Unioninkadun kiinnostavat pop up -kaupat: Nightless Night & Televisio Summer Store

muoti, vastuullinen muoti
Jätä kommentti

Kävelen Unioninkatua lähes päivittäin, sillä työpaikkani sijaitsee Torikortteleissa. On ollut kiva huomata, kuinka eloisa pätkä Unioninkatua tuo pätkä Senaatintorin ja Espan välissä on. Tuon pätkän päätyyn on nousemassa uusi ravintola Roster, Basson pop up -tiloissa tapahtuu jatkuvasti ja nyt kesän ajan samalta pätkältä löytyy ihastuttava Televisio Summer Store.

Vinkkaan teille kahdesta suosikistani, joista ensimmäiseen voi käydä tutustumassa enää sunnuntaihin asti, joten jos ei ole tekemistä sadepäiville, suuntaa Nightless Night pop up -putiikkiin.

Bassoradion pop up -tiloista löytyvä Nightless Night -myymälä on kaunis ja tarkkaan harkitun oloinen. Siellä on myynnissä neljää suomalaista merkkiä; Terhi Pölkkiä, Arelaa, Month of Sundaysia sekä MOIMOI:ta. Nuo neljä merkkiä muodostavat kivan ehyen kokonaisuuden ja tukevat toinen toistaan. Pölkin kengät ovat todella kauniita, tehtäispä niitä koossa 35! Moimoi:n laukut ja pussukat ovat muuten supersöpöjä, nostinkin ne lemppareikseni tässä postauksessa.

Arelan vaatteita löytyy ihanissa pastellisävyissä ja kesäisissä raidoissa. Myös oma suosikkipaitani, veloursametti-college löytyy Nightless Night -pop upista!

Sovitin tuota Month of Sundaysin kaunista silkkitoppia, mutta jäin harmittelemaan ettei liikkeessä ollut enää samansävyistä alaosaa jäljellä. Ihana kombo; silkkitoppi ja silkkishortsit samaa kuosia. Ja mites noi Arelan housut, ai että miten ihanaa materiaalia!

Nämä Terhi Pölkin kengät ovat tuntuneet ihastuttavan monia tänä kesänä ja keväänä; en ihmettele, ovat kauniit!

Nightless NightPop Up
Unioninkatu 25
ma-pe 11—19 / la & su 11—17

Bassoradion Pop Up -tiloissa on vielä sunnuntaihin 19.6. asti ihastuttava Nightless Night Pop Up -liike, jossa myydään Month Of Sundaysin, MOIMOI:n, Arelan ja Terhi Pölkin tuotteita.  Mikäli mielit ihastelemaan tätä kaunista liikettä, suuntaa paikalle tänä viikonloppuna.

Toinen suosikkini Unioninkadulta kantsii tarkastaa samalla kertaa, mutta tästä putiikista pääsee onneksi nauttimaan elokuun loppuun saakka. Ihastuttava Televisio Summer Store taitaakin olla tuttu suomalaisen muodin ystäville, ainakin turkulaisille – nyt ihanasta valikoimasta päästään nauttimaan Helsingissä.

On Swedish Hasbeensia, Poola Katarynan koruja, Moimoi:ta, Kuula + Jylhän laukkuja, Ivana Helsinkiä, R/H:ta, Minna Parikkaa ja monia muita ihania merkkejä! Televisio Summer Storen valikoimista löytyy vaatteiden lisäksi kenkiä, asusteita, koruja ja muutamat kaunis sisustustuotekin.

Voi miten söpöt pikkuiset pupu-tennarit! Ja nuo Swedish Hasbeensin puukengät ovat superkauniita.

Kuula + Jylhä, lempparini! Joskus vielä hankin tämän isomman laukun itselleni mustana. Siihen asti tyydyn lompakkoon.

Televisio Summer Store 

Unioninkatu 27 B
ti-pe 12-18 ja la 12-16
(juhannusviikolla ti 21.6. klo 12-18 ja ke 22.6. klo 12-15)

Nämä kaksi kaunista putiikkia ovat aivan lähekkäin, joten kantsii piipahtaa kummassakin! Jos viikonloppuna ei ehdi, niin onneksi Televisio Summer Store pitää ovensa auki pidempään. Tämän ja ensi viikon (huomaa ylempää ensi viikon poikkeukselliset aikataulut) ajan Televisio Summer Storessa KAIKKI mekot ja puukengät ovat -20%, joten jos haaveilet Swedish Hasbeenseista tai kauniista kotimaisesta kesämekosta, suuntaapa tänne! Snäppäilin paikan päältä tänään, joten jos kiinnostaa millaisia mekkoja valikoimassa on, kurkkaa snäpistä @ida365!

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.