taitaa olla melkoisen vanha ja se paljastui Finlaysonin takiksi ja oli hintalapun mukaan lastentakki. Enpä tiennyt, että Finlaysonilta löytyy tuommoisiakin juttuja!

iphone 4 s

pussukka

Uusi puhelin on ollut ihan loisto kapistus! Saa suositella kivoja ja hyödyllisiä sovelluksia, etten joudu oleen ihan nolona ku joku kysyy että mitä sovelluksia mulla on?!!? (HAHA paitsi että eilen leikittiin Lindan kanssa varmaan kaks tuntia autotune-sovelluksella, joten on mulla ainakin yks kool sovellus!) Tähän asti puhelin on majaillut söpössä pikkupussukassa mutta sain juuri yhdet tilaamistani kuorista käyttöön! Niistä varmaan kuvaa jossain välissä, ovat meinaan aika supersöpöt ;-)

karppaajat kokoontuu hehe vitsi vitsi

teellä

Jutta ja Linda kävivät kylässä eilen, tarjosin teetä ja tortillapohjien päälle paistettua pizzaa. Tortillapohjat sopivat hyvin pizzapohjiksi, mikäli inhoaa minun tavoin liian paksuja pizzapohjia, mutta on laiska väsäämään niitä itse. Lisäksi yksin asuessa ei huvita syödä kahdeksaa tortillaa yksin, joten on kiva käyttää osa tortillaletuista jotenkin muuten.

mikäs tässä ruokaillessa

Pari päivää sitten leivottiin Lindan kanssa lettuja ja syötiin ne kermavaahdon, mustikoiden ja vaahterasiirapin kera. Aiaiii, herkkua!! Mun astiavalikoima laajeni taas jouluna muistaneiden sukulaisten ansiosta – nyt löytyy lisää Kastehelmikupposia ja noihin Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-sarjoihin sopivia Oiva-ruokalautasia – suurkiitokset teille ihanat♥! Saa tulla teelle!

Nyt vaihdain lenkkivermeet ja lähden juoksentelemaan tuonne tuiskuun. Mitkä on parhaita lenkkibiisejä?! Mä oon kuunnellut The Naked and Famousia, Jay-Z:n ja Santogoldin Brooklyn (We go hard):ia, Ratatatia, Miami Horrorin I Look To You:ta, Arcade Firen Sprawl II:sta, Uffieta ja Franz Ferdinandia ainaskin, ne toimii ihan hyvin vielä toistaiseksi. Kohta pitää keksiä jotain ihan uutta ja innostavaa, haha. SUPERKIVAA viikonloppua, rentoudutaan!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt kyllä lataat sen instagramin!!!! Se on huippu! Postitin eilen vikat vakuutuspaperit ja nyt odottelen, toivottavasti saisin mäkin ton puhelimen taas takaisin :(((

  Jes joku muukin hyödyntää tortilloita pizzapohjina – minäkin! Ne on nopeampiakin, ei tartte venailla vaan kun juuston sulamista. Ei ole pelkoja, että pohja olis vielä raaka :—-)

  1. Arvaa mitä……..latasin jo:-D-d-d JA aloin seuraa sinuu!!! haha.
   Toivottavasti saat omas takas, ei ole enää elämää ilman älykästä puhelinta…

   KYLLÄ, ne on kiva oivallus! Toi uuni ei kai oikein pelitä kunnolla kun pohjat ja pullat jää oudolla tapaa raa’aksi, joten noi tortillat on bueno :-)

   1. oh no you didn’t! Koitan saada luurin vikkelään takasin ni followaan sit sua bäkkkiiin!! on paha iphone iksu <3<3

 2. Mää en kestä! Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa ja joka kerta lukiessanoi ihmettelen, kuinka paljon tykkäät samoista asioista kuin minä – astioita ja musiikkia myöten. Nyt kun paras kaveri muutti Oulusta Helsinkiin, on ystäväpula suuri. Mikäli asuisit pohjoisessa, huolisin sinut milloin vain kupposelle teetä!

  Olet Ida ihana. Pidä blogi pystyssä pitkään. :)

  1. Voi ihana sinä!! Ihastuttava kommentti, on kiva tietää, että jos tuun joskus Ouluun niin siellä päin olisi teekamu!

   Voi että, toivotaan että pidän! Tykkään tästä kyllä hurjasti juurikin siksi, että on niin kiva saada kommentteja (myös niitä ei-näin-ihania;-D)! Ihanaa viikonloppua!!

 3. Kannattaa katsoa löytyykö iPhoneen sellaista sovellusta kuin 8tracks. Sieltä löytää hyviä soittolistoja eri hakusanoilla, mm. workout. Sieltä voisi hyvää treenailumusaa löytyä! :)

 4. The Drums on loistavaa lenkkeilymusaa! Ja hei kiitti tosta tortillapizzapohjaideasta, tulee varmasti käyttöön ku iteki vihaan paksuja ällöjä pizzapohjia. Kuulun myös niihin henkilöihin jotka jättää pizzasta reunat syömättä :D

  1. Ooh, voipa muuten ollakin! En oo kuunnellu The Drumsia sitten kesän, pitää testaa!

   Hahaa, hyvä!!! Mä olen ihan samanlainen, syön reunat VAIN jos ne on tarpeeksi pienet tai jos jää jostain syystä nälkä…… :- D

 5. Siihen nähden millasen läjän perunamuusii just pistelin ääntä kohti on tosi huolestuttavaa et mulle tuli nälkä tosta lättykuvasta.

  Kynnet on ovelat!

  1. Hahha, ihana!:- D mmhh rupes tekeen mieli perunamuusia, kummallista…

   NE ON, mutta idea ei tosiaan ole mun, hih!

 6. moi. missä päin asut?? luulen et olin odottamas sun kaa samal dösäril dösää (14) :)

  1. Hmmmmhh siis Tampereellako? Bussia numero 14 vai klo 14? Mä en edes tiennyt että Tampereella olis linja numero 14 mutta siis en kyllä ole ollut sellaisen bussin pysäkillä enkä tuohon aikaankaan bussia odottamassa missään :-D

 7. French filmsin keikkajuliste 8) oon niin halunnu nähdä ne livenä, mutta eivät nyt hetkeen taida suomessa kierrellä :(

  1. Uuu jea!;-) Mä näin vain loput noitten keikasta, en oo suurensuuri fani mutta juliste on kiva!

 8. ääh, niin paljon kommentoitavaa (eli ei oikeesti mitään asiaa ees :D) etten tiiä mistä alottaa! no mutta siis, mua harmittaa niin, etten muistanu ottaa tommosta french flimsin julistetta mukaan ku näin ne jyväskylässä! hmph! no on mulla sentään yks smg:n juliste, jee :–D

  ja munkin pitäis kyllä hankkia uusia liikuntavarusteita (:DD), kivoissa vaatteissa vaan on kivempi liikkua :)) inhoon kyllä talvella juoksemista, joten lenkkeilen vaan kevät-syksy-aikavälillä, talvisin tykkään käydä (tai no tykkään ja tykkään, pakotan itteni niihin…) sisäjumpissa enemmän :-) (sivuhuomiona, vihaan sanaa jumppa, mutta käytän sitä koska en tiiä parempaakaan sanaa.. :D)

  hahaa, mulle tuli tosta kynsikuvasta heti muistikuvat, jotka osoittautuivat oikeiksi (ehkä?!), oiskohan inspiraatio tullu täältä: http://www.thecherryblossomgirl.com/nails-tutorial/12559/

  ja munki pitäis hankkia joku pussukka/kuoret uuteen puhelimeen että pysyis paremmin turvassa :D ja kamala ku pitäis jo tietää, ettei kannata lukee blogea nälkäsenä :–DD onneks on tomaatti-linssikeitto lämmitystä vaille valmiina!

  ja aivan varmasti toimii nuo juoksumusat, ei epäilystäkään! voisit kokeilla esim. kelen uutta ep:tä ja siltä ainaki goodbye horses. jaa two door cinema club nyt toimii aina, esim. i can talk. ei nyt tuu muita tällä hetkellä mieleen ku oon kuunnellu koko päivän vaan BEYONCÉA ahahahahaha en kestä!!! mutta best thing i never had uppoaa jostain syystä ihan täysillä :DDDD joo ja nyt lopetan tän turhanpäiväsen löpinän hih!

   1. Ai että, rakastan tätä tämmöistä blogikirjeenvaihtoa, on ihanaa kun tajuaa että maailmassa on tyyppejä jotka tykkää samoista jutuista!!!

    Hahaa, mä aina nappailen noita matkaani ilmoitustauluilta kadunvarresta ja työmaaseiniltä – sieltä ne ennemmin tai myöhemmin revitään pois kuitenkin! Olin siis keikallakin kyllä, tosin vain loppukeikan :- D

    Huh, joo, tänään tuolla myräkässä juokseminen oli…..kaikkea muuta kuin kivaa=)=) Hahaa, musta jumppa on ihan hauska sana oikeastaan, etenkin kun sitä vähän vääntelee: jumppailija, jumpata, mennä jumppailemaan… haha:-D Voit alkaa käyttää jumpan sijaan ryhmäliikuntatuntia, siinä vasta mukavan lyhyt sana!

    Ja hei, hitsit, vaikka cherry blossom girliä selailenkin aina silloin tällöin, niin ei, tuosta ei oo kyse! Se oli semmoinen kliinisen näköinen catwalk backstage-kuva, mutten muista mikä näytös ja koska! Ysl:llä oli jotain samankaltaista, hassuja ranskiksia, mutta siis ei tuommoista nurinkurista kaiketi kummiskaan, vaan semmoisia värikkäitä, hmmh. Ja lakka oli oikein tumma sininen, ei vihertävä laisinkaan. Hitsi kun löytäisin sen!

    Oi nam, tomaattilinssikeitto kuulostaa herkulta! Tein tänään paputomaattikvinoalinssi-mössöä valkosipulilla höystettynä ja ai että oli herkkua.

    JOO hei, two door cinema club todellakin toimis!! hitto mun on pakko varmaan hommaa se spotify jolla saa niitä offline-listoja…….. aiiaiii!

    HEI joskus on tommosia päiviä?!!? :-D me laulettiin lindan kans eilen miley cyrusta………….. :D.ddd

    1. Tuun nyt tähän häiriköimään, kosk ihan ekaks haluun lähettää Roosalle terveisii, et tiistaisin 16.15 KUNTOPIIRI on tosi ihQ!! Supersymppis vetäjä + boonuksena voi hifistellen sanoo et menee kuntopiiriin eikä mihkää tymää jumppaan :D

     Mut joo, oon vähän sitä mieltä että tällänen sekasikiöpostaus on äärettömän epäkätevää kun haluu kommentoida vaikka mitä.. :) No ei vaan, tämmöset on kivoi. Kivat treenivaatteet on kyl ihan äärimmäisen tärkeet, kesällä innostuin lenkkeilystä ihan uudella tasolla kun ostin juoksuHAMEEN! Pahus, ettei sillä nyt oikeen pärjää tuolla saakutin lumihangessa.

     Mua vähän nyt harmittaa, kun Kaunasis oli sairaasti kaikkii siistei julisteita kaupungil ja oli tarkotus repii muutama mukaan, mut jotenki se sitten unohtu :( Ne olis koristanu seinää niin kivasti. Oikeestaan koska blogit kerta on niin maanmainio mainoskanava niin voisin tarjota sulle noita Boomin haalaribilejulisteita (ja syksyllä tietty sit Approjuliste) seinälle koristamaan, ja sitte voisit postata päivitettyä kuvaa seinästä uusilla julisteilla höystettynä :D heheh ei ehk ihan istuis tohon sisustukseen noi meijän julisteet kyllä :D

     Tää on niin epistä, mäki haluun nyt iphonen ihan kamalasti. Varsinkin tänää netillinen puhelin olis ollu kyl huikee, koska kotona netti päätti mennä lakkoon. Salettii seki ton lumimyräkän ansiota! Nyt sitte vietän iltaa yliopiston mikroluokassa ja dataan täällä. Oikeesti pitäis kyllä tehä jotain esseetä, mutta pitäähän sitä vähän taukoa pitää kirjottamisesta… Mutta tack vare spotify premium, sain sentään kuunneltua soittolistoja vaikken nettiin päässy, joten päivä ei menny ihan piloille :)

     Kastehelmet on ihania, mä sain just joululahjaks pari punasta kulhoo! Ennestään löytyy kippoja ja lautasia ja kakkulautasta ja vaikka mitä kuvaa. Ja noi siirtolapuutarhat, oi että oon halunnu niitä pienen ikuisuuden (tosin en osaa päättää mikä versio olis just se mitä eniten ”tarviin”.. Mutta mulla on niin paljon muumimukeja etten oikeesti kyllä tarvii yhtään mukia, joten oon tähän mennessä vielä onnistunut jättämään ne kauppaan…

     Nojoo, ehkä tää maratonkommentointi riittää tältä erää ja siirryn taas esseen pariin. Ihanaa viikonloppuu sinnekin, tää meinaa ainaskin pistää partymoden päälle huomenna uujee, synttärit on kuiteski vaan kerran vuodessa :)

     1. hei kiitti milla vinkistä, pitää varmaa kokeilla joskus tota kuntopiiriä kerta tiistaisin ei oo oikein mitään muuta hyvää :DD

      ja alotin just ton spotify premium 30 päivän kokeilun ja hitto en tajuu miten enää pärjään ilman ton kokeilun jälkeen…!!! parasta ku voi kuunnella puhelimellaki ja just offline ja kaikkee aaaa! daaaamn spotify, tälleenhän se koukuttaa ja saa maksavia asiakkaita haha ::D

      miley cyrus kyl aika paha huhhuh :D eivaa, en tuomitse, ei mulloo varaa terveisin beyoncé 4evahhh ;–)

      1. Hahaa, ihanaa, kuntopiiri kuulostaa kyllä paljon hooceemmalta ku jumppa!:-D

       Asösdkj mä en tajua miksi en saa sitä ilmaista spotify premium-testijaksoa, toi herjaa että koska mulla on jo unlimited, niin en saa siks testata tota!? MIKSI??? minä sentään maksan kuukausittain jotain, jos on perusversio ei maksa mitään ja saa ilmaisen testin!? Höh, typerää, mäki haluun! D–:

       Ooh, hei enpä oo tajunnutkaan, että ulkomaillakin kantsis pitää silmät auki hyvien julisteiden suhteen! Ja hehahhahs voi apuaaah, haalaribileet ja ylipäätään haalarit on asia mille en syty yhtään, joten ei ehkä ihan menis läpi ;–DD

       Munki netti on temppuillu viime viikolla ja nyt se oli viimeyön ja tän aamupäivän poikki! Johtu kuulemma laneista, nyt taas pelaa, huh. :- )

       Mulla on muutamia mukeja ennestään kanssa, mutta kyllä niitä tarvii! juon päivässä ainakin kahvin ja teen ja jos en jaksa tiskata joka ilta, niin on hyvä että noita mukeja on:-D Ai että, punaiset kastehelmetkin on söpösiä!

       HUH, määä haluuuuun spotify premiumin…….. voiko itselleen ostaa kolme synttärilahjaa??? oon ostanu jo kellon ja kirjan……..

       MILEY on ihan ok kovis xxD no eiii, tehtiin siitä ihan uus party in norway-versio miinalle, joka majailee norjas nytte!! hahahahah

       1. Voi eiii, toi on ihan törkeetä Spotifyltä ettei kaikille anneta ilmaskokeiluta. Mut kato sut on jo koukutettu siihen, ni ne aattelee että ymmärrät ilman testijaksoakin tarvitsevas sitä ihan kamalasti :) Mut tottakai kolme synttärilahjaa on ihan oikeutettua!!
        Hehee joo haalaribileet on aika…öhm rasittavia mut niiden salaisuus on eka vähän tanssia ja sitten kun paikka alkaa olee liian täynnä niin täytyy paeta loppuillaks karaokehuoneeseen hoilaamaan! :D

        Hahaa saisko party in norwaysta vähä videoo tänne blogin puolelle?? :D
        Mut heiii IHANAAA SYNTTÄRII!!!!

        1. KIIITOOOOS!!!<3
         ja hahahah voikauhee, sitä päivää saa odottaa, mutta ashacucujen puolesta ei koskaan voi luvata mitään:DDD

 9. Oon tämmönen perus kommenttistalkkaaja, joten sain selville et sul on instagram, uuuu! Nimi kiitos! Toi harmaa tapetti on toisaalt jollain tapaa ihan siisti, ku se on vähän resunen, oot aika grunge!!! Tai siis kaukaa kännykän ruudulta katottuna se ei näytä pahalta….. :D oliks french films hyvä livenä, vai nappasitko vaan julisteen muttet ollu keikalla? :D kuulustelu…

  Edelleen, liian pitkä postaus, mul on taas kauheesti sanottavaa! Eli kärsi nyt seuraamukset.. :D no mut no joo., tuli sun vanseista mieleen, et yritettiin tänään löytää mulle täältä thaimaasta vansit (erityismallit joku 45€, normit ehk 30..? Ja ihan aitoja! :D) mut niil oli vaan jotain yhtä kokoo per kenkä?? Kaikist vaan nou hääv. Aha! Punaset erat olis niikin kivat, siel oli kans semmosii viininpunasii purkkareiden tapasii, jumankekka ku oli siistit!!

  Ja haha, voiko olla sattumaa, et kuvasit uuden lasten takkis leikkipuistossa! Ei, ei vaan mitenkään voi… Sun hiukset näyttää muuten tosi pitkält tos kuvassa, aussien taikaa..? ;D nii ja kuul kynsikikkailu!

  1. HAhaa, KYLLÄ!!! No siiis et varmaankaan arvaa………..ida666 eiku ida365!!! xD yezzzh taitaa olla iltavilli jo tähän aikaan illasta!!

   KYLLÄ, aika raju tuo todellakin on, asenneseinä!! Näyttää kyllä kivalta, varsinkin kun vuokrakämpissä seinät voi olla vähän mitä sattuu niin tää on aika hyvästä päästä :- D Joo, oli ihan jees livenä ne pari biisiä mihin jaksoin keskittyä, muttei ihan superisti nappaa kummiskaa. Kesämuzaaa!! Ei sovi syksyn ja talven kaihosteluihin jotenki.

   KÄRSIN eli siis JES ihanaa, pitkiä komsuja jeajea!! Voieikä, jenkeissä oli muuten aika samat hinnat, tosin erikoiset 30e ja muut 20-25e helposti, kreisiä. Miten ihmeessä siellä ei oo kokoja?! UUJEA, viininpunaset purkkarit ois superit, apua, tuli ihana visio käärityistä lahkeista, paljaista nilkoista ja kesästä tietty…

   NOOOH en oo iha varma muute…..en oo meinaan aiemmin kuvannu tuo et kai se sit oli joku laskelmoitu juttu hahahaH 8-D ja hei KIITTI!!!! Aussiet ainaki auttaa pitään kakshaaraset liisteröitynä, oon käyttänyt nyt muutes jotai cutrinin ja herbinan shampoita?:D oopsie, oon jättäny aussien hetkeks!!

   1. Haha, toi iltavilli on kyl ehk maailman paras sana kuvaamaan tota olotilaa! I know what you’re talking about!! Hyvänä esimerkkinä viime vuonna nykissä, oltiin menossa hotellilla billy elliotin broadway-esityksen jälkeen (oooo!), eli kello oli jo jotain 11 illalla ja meil meni siskon kaa vähän lujaa.. Billy oli innoittanu meiän sisäiset tanssijat, ja innostuttiin sitten metroo odotellessa vetämään ihan karseita mooveja, maman häpeäks ja muiden hämmästeltäväks :D että sun iltavillit ei oo mitään mun omiin verrattuna!! Challenge.. Apua, ei mun taas pitäny tämmöst tarinaa sepittää, nojoo.. :D

    Et muuten arvaa! Etin instagramissa sanoilla ida 365, ja luovutin sitte :DD too close… Mut uuu, pitää mennä koht tsekkaa! Jep, asenneseinä! Ja onhan toi french films ihan selkeesti kesämusaa, niinku esim the drums.. Ei semmosii voi kuunnella keskel talvee, tulee vaan vihaseks!

    Haha joo, oot alitajuisesti suunnistanu sinne kuvaamaan! En muuten tiiä, mitä aussien pr-tyypit tykkäis siitä, et käytät samassa lauseessa sanoja aussie ja liisteröittää…. Mä TIETTY tajusin mitä tarkotat, mut joku muu vois vaikka loukkaantua!! Et oo varovainen sanojes kanssa, sillä kaikkihan sen tietää että suurten yritysten palkkaamat vakoilijat käy vähän väliä eri bloggaajien satunnaisia kommentteja läpi!!! Okei, alkaa mennä taas vähän yli.. En osaa lopettaa ajoissa! Aikamoinen petturikin vielä, vai että sitä on muita merkkejä käytetty, aiaiai.. Nyt tää kommenttiboksi sekoilee ja mun kappalejako meni väärin äääääk, just!

    Joo no, nykistä on myös tullu kenkiä ostettua, ei niiden määrästä sen enempää… :D mut en ymmärrä, niil oli ehk kahta kokoo yhteensä?! Kökkö kauppa, se nyt on selvää.. Oli kans liilat purkkarit ja ne nyt kivasti kummittelee mun mielessä!

    1. Iltavilli on myös paras selitys mm. kaikelle……………..
     HAhahah IHANAT!!! Toi on tosi ok, meki riehaannutaan usein lindan ja jutan kanssa samaan tyyliin?!?! mm. ruman tanssilattian valtaaminen sujuu samoilla meiningeillä hehehehzxzz

     D:D:DD too close too close!!! vähäks sulla on ovela nimimerkki!!! vois keksii joskus jotai muuta, en ees halunnu olla mikää iitu123 mutta sit se vaan meni niin??? oon jo tottunut tosin et whatever! JA oikeassa olet, kesämusa tekee talvella vihaseks!!!! huh hhu D:

     ……hupsxD nyt en sano sit tästä aiheesta mitään. ettei joku lue. ja nää. en usko että kukaan muu lukee mun huutomerkkisekamelskaa joten heitän tähän vielä parit varmuuden vuoksi, kas näin: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     ARGH mä en eeess ostanu ku kahdet!!:-D noltzzzzz ………

     1. Haha jep, mahtavat tanssimoovit for life!!! Kukaan mun kavereista ei kyl suostu semmoseen baarissa, lame! :(( et ole kiitollinen tommosista kavereista!!
      Mua lähinnä naurattaa mun nimimerkin, keksin sen joskus neljä vuotta sitten, ku kaikki last.fm-tunnukset oli käytössä! Sit must tuli ZOOrro :D ja heitin sen nyt tonnekki, ku en muuta keksiny! Mut sun on just hyvä, jää mieleen muttei siltikää oo mikään _id44h_ ! Mun eka gallerianick oli muuten cookie_monster ……. :D

      Erittäin kätevä hämäys noi huutomerkit! Kukaan ei jaksa ees yrittää lukee sun kommenttia, paitsi mä siis.. Ja okei, mä ostin nykistä parin päivän sisällä kolmet kengät, et ehkä se ei ollukkaa nii paha……. Ainoo vaan, et kun mentii tokana päivänä johonki sohon kenkäkauppaan ja siinä sit mietin kaksien kenkien välillä, sit joku tuntematon poika kerto mielipiteensä et kummat kannattais ottaa ja kysy, et eiks mul oo jo uudet kengät jalassa… Sanoin jep, ostin ne eilen… :D se vaa pudisteli päätään haha. Ostin sit ne kengät minkä puolella srki oli, ja ne on vieläki yhet mun lemppareista, eli jee!

      1. EI APUA eksyin vahingos tänne ja en oo näköjää vastaillu!!!!! -.-’ *nolona*

       PARAS GALENICK hahaha en kestä, mä olin hei ihan vaan khuulisti ”koska” gales :-D phahaa ja jooo ii2:sessa olin saippuakuplia- :):) ihan kiva jos tykkää!!!

       UUUJEA kolmet kengät no bad jos kaikista tykkää<3__<3

 10. sun blogi on kyllä nykyään yks mun lemppareista:) oot tyylikäs ja vaikutat hauskalta, rennolta ja kivalta. Niin ja sulla on aina niin tunnelmallisia kuvia. Hyvä Ida!

 11. siis mun on ihan pakko nyt kysyä, koska olen luultavastikin vähän tyhmä! mutta miten noi sun kengät nauhat on laitettu tossa tokassa kuvassa! menee yli mun ymmärryksen haha :D

  kuuntele crystal fightersia! :)

  1. Ootsis, toka kuva…… Ahaa, vansit vai, siis koska Niket on ihan normisti? Noi on silleen vaan että laitettu aina vastakkaiseen reikään, kun yleensä laitetaan vinottain tai silleen yhden yli :-D

   Hei oon muuten kuunnellutkin pari biisiä, sehän vois toimii lenkilläkin!! Kiitos!:- )

 12. Mun lemppari lenkkibiis on ehdottomasti Kanye Westin Monster :D Siin on vaan jotenki niin hyvä rytmi.

 13. Mua kiinnostais kaikki iPhone-kuoret ja sovellusvinkit ja sen sellaiset, kun meinaan kohta laittaa saman puhelimen tilaukseen!

  Finlaysonin takki, siistiä! Kirppislöydöt rules. Mun lemppari suomalaisista takkivalmistajista on R-Collection. Hyviä parkoja! :)

  1. Haa, hienoa!:-D ehkäpä jaan omat parhaat vinkkini kunhan oon tarpeeksi tutustunut. En oo juuri ehtinyt pelleillä tällä!

   No äläpä, loisto löytö! Ja joo, katsoin kerran r-collectionin parkaa kirpparilla, mutta se oli auttamatta ihan liian iso. Ala-asteella parilla tytöllä oli semmoiset, hih :-)

 14. Ihana postaus! <3

  Itse omistan iphonen ja minulla on toki Appsejä.. mm. Amazing Slow Downer, Phrase (kauniita mietelauseita englanniksi tai ranskaksi), Instagram, Soundtracking ja RMaker (omista kirjaston musiikeista saa tehtyä soittoääniä. On kiva korvata jonkin ajan päästä Marimba jollakin sellasella biisillä joka on oikeesti hyvä ennen kuin vastaa) Toivottavasti näistä löytyy sinullekin joitain mukavia ohjelmia. :)

 15. ihania kuvia ! toi asukuva on jotenkin äärimmäisen herkkä ja söpö, aiaiai. piristit lauantai-iltaa ♥

 16. Hei, vaikka oot tosi söpö ja mukavan olonen, mua ärsyttää suunnattoman paljon toi sun huutomerkkien raiskaaminen. :D Onko pakko :DD

 17. Kivoja kuvia, ja nuo kupit on tosi söpöjä :> Ite tykkään kuunnella lenkillä ainakin LMFAOn I am sexy ad I know it -kappaletta!

 18. I truly love you blog and the pictures. You seems to be such a sweet person! To bad I can’t read what you write :3 but i still check your blog almost everyday! xoxo

  1. Oh, thanks a lot sweetie, so nice to hear!:-) ♥ You should try google translate, hope that helps even a bit! It kinda sucks but it’s better than nothing, right? :- )

 19. Otsikosta pärähti heti Blondien One Way Or Another biisi soimaan päässä! Ihania kuvia, viimeinen sai kyllä kauhean lettuhimon laukaistua.. :) Tykkään kuunnella lenkillä esim. Pixie Lott:n Young Foolish Happy levyä, iloista ja menevää musaa :)

  1. Uujea!;-) Lettuja väsäämään!
   Pixie Lottia en oo koskaan oikein kuunnellut, vois katsoa millaisia biisejä neidolta löytyy! Muistan vaan jonkun listahitin hämärästi…

  1. Haa, kiitti vinkistä!! Nuo eivät ole ihan semmoiset mitä etsin, tahdon semmoiset hmhmhmm minimalistisemmat omalla tapaa, kiiltävät niitit yms!;-)

 20. En tiedä onko joku jo ehdottanut, mutta lataa WhatsApp. iPhoneen se ilmeisesti maksaa ehkä euron, mutta loppu käyttö onkin sitten ilmaista, jos puhelimessa vaan on joku datapaketti tai netti käytössä. On siis tavallaan tekstari tai keskustelusovellus, jos näin voisi sitä kuvailla. (: Mulla on se Nokian N8:ssa ja on ihan kätsy. Tosin se täytyy olla sit koko ajan päällä, jos siitä haluaa hyötyä. Eli viestit kasaantuu sinne, jos sovellus on pois päältä tai 3G ei vaikka toimi. (-:

  Latasin myös itselleni youtube downloaderin, mutten vielä tiedä siitä kauheasti. Toimii kai jotenkin niin, että saa ladattua youtuben musat puhelimeen ja kuunneltua niitä ilman nettiyhteyttä. :-D Mulle hyvä, jos toimii, koska Spotify ei jostain syystä suostu mulla toimimaan puhelimessa. Toimi sen yhden ainoan kerran ja sitten en käyttänyt viikkoon ja enää ei ole toiminut. En tiedä, mikä mättää. Mutta tässä näin alkuun.

  1. OH NOES mä oon unohtanu vastata, äÄÄÄÄ!!!!

   JOO, latasin whatsAppin ja se on kyllä ihan best, toimii paljon paremmin mitä Viber (joka on ilmainen, whatsapp taitaa olla 79snt). Eli jee, kiitos vinkistä!:-)

   Youtube-sovellus tossa olikin valmiina, melkoisen kätevä jos haluaa kuulla jonkun biisin mitä itellä esim ei ole!

 21. Kivoja tossuja, vanssit ja conssit, loveee! Ja noi kynnet on half moonsit. Kai. Kertoko joku sen jo?

  1. JOO tai päättelin tosta cherry blossom girlin postauksesta! mut noi ei kai IHAN oo ne, pitäskö noiden olla pyöreemmät? Tai voi kai ne ollakin, toi on vaan vähän niinku french manicure upside downnnnn!

 22. aaa olet kyllä niin suosikkibloggarini ikinä! :–) melkeen ainoa, jota seuraan aktiivisesti ja innoissani, annat aina inspiraatiota ja hyvän mielen, ketuttaisi etukäteen ties kuinka paljon. ihanaa että arkesi on kaunista ja sinä erityinen, jeee! jatka hyvien ideoiden jakamista kanssamme!

  1. Oi apuaaa, voi kiitos!:-D Ihana ihana ihana sinä ja nolona pahoittelen että vastasin tähän vasta nyt, en tajua miten nämä pari vikaa kommenttia oli unohtunut!! ♥

 23. oi rakastan sun kattauksia ja astioita :D paljon samaa löytyy omasta pöydästäni <3

  1. Voi kiitos ihana!♥ Ja minä tiedän, juuri ihastelin yhdessä postauksessas muija-servettejä ja kaapissa näkyviä kuppipinoja!:-D