You’ve got the sun

/// sisustusTags: ,

Mä oon ihan superinnoissani siitä että loppuviikoks on luvattu helteitä, just niin sopivasti mökkireissua ajatellen. Mutta mutta, oon mä kyllä aika fiiliksissäni nytkin, siis nyt kun oon sisällä lämpimässä  ja voin sytyttää kynttilät ja keittää uutta teetä ja juoda sitä isosta mukista. Syksy sais vielä pysytellä poissa, mutta mulla ei oo mitään näitä hämärtyviä iltoja vastaan.

kynttilät lasipurkeissa

iltatee

kynttilät ikkunalauda

Summer nights + candles + tea = ♡

Oon aiemminkin vinkannut tästä, mutta monet lasipurkit ovat tosi nättejä kunhan niistä liottaa etiketit pois. Menevät kynttiläkipoista sellaisinaan! Nuo kuusikulmaiset ovat mun lemppareita, ne taitaa olla entisiä feta-purkkeja. Uudesta lemppariteestä ja muista ruokajutuista lisää pian!

8 kommenttia

 1. Avatar henu /// 22/07/2013 / 23:03:04

  lasipurkit kynttilälyhtyinä eivät ole kovin paloturvallisia :( purkin suuaukko on purkkia pienempi, kuumenevat liikaa.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 23/07/2013 / 11:23:16

   hmm, nuo eivät kyllä kuumene paljoa! ehkä pienempi purkki olisi vaarallisempi?

   Vastaa
 2. Avatar Maja /// 23/07/2013 / 00:12:20

  Varovasti Ida tuollaisten lasipurkkien kanssa! Voivat räjähtää kuumuudesta taikka voi syntyä allaspalo:(

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 23/07/2013 / 11:22:41

   Hmmm, eivät nuo ole lämmenneet kuumiksi? :-o täytyy olla tarkka juu!

   Vastaa
 3. Avatar iina /// 23/07/2013 / 11:12:16

  Jes ruokajuttuja hihii! :* ihanan tunnelmallisen näköistä, mut kyllä muaki huolestuttaa nuo lasipurkit kynttilälyhtyinä! superia tiistaita puss!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 23/07/2013 / 11:22:13

   pian tulossa!!! höh mä en tajua, noi ei kuumene tuikkujen vaikutuksesta juuri ollenkaan :-D testailin eilen huolestuneena noista ylemmistä kommenteista ja mun noi kastehelmi-kipposet vaikutti ihan yhtä lämpimiltä – vaikka niissä on isompi suuaukko ja paksumpi lasi……? noo, kynttilöiden kanssa täytyy aina olla tarkka. :- )

   Vastaa
 4. Avatar Katri /// 23/07/2013 / 16:22:42

  Kyllä mäkin oon pitänyt lasikipoissa (esim. pilttipurkeissa) kynttilöitä, eikä mitään pahaa oo tapahtunut. Tosin en oo pitänyt varmaan edes tuntia ja ne olivat kylppärin pöytätasolla, joka ei ollut puuta. Mutta tiedä sitten näistä.. Mutta mistäs noin ihana muki on? :–)

  Vastaa
 5. Avatar miffas /// 23/07/2013 / 23:56:13

  Hehe, paloturvallisuusasioista en niin tiijä, mutta kyllä tarhassa aikoinaan askarreltiin tuikkukippoja pilttipurkeista, että ei kai se niin kamalan vaarallista voi olla vaikka tälläsenä tulipelkosena pitäiskin varmaan jo panikoida :D Mutta lasipurkit on kyllä söpöjä, minulkii oli tääl just lasiaskartelut meneillään, tosin tein kylläkin kukkamaljakon… Vaikka voishan tuohon uuteen maljaan iskeä sellasen ohuen pitkulakynttilänkin…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.