Luonnonkosmetiikkaa KICKS:stä

kauneus, luonnonkosmetiikka
7 kommenttia

* Yhteistyössä KICKS

Tiesittekö, että KICKS:ssä on nykyisin kattava valikoima luonnonkosmetiikkaa? Minulle tämä oli uutta ja ilahduttavaa tietoa, sillä vaikka ostan usein Kicksistä kuivashampooni, en ollut kiinnittänyt huomiota laajentuneeseen luonnonkosmetiikkavalikoimaan. Lähdin siis innoissani testaamaan luonnonkosmetiikkavalikoiman uutuuksia ja klassikoita, kun sitä yhteistyön merkeissä ehdotettiin.

Sain itse valita mieluisat testituotteet ja pyörin hyllyjen välissä ikuisuuden, kun pohdin, mitkä tuotteet olisi kiva testata ja joista olisi kiva raportoida tänne, sillä epäilen, että osa näistä saattaa olla uusia tuttavuuksia teillekin?

Kicksin luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyy monta tuttua ja hyväksi todettua brändiä – mm. Weleda, Estelle & Thild, Björk & Berries, True Organic of Sweden, Honore des Pres jne, mutta löysin valikoimasta myös pari kiinnostavaa brändiä, joita en tiennyt aiemmin: Aurelia Probiotic Skincare sekä Kicksin oma Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkalinja. Bongasin myös testiin luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävän kasvoöljyn Tromborgilta. Tuotteet matkasi mun mukana tänne reissuun, sillä halusin jatkaa näiden testailua täälläkin.

Aurelia Probiotic Skincare on todella mielenkiintoinen tuttavuus, sillä sen taustalla on probioottinen ihonhoitoajattelu, kuten Essenkin taustalla. En ole vielä ehtinyt perehtyä brändin taustoihin sen paremmin, mutta tuote itsessään on ollut toimiva ja tekisi mieli testailla muitakin sarjan tuotteita. Tämä Miracle Cleanser on koostumukseltaan voidemainen ja tykkään itse käyttää tätä yhdessä musliiniliinan kanssa. Kyseessä on kiinnostava tuotesarja ihan jo siksikin, että se näyttäisi olevan myynnissä myös net-a-porterissa, jonne pääsee myyntiin harvat ja valitut brändit.

Kicks lanseerasi hetki sitten oman Ecocert-sertifioidun vartalonhoitosarjan (joka muuten valmistetaan Suomessa!) kahdessa eri tuoksussa; on raikas Lemongrass ja rauhoittava Bamboo. Valkkasin Lemongrass-tuoteperheestä testiin vartalonkuorinnan ja se osoittautui aivan mahtavaksi tuotteeksi, hinta-laatu-suhteeltaan ihan täysi kymppi. Tykkään tämän tuoksusta tosi paljon ja koostumus on täydellinen. Tämä on ehdottomasti sellainen, jonka aion ostaa uudelleen – ja testata muut sarjan sitruunaruoholta tuoksuvat tuotteet, ihan vaan tuon herkullisen tuoksun takia. Bamboo-tuoteperheen tuotteet tuoksuivat nekin hyvältä, mutta tuo Lemongrass on aivan todella herkullinen.

Olen huomannut, että aina kun mahdollista, testaan uusia vartalonkuorintatuotteita; niissä on paljon eroja, mutta tykkään melkeinpä kaikista testaamistani. Tämä on koostumukseltaan tosi miellyttävä ja rakeet ovat selkeitä mutta eivät raapivia.

Estelle & Thildiltä valitsin testiin Detox Maskin – olen testaillut paria sarjan tuotetta aiemmin mm. äidiltäni ja mulla on sarjan vartaloöljy käytössä, mutta en ole koskaan tainnut postata sarjasta mitään blogiin. Detox Mask Lily on ollut kovassa käytössä myös täällä reissussa. Kun koko päivän lisäilee kasvoille aurinkovoidetta ja hikoilee helteessä, tekee illalla mieli syväpuhdistaa kasvot. Syväpuhdistava bentoniittisavinaamio toimii hyvin, etenkin kun kosmetologini on suositellut että herkkää ihoani ei kannattaisi kuoria kovin usein, mutta ihoni kaipaa säännöllistä puhdistusta. En oikein tiedä miksi en ole testaillut enempää Estelle & Thildin tuotteita, kun jokainen testaamani on ollut tosi hyvä ja sarja on kohtuuhintainen. Oletteko te, onko jotain tuotesuosikkeja joista voisin aloittaa tutustumisen kunnolla?

Björk & Berries onkin sarjana entuudestaan tuttu – ihastuin aiemmin kimaltavaan vartaloöljyyn ja siksi valitsin sarjan Birch Recovery -kasvoöljyn testiin. Björk & Berries on ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja. Minimalistiset pakkaukset, joissa on ripaus kultaa, miellyttävät silmääni ja tykkään siitä, miten he ilmoittavat selkeästi jokaisen tuotteen kohdalla sekä luonnollisuusprosentin että luomuraaka-aineiden prosenttiosuuden. Tämä öljy on esimerkiksi 100% luonnollinen ja 50% luomua.

Tämä öljy on aivan ihana! Imeytyy nopeasti ja tuntuu sopivan hyvin mun iholleni yökäytössä. Tässä on mm. jojobaöljyä, joka sopii hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle siksi, että jojoba ”matkii” ominaisuuksiltaan talia, jonka ansiosta oma talintuotanto rauhoittuu ja tasapainottuu. Tuotteen kuvauksen mukaan se kuitenkin sopii myös kuivalle ja todella kuivalle iholle.

Tromborg on tanskalainen vastikään Suomeen ja Kickseihin rantautunut sarja. Osa tuotesarjan tuotteista on täysin luonnollisia ja luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä, osa ei. Tämä anti-stress -kasvoöljy on täysin luonnollinen ja koska uusi sarja kiinnostaa aina, otin tämän testiin. Tuntuu rauhoittavalta ja kosteuttavalta, veikkaan, että varsin hyvä etenkin lomalta kotiin palatessa.

Ihanaa, että luonnonkosmetiikkaa saa koko ajan yhä useammasta paikasta ja että Kicksissä on oma, persoonallinen valikoimansa; tuttuja klassikoita ja sellaisia brändejä, joita ei muualta Suomesta saa. Oletteko te tehneet hyviä tuotebongauksia Kicksin luonnonkosmetiikkatuotevalikoimasta?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Estelle & Thildin Anti-Redness Rescue-seerumi on ollut mulla nyt reilun kuukauden käytössä ja tuntuu että se auttaa pitämään superherkän ja akneen taipuvaisen ihon rauhallisena ja estää punoitusta. Saa tosin nähdä miten käy kun alkaa tuulet kunnolla puhaltamaan ja varsinkin kun alkaa Rovaniemen talvi.. Mutta tähän astisella kokemuksella voin suositella!

    1. Ooh, toi voisi olla mullekin ihan nappituote, koska iho on herkkä ja näppyjäkin on. Kiitos vinkistä! :-)

    1. Joo, eikö! :-) Siis vain tämä luonnonkosmetiikkasarja :-) Olisin itsekin halunnut lisätä postaukseen hinnat mutta hitsit, niitä ei löydy netistä mistään enkä tajunnut ottaa hintoja ylös liikkeessä.

  2. Oi vitsit, en ole käynyt Kicksissä aikoin. Täytyypä käydä tutkimassa. Muakin kiinnostaa heti hinnat, mutta täytyy käydä katsomassa :-)

    1. Joo, niinpä! :-) Voi itku kun en ottanut noita hintoja ylös :-( luulin että löydän ne netistä nopsaa mutta en.

  3. Naturativ luonnonkosmetiikka-sarjassa on noin sata tuotetta.Löytyy myös miehille hyvin kattava kokoelma tosi hyviä ja sopivan hintaisia.Naisten sarja on todella laaja.Hinnat löytyvät näppärästi Naturativ-verkkokaupasta,tilaan itse sieltä.Onko sinulle Ida tuttu tuotesarja?