Elokuun suosikit

muoti
8 kommenttia

Istun tässä Marin keittiön pöydän ääressä. Syötiin just vuohenjuusto-kvinoa-avokadosalaatit, avattiin läppärit ja tehdään hetki yhdessä työhommia. Funtsin tässä vielä, pitäiskö jäädä tänne yöksi vai lähteä tässä myöhemmin illalla jo takaisin kohti Helsinkiä. Mulla oli tänään täällä Tampereella työpalaveri joten tulin tänne jo eilen, kun oli kiva käydä moikkaamassa siskoa ja porukoitakin samalla reissulla, vaikka aikas pikainen visiitti tästä taas tuli.

Tuntuu että elokuun vikat viikot on menneet niin hurjaa tahtia ettei tosikaan, joten ehkä nyt on ihan hyvä hetki vinkata kuluneen kuun lempparijutuista, vaikka alkukuusta tuntuu jo olevan ikuisuus. Flowta ei varmaan tarvitse edes mainita, joten loppukuun lemppareita tässä näin:

ida365 samuji neule stockmann yhteistyö

pooloneule – Samuji, leveät farkut – Levi’s, nahkatakki – Tiger of Sweden, kengät – Vagabond
(kengät omat, muut kuvauslainassa Stockmannilta)

x Tuija Pehkonen x Linda Liukas -podcast-jakso oli ihana, vitsit miten välitön fiilis Lindan jutuista tuli. Tosi virkistävää, ettei ollut yhtään sellainen virheetön ja kaikki hommat hanskassa boss lady -ylistys, vaan ihan tosi aitoja fiiliksiä ja mietteitä. Inspiroiduin!

x Leveät farkut, uhka vai mahdollisuus? En oo vielä palauttanut noita kuvauslainassa olleita Leviksiä ja mietin että pitäiskö lunastaa ne itselle… Noihan on vähän sama kuin liehulahkeet, mutta pikkaisen skarpimpina vaan ja menisivät paksumman matskun puolesta myös kylmemmillä keleillä kun taas liehulahkeet joutuu jossain vaiheessa syksyä laittamaan kaappiin kevättä odottamaan

x Essen Sensitive-sarjan kasvovesi. Kun iho alkaa oikutella, tämä jeesii oitis! Rauhoittaa ihoa ihan tosi tehokkaasti. Toinen, joka auttaa sekä ihon hyvinvointiin että yleiseen hyvinvointiin kuuriluontoisesti on Vivomixx-probiootit, jotka ovat varmaankin markkinoiden tehokkain luonnollinen probioottivalmiste. Näitä en ota päivittäin, mutta vedän Vivomixx-kuurin nelisen kertaa vuodessa – tekee hyvää iholle ja suolistolle!

x Helteisen kesän jälkeen viileämmät kelit tuntuu NIIN ihanalta. On ollut ihan parasta kaivaa nahkatakki takaisin käyttöön, se päällä on niin paljon omempi olo kuin pelkissä kesämekoissa

ida365 tiger of sweden nahkatakki

x Sepänkadun Sagayoga! Ihan paras! Oon niin iloinen, että oon löytänyt uuden vakkarijoogapaikan jossa jokainen tähän mennessä testattu tunti on ollut ihana ja jokainen ohjaaja tuntunut tosi taitavalta ja helposti lähestyttävältä. Tykkään siitä, että joogatunnilla neuvotaan ja korjataan asentoa jos se ei ole oikein, koska tuntuu, että siten kehittyy ja oikeasti hoksaa, miten joku tietty liike kuuluu tehdä

x Clue-app on tosi kätevä oman kuukautiskierron seuraamiseen. Sinne voi merkata millainen fiilis, ihon kunto, ruokahalu tai mieliala on ollut ja kun merkintöjä kertyy useilta kuukausilta, voi alkaa tehdä johtopäätöksiä omista fiiliksistä kuukautiskiertoon liittyen. Kiintoisaa, mutta ennen kaikkea käytännöllistä. Kuukautiskierron pituus ja vaihtelevuus on ehkä viimeisin asia jonka muistan ulkoa kaiken muun muistettavan keskellä, joten on superkätevää, että tiedot löytyvät tarvittaessa sovelluksesta

x Lämmin ruoka ja tee kiinnostavat! Tekis mieli opetella uusia arkiruokia omien vakkareiden ohelle ja jos en oo juonut teetä iltaisin, niin oon keittänyt golden milkiä, eli kurkumalattea. Nyt mulla on ollut käytössä Viridianin Kurkumiinilatte, josta tulee tosi hyvää Kaslink Aito Barista-kauramaitoon tehtynä, ei tarvitse makeuttaakaan erikseen hunajalla kun tuon Barista-juoman maku on lähtökohtaisesti kermaisempi

x Puhuttiin Marin kanssa just siitä, miten viime talven parhaita viikonloppuja oli ne viikonloput, kun treenattiin yhdessä ja tehtiin yhdessä ruokaa ja muutenkin mentiin ihan vaan omien suunnitelmien mukaan. Just tuollaiselle haluan varata aikaa tähänkin syksyyn ja loppuvuoteen. Varata nimenomaan – kalenteri täyttyy hetkessä, jos kalenteriin ei varaa myös sellaisia hetkiä kun ei tee mitään sen ihmeellisempää vaan keskittyy omaan hyvinvointiin.

ida365 stockmann one way

kuvat: Linda Lehtovirta 

x En oo katsonut mitään tv-sarjoja viime talven jälkeen – mulla ei keväällä yksinkertaisesti ollut yhtään aikaa sellaiseen ja kesällä sarjojen tuijottelu ei tuntunut kiinnostavalta. Aloitin Handsmaid’s Talen kakkoskauden mutta se ei vaikuta muutaman ekan jakson perusteella yhtään niin kiinnostavalta mitä eka kausi, joten se jäi kesken. Sharp Objects sen sijaan kiinnostaa ekan jakson perusteella, joten se taitaa olla mun alkusyksyn sarjavinkkaus, vaikkei ekan jakson perusteella nyt vielä tietysti ihan liikaa voi hehkuttaa

x Auringonkukat ovat nyt sesongissa ja niissä parasta on se, että ne maksavat 2-3 € kappale ja kestävät reilusti yli viikon maljakossa, kun välissä muistaa vaihtaa veden ja leikata kukkien varsiin uuden imupinnan

x Cold hands, warm heart -syksysoittolista on viime viikkojen lempparisoittolista ja oon lisäillyt sinne muutamia uusia biisejä. En oo löytänyt uusia lempparibiisejä mitenkään liikaa viime aikoina, mutta listalta löytyy uutta Interpolia, Say Lou Louta ja Blood Orangea

Kivaa elokuun viimeistä & syyskuu, tervetuloa ♥

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Moikka hei, ei liity tähän mutta miten hoidat hiuksiasi? Nehän ovat blondatut, eikö? Näyttävät tosi hyvinvoivilta! Toisin kuin oma pehkoni. Otin kesällä pastellitukkahuuruissa vaalennettuja raitoja ja nyt hiukseni ovat ihan kamalassa kunnossa, vaikken pese joka päivä ja yritän käyttää hoitavia tuotteita. Ihan hirveää harjata aina pesun jälkeen kun saa selvitellä koko päätä tangle teezerillä ainakin vartin ja puolet hiuksista on sen jälkeen lattialla. :–D En ymmärrä, miten ne voivat mennä niin takkuun sillä sekunnilla kun laitan shampoot päähän. Tänään kokeilin Organic Shopin avokadonaamiota, mutta ihan välittömiä tuloksia sillä ei nyt ainakaan tullut.

  1. Moikka!

   Joo, mulla on blondeja raitoja, joten latvat on melkoista hamppua jos näitä ei hoida. Ensinnäkin; luonnokosmetiikan paras hoitoaine on Santen Brilliant Care, se on aivan one and only. Sen lisäksi suihkin hiuksiin suihkun jälkeen ennen harjaamista hiuksiin jätettävää hoitoainetta; kaksi edullista suosikkiani on Urtekramin kookos tai Nordic Berries ja kolmas on John Mastersin hiuksiin jätettävä hoitoaine.

   Kolmas vinkkini on hiusöljy, se on aivan must! Mulla on käytössä John Mastersin dry hair nourishment & defrizzer -hiusöljy joka on TODELLA riittoisa. Mulla tollainen 15ml puteli on kestänyt ikuisuuden! Kerralla tarvitaan vaan 2-3 tippaa. Jos laittaa enemmän, ei öljy imeydy. Vähemmän on siis tässä todellakin enemmän.

   https://ida365.fi/2017/04/10/testissa-john-masters-organics-rahua-sante/ Täällä on noi kaikki mainittuna. Ne on mun hiusteni pelastus :)

   Mä muuten siirryin Tangle Teezeristä luonnonharjaksiseen versioon viime talvena ja tuntuu, että se tekee hyvää mun hiuksille! En väitä että Tangle Teezer repisi hiuksia tai katkoisi, mutta nyt kun hiukset on vaalennetut, tuntuu että luonnonharjaksinen olisi hellempi. Voi tietty olla että kuvittelenkin vaan, mut hmm. Tää harja mulla on nyt käytössä: https://kauppa.jolie.fi/product/2425/tek-keskikokoinen-puupiikkiharja

   1. Jes, kiitos supernopeasta vastauksesta! Pitää ottaa testiin. Uuuu Santea kokeilin joskus Saksassa ollessani ja tykkäsin, mutta en ole täällä jotenkin hoksannut. Ja Urtekram on ihana, kiva jos toimii myös vaativaan tukkaan :) Joku kunnollinen hiusöljy on tosiaan myös pakko hankkia. Laitan aina välillä hoitoaineen sekaan mitä nyt sattuu löytymään, mutta varmaan jokin jätettäväkin olisi hyvä olla.

    Hmmmm harjan vaihtaminenkin voisi tulla kyseeseen. Miulla on jokin luonnonharjaksinen laatikossa pölyttymässä, pitää kokeilla toimiiko paremmin.

    Kiitoksia vinkeistä ihana Ida! Ehkä tämäkin harakanpesä vielä herää eloon :D

    1. Loistavaa! :) Toivottavasti noilla tosiaan saat pikkuisen parempaan kuntoon hiuksia!

 2. Olipa hyvä postaus: appi, podcasti ja tod.näk maitohappopöpöt menee nyt testiin! Musta oot haaveillut noista farkuista sen verran että ehkä ne on luvallista lunastaa. ;) Mulla on suurimpana suosikkina nyt Sia ja Marshalin kuulokkeeni, oon popittanut musaa nyt täysillä ja nautin joka minuutista! Etenkin maalatessa pääsee hyvään flow’hun kun musa on kohdillaan.

  x Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  1. Jee, kiva kuulla Laura! :)

   HAhaa oon samaa mieltä! Mun pitäis huomenna palauttaa noi housut joten hyvin todennäköistä on, että ne jää mulle… hehee.

   Ooh maalailu ja hyvän musiikin kuuntelu laadukkailla kuulokkeilla kuulostaa täydelliseltä! Ihanaa!

 3. Sharp objects oli hyvä! Parissa illassa tuli katottua läpi. Varsinkin viimenen jakso, huh huh.

  1. Ooh noni hyvä, jatkan katselua tänään siis, en vielä oo päässyt ekaa jaksoa pidemmälle!