SIDEWAYS 2016

musiikki, ruoka
Jätä kommentti

Huomenna!!!

vasen kuva: Mami Go Go

Ohh, Sideways, viime kesän supersuloinen startti! Vuosi sitten oli niin hullun kiva ilta, että tänä vuonna mulla on liput kahdelle päivälle. Toivotaan, ettei olis ihan surkea keli (huomiselle on luvattu +18 eikä koko päivää pitäisi sataa??), sillä viime vuodesta teki mahtavan lämmin kesäilta, mahtava seurue tuttuja ja tuntemattomia, kuohuviini, jota myytiin vain pulloittain, vaaleanpunaisen Food Truckin herkut, paras majapaikka, yöpizza ja aamuinen kauppareissu yöpaidassa. Meinasi käydä haaveri kameran kanssa, joten täytynee toivoa, että tänä vuonna kuoharia myydään laseittain, hehee.

Ruokapuoli näyttää lupavaalta tänäkin vuonna; cold brewta pääsee maistamaan Pauligin pisteellä, Fat Ramen ja Street Gastro kiinnostaa, luomuviinit kuulostaa hyvältä ja Sideways-burger kikherne-punajuuripihvillä lienee täydellistä yöpalaa.

Odotan eniten Susanne Sundførin, Kelelan, Viewin ja Iisan näkemistä. Cherrie kiinnostaa myös, samoin Peaches, josta tulee mieleen yläaste. Ja voiskohan Iisa ja Gasellit vetää yhdessä Älä muista pahalla? En malta odottaa! Onneks seura on tänäkin vuonna mitä parhain. Ehkä törmätään Sidewaysissa?!

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.