NORD-T – maailman kauneinta teetä

ruoka
8 kommenttia

Voiko olla kauniimpaa teetä kuin tämä ainutlaatuinen sekoitus suomalaisia marjoja ja yrttejä yhdistettynä laadukkaisiin luomuteelehtiin?

Olen aivan hullaantunut! Jos minulta kysytään, en keksi yhtäkään kauniimmin pakattua teetä – ja jonka sisältö olisi vielä pakettiakin kauniimpaa. Kotimainen Nord-T  valmistaa hienostuneita, puhtaita ja laadukkaita luomulaatuisia teesekoituksia. Tämä kuvissa näkyvä Cabin Fever on yksi suosikeistani; siinä on vihreää teetä, mansikkaa, raparperia ja mustaherukan lehteä. Tee ja pakkaukset ovat todella kauniita, mutta se ei ole jutun pääpointti; Nord-T on saanut alkunsa nimenomaan siksi, että sen perustajakaksikko ei meinannut löytää Suomesta laadukasta ja aitoa teetä. Ei varmaan tule yllätyksenä, että monet kahviloiden peruspussiteet on täynnä aromeita, makuöljyjä, säilöntäaineita ja heikkolaatuista teelehteä? Onneksi monissa kahviloissa on petrattu, mutta silti tällaisia todella laadukkaita teeblendejä saa usein etsiä.

Cabin Fever on (säännön vahvistava) poikkeus suosikkeihini, sillä yleensä tykkään joko todella mausteisista yrtti- ja maustesekoituksista tai sitten puhtaista vihreän ja valkoisen teen mauista. Yleensä marjaisat teet eivät ole minun juttuni, mutta tämä on niiiin hienostuneen makuista, että mansikka ja raparperi tekevät tästä vihreästä teestä todella hyvän makuisen. Tämä ei ole yhtään voimakasta vaan todella lempeän makuista ja vivahteikasta.

Olen maistanut myös Nord-T:n Reykjavik-teetä, joka on Cui Min Spring Qingshan -valkoista teetä. Nord-T:llä on ihana pohjoismaisten pääkaupunkien nimillä nimetty teeperhe, johon kuuluu laadukkaita luomulaatuisia valkoisia, vihreitä ja mustia teelaatuja. Helsinki-tee on esimerkiksi laadukasta vihreää teetä.

Näiden Pure Tea -laatujen lisäksi löytyy kuusi ihanaa teeblendiä, joista suosikkini on tämä Cabin Fever. Jos olet mustan teen ystävä, testaa Sunset at Noon, joka tuoksuu aivan korvapuustilta! Jos tykkäät rooiboksesta, voisi tyrnillä ja koivulla maustettu Polar Night Cap olla makuusi. Afloat with Folkboat on myös ihana kofeiiniton sekoitus mansikasta, lakritsinjuuresta, nokkosesta ja koivunlehdestä. Nord-T:n teetä pääsee nautiskelemaan monissa kahviloissa ainakin Helsingissä ja Turussa, täältä voi kurkata kaikki kahvilat joissa Nord-T:n teetä tarjoillaan.

Nord-T -teetä myy mm. Stockmann, PUR Hyvinvointikauppa ja Helsinki-Vantaan lentokenttä – mikä ihana kotimainen tuliainen ulkomailla asuvalle ystävälle! Ai vitsit, en ole pitkään aikaan ollut näin ylpeä mistään suomalaisesta tuotteesta. Tässä on kaikki kohdillaan.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. kiitos vinkistä! tämä tulee olemaan oiva lahja teetä rakastavalle ulkomaalaiselle ystävälleni :)

    1. Oih, ystäväsi ilahtuu takuulla!! Nuo on niin kauniita ja monet maut ihanan suomalaisia :’-)

    1. Jooo, suosittelen! <3 Tampereella ei näyttänyt vielä olevan kahviloissa, höh, mutta Stockan herkusta äiti osti jo yhden, eli sieltä löytyy.