HKI

lifestyle, ravintolat Helsinki, ruoka
18 kommenttia

Enpä oo pitkään aikaan heittänyt Ig-kuvia blogin puolelle. Nyt luvassa pari, sillä mulla ei ollut kameraa reisussa mukana. Vähän viikonlopun kuulumisia!

Untitled

Päästiin vihdoin testaamaan kehuttu Fafa’s eikä tarvinnut pettyä – superhyvää halloumifalafeliä!! Ja siis niin iso annos, etten millään jaksanut kaikkea. Onneksi jämät maistuivat seuraavana aamuna täydelliseltä jääkaappikylmänä. Hei Fafa’s, tuu Tampereelle myös! Mutta älkää menkö sivukujille jottei käy niin kuin vegemestan kanssa – kukaan ei tainnut löytää sinne.

Untitled

Uuujeee Hustlee!! Oisin halunnu mojiton mutta ei ollut tuoretta minttua niin keksin sit haluavani margaritan??? Olin varmaan unohtanut että tequila maistuu pahalta suussa seuraavana aamuna, hyi yäkk. Hustlessa oli kiva meno, toivottavasti tyypit löytää ton ens vuonna paremmin. Oli myös superia nähdä tuttuja tyyppejä blogien takaa ja muita Helsinki-kamuja. JEE, kiitokset vielä Pepille, oli mahtava viikonloppu!

Untitled

Meidän tämän kertainen yökylämajoittaja Meri tekee meille aina mahtavia hki-kierroksia. Tällä kertaa istuskeltiin taas jossain Vaasankadun upeista räkälöistä, pitäähän ne oppia tuntemaan, hahaah! Yhdessä kapakassa jokaiseen Karhu-tuoppiin oli kaiverrettu jotain karhun otsaan, eli oli tietty ihan pakko jatkaa perinnettä kun tärvelemätön tuoppi osui kohdalle.

Untitled

Meidän majapaikka oli varsinainen eläintarha, siellä majaili meidän lisäksi neljä (!!!) pientä koiraa ja kissa. Vitsit, oli hauskaa kun talo oli niin täynnä elämää. Toisaalta neljän koiran vieminen aamupissalle ei ole maailman helpointa puuhaa, heh. Mulla on ig:ssä maailman söpöin kuva yhdestä koirulista, mutten viitsi lataa sitä tänne kun se on otettu iphonen etukameralla ja on siis surkea laadultaan näin isona. Kurkatkaa sieltä!!

Untitled

Käytiin testaamassa sunnuntaina Putte’sin pizzat. Ylistin Instagramin kätevyyttä tuolloin – sain ihan sairaan monta pizzeriasuositusta kun niitä kyselin helsinkiläisiltä. KIITOS!! <3 Ei tehnyt mieli kebabbilapizzeriaan, vaan jonnekin vähän siistimpään ja onneksemme satuttiin just hengailemaan Forumin takana niin oli helppo päätös tämä Putte’s ihan jo sijaintinsa takia. Otin munakoisovuohenjuustopizzan rucolalla, oli herkullista! Lammaspizza oli kuulemma pikkuisen mautonta, mutta se onkin kuulkaas niin että pizzavalinnoissa kantsii kuunnella mua ja valita sama, ettei sitten tule annoskateutta. Mä tiedän nämä pizzajutut, nähkääs.

Toivottavasti teilläkin oli mahtava viikonloppu! Musta tuntui siltä että olin vähintäänkin minilomalla, ai vitsit. Tylsä Tampere näyttää taas parhaat puolensa, täällä on joku +14 ja harmaata…….

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tais olla Kustaa Vaasan terassi Kalliossa, ainaki vähän vaikuttais siltä :) Sehän on kuuluisa mm. Pussikalja-elokuvasta.

 2. Vitsi itekkin olin viikonlopun stadissa ja hustlessa, ihan huippuu! :) harmi tosiaan et porukkaa ei saatu tänä vuonna niin paljoo messiin mut toivottavasti ens vuonna sitten! sut mä bongasin perjantai-iltana ihan meidän kaveriporukan läheltä, mut rohkeus ei riittänyt tulla moikkaamaan.. oot kyllä livenä ihan superkaunis! :)

  1. Jep, true!! Toivotaan että ens kerralla tuo vetää enemmän jengiä, jos vaikka saatais toi sinne suvilahteen….. <3__<3

   voi kääks, kiitos ihana!! ens kerralla sitten tuut, hi!

 3. no olin vähän pettyny hustlen kanssa :–( ehkä oon vain kamala kukkahattu ja ei party-ihminen koska ärsyynnyin siitä miten huonosti se oli järjestetty ja siitä ettei ne kysyny henkkareita ostaessa alkomahoolia. ulkona alkupeäsen suunnitelman mukaan olis ollu 100 kertaa kivempaa!! MUT rudi<33333<3 ja karri<3333 oli hyvii<33 paitsi ne esiiny aivan liian vähän aikaa </3

  1. hmmh, musta kaikki toimi sisällä tosi smoothisti, vaikka olin just pelänny jonoja ja kaikkea. Mä en oo ihan sata varma, mutta oisko alaikäsillä voinu olla eri värinen ranneke……? Vai olikohan ne kaikilla samat, en tiiä, mutta totta, ei meiltäkään kyllä kyselty mitään.

   Mut siis JEE, hyvä että esiintyjät miellytti!!!! :—-D hitto ois ollu hauska moikata!!!

 4. mun on pitänyt koko kesän ajan käydä maistamassa tota paljon puhuttua falafelia! nyt viikonloppuna on kyllä pakko, niin herkulliselta näyttää ;) muutenkin, ihania kuvia <3

  1. no siis MENE! Ihan törkeen hyvää :—D kokonsa puolesta todellakin hintansa väärti ja raaka-aineet hyviä ja tuoreita. Tykkään!

 5. Kelaa, minä helsinkiläisenä en ole testannut vieläkään Puttesin pitsoja! Skifferinkin korkkasin vasta tässä pari viikkoa sitten. Fafa’sissa tosin juoksen joka lounastauko…… lol. Harmi ettei törmätty, mutta ehkä me vielä! :3

  1. no siis NYT!!! ei vaan, en mä tienny et toi on kulttipaikka xxD HEI oltiin vaeltaas granitille mut ehh kello oli jotai kymmentä vaille neljä ja aattelin et vikat asiakkaat on ärsyttäviiä ja mun oli nälkä joten suunnattiin sit syömää. ENS KERRALLA!! oon itseasiassa tulossa torstaina käymään, mut en yhtään tiiä mikä mun aikataulu on!

 6. kiitti vielä lipuista! menit kahesti mun ohi mutten kerenny juttusille )-: mut oli superkivaa ♥

 7. jee olipa kiva postaus! :-) mä tykkään aina niin paljon näistä ig-kollaaseista!

  1. Jee kiiitos, ihana Viiru! :-* mä tiiän et moni myöskin vihaa näitä, joten oon jättänyt tarkotuksella vähemmälle kun monella kummiskin se ig:kin on!

 8. hihii olin oikeesti niin fiiliksissä kun törmäsin suhu ja taavii mun kotipihan portilla!! koko yön vaa kerroin kaikille kehe oon törmänny xD olit kyllä livenäki nii sulonen! sun blogi on paras<3 puspus

  t. tyttö hämeentieltä

  1. heiii olka söpöliini, oli hauska törmäys! väsyneenä ja hämmentyneenä silleen APUA tunnistaaks joku meidät näin hyvin :.-D ihana, hihi! <3 piristit kovasti, hitsit!!!

 9. oon vähä harmissani etten päässy hustleen, mutta toivottavasti se järkätään ens vuonnakin, vaikuttaa rennolta menolta!

  ainaki kallion b12:ssa joka tuoppiin on kaiverrettu. mulla on sellanen tähtiotsanen karhu kotona, tais jäädä joskus kalja kesken… ja fafas on paras, mulla on kunnia asuu sen naapurissa. x)

  1. hööööh, ens vuonna sit beibi!

   ja hei, toi se on:D:D b12 se taisi olla!!! nyt siellä on siis mulla taavilla ja merillä tuo yhteistuoppi, ahahahahH!