ITSETEHTY MYSLI + POP UP -SHOP

ruoka
10 kommenttia

Itsetehty mysli on parasta, sen tietää kaikki, jotka haluavat syödä terveellistä mutta ah-niin-hyvää mysliä. Mun perusmyslivinkit löytyy täältä, mutta nyt täytyy hehkuttaa yhtä uutta ainesosaa: luomu kaakaopapurouhetta!

Sekoitin tätä myslin joukkoon jo tekovaiheessa mutta usein heitän vielä ripauksen rouhetta myslin päälle. Tämä luomukaakaopavuista tehty rouhe on täysin käsittelemätöntä ja sokertitonta. Kaakaopavut sisältävät runsaasti flavonoideja, antioksidantteja, rautaa, sinkkiä, kuparia, C-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, proteiinia ja kromia, joten ovathan nämä nyt melkoinen lisä mysliin. Ostin kaakaopapurouheen ihan hullun halvalla, alle kolmella eurolla Luomuherkkujen Pop Up & Outletista. Se löytyy entisen Tila Kaupungissa -myymälän tiloista, Aleksis Kiven kadulta, siitä Kaffilaa vastapäätä. Tarjolla on vaikka mitä huokeaan hintaan: luomuteetä English Tea Shopilta (parhaita! nättien rasioidensa ansiosta kelpaavat lahjoiksikin), mehuja, pähkinöitä, patukoita, jauhoja… Suosittelen kurkkaamaan! Jos en ihan väärin muista, taitaa tuo kauppa olla tuossa jouluun asti. Kurkatkaa lisäinfoa facebookista!

Nappasin pari kuvaa taannoisella visiitilläni. Mun matkaan lähti pähkinöitä, teetä, tuo rouhe sekä raakasuklaata.
Ai että (。♥‿♥。) Jokaisen luomua suosivan opiskelijan unelma tämä pop up & outlet!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onkohan noi sama asia kuin kaakaonibsit? Näyttää ainakin ihan samalta. Me tehtiin vähän suurempi luomuruokatilaus Adukista ja en malta odottaa että pääsen kans tekemään itse mysliä! Noita kaakaonibsejä löytyy jo valmiiksi kaapista, en ollut tullut edes ajatelleeksi, että voisi tehdä myös suklaamysliä :)

  1. Haa, mietin samaa mutta unohdin aiemmin googlaa asian – ainakin Cocovin sivuilla kuvaillaan kaakaonibsejä näin: ”Kaakaonibs (Theobroma cacao) Kaakaonibsit ovat kuorituista kaakaopavuista murskattua rouhetta, jota on usein helpompi käyttää kuin kokonaisia papuja.”

   Että eikö tuo sama asia ole? :-) Vitsit joo, sopivat kyllä tosi hyvin myslin sekaan! Nam!

 2. En ikinä ehdi käymään, mahtaakohan olla sunnuntaisin auki, tiedätkö ? O_O

 3. Mäki tossa mietin, et taitaa olla sama asia ku kaakaonibsit! Oon kans tykästyny niihin, ite laitan niitä smoothien sekaan ja/tai päälle ripoteltuna! Naamm =)) en oo koskaa pitäny itteeni mysli-ihmisenä, koska en välitä kummemmin jogurteista, mut ehkä voisin kokeilla käyttää kaakaonibsejä monipuolisemmin..!

  1. JOOOOO tosiaan, sama juttu näköjään! ^___^ mut hei käyhän mysli maidon/soijamaidon/mantelimaidonkin kaa yesyes ja mä laitan myös puuron päälle :D mun puurot on nykysin aika tuunattuja, laitan niihin pähkinöitä, noita nibsejä, kookoshiutaleita ja hunajaa tai hilloa hhahaha :D

 4. Tosta pitääki muuten kysyy, ku en maitoo käytä oikee mihinkää nykyään, mut oon miettiny just manteli/soija/kauramaitoo jne korvikkeeks sillon ku tarvis! Että osaatko vinkata mausta jotain? :D mikä on esim sun lemppari? Joku siin on, etten viitti ostaa jos maistuuki sit iha kauheelta.. Veikkaisin kyl, että mantelimaito maistuis parhaiten.. Kivaa, ku kirjotan vaa omat ajatukseni tähän xD että ole hyvä vaan!!

  1. NO HITTO. Kun mä yritän koko ajan vaihtaa kaiken maidon johonkin kasvipohjaiseen mutta hitto kun en innostu mistään kasvipohjaisesta juomasta mun aamukahvissa niin tulee ostettua se kevytluomumaito :—S

   Sisko joi ennen mantelimaitoa, varmaan sitä makeutettua ja sit siirtyi astetta karvaamman makuiseen soijamaitoon, eli ehkä sillä makeutetulla mantelimaidolla olis helpoin alottaa? Tosin oishan makeuttamaton paras vaihtoehto, tietty. Mut en kyllä oo paras neuvoon tässä kun itselläkin on vielä opeteltavaa :—-(

 5. ..hmm näköjään teksti hyppäsikin tänne alas vaikka kommentoin sun vastauksen alle.. Liittyy siis ensimmäiseen kommenttiini :D