Raakasuklaaviikunat & syötävät kukat

ruoka
2 kommenttia

Mulla on nyt kaksi ihan takuuvarmaa, helppoa ja nopeaa reseptiä, joilla taikoa viemisiä juhliin ja illanistujaisiin. Molempien kuivumiseen pitää varata hetki, mutta kummatkin näistä herkuista pyöräyttää helposti juhlapäivän aamuna.

Itsetehdyt donitsit syntyvät todella nopeasti; taikinan valmistus ei vaadi kuin raaka-aineiden sekoituksen ja sen jälkeen homma sujuu itsestään. Pienen panostuksen tämä resepti kyllä vaatii, sillä ilman donitsipeltiä nämä tuskin onnistuvat, taikina on todella kosteaa valmistusvaiheessa. Toinen nopea ja kaunis herkku on raakasuklaalla päällystetyt viikunat, niistä alempana, mutta ekana on pakko hehkuttaa kumpaankin sopivia koristeita; kuivattuja kukkien terälehtiä!

Syötävät kuivatut kukat

Bongasin tuon söpön purnukan lounaalla käydessäni Mat:ista. Purnukan hinta on muistaakseni jotain 7-9 € väliltä enkä pidä hintaa pahana, sillä terälehtiä kuluu lopulta aika vähän kerralla, mutta niillä saa ihan mielettömän kaunista jälkeä! ADD:WISE -nimisellä brändillä on näköjään vaikka mitä muitakin herkkuja valikoimissaan sekä kylpytuotteita, joissa on niissäkin kuivattuja kukkia.

Helppo raakasuklaaohje

Raakasuklaaviikunat

Raakasuklaaviikunat on superhelppo valmistaa itse. Tein raakasuklaan täältä löytyvällä helpolla reseptillä ja dippasin puolikkaat viikunapalat suklaaseen. Koristeet tulee ripotella sulan suklaan päälle, jotta ne tarttuvat kunnolla kiinni. Palat kannattaa kuivata leivinpaperilla muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua tai purkkiin pistämistä. Superhelppoa, mutta vie hetken että herkut kuivuvat. Kantsii kokeilla raakasuklaata myös esim. kuivattujen mangopalojen kaveriksi tai oikeastaan mille tahansa kuivatuille hedelmille. Myös inkivääri + raakasuklaa toimii aina.

ADD:WISE syötävät kukat mat catering

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.