2 x uusi suosikki: luonnollinen primeri & peitevoide Juice Beautyltä

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Sain Raw Beautyltä testiin Juice Beautyn Illuminating Primerin sekä Perfecting Concealer -peitevoiteen aiemmin tänä syksynä ja nyt usemman viikon jälkeen testailun jälkeen on pakko tulla hehkuttamaan tätä kaksikkoa teille.

Tiedän, että ilmeisen moni on tykästynyt Juice Beautyn meikkivoiteiseen, vaikka olen kuullut, että sen levittäminen on työlästä. En ole vielä testannut, sillä olen ollut niin tykästynyt Nui:n meikkivoiteen ja Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjan yhdistelmään, etten ole osannut kaivatkaan muuta, mutta tekis mieli testata etenkin kun ajattelin tästä peitevoiteesta aluksi ihan samaa.

Peitevoide ei toimi mulla yhtään sormin levitettynä; se siirtyy pois paikaltaan ja jää iholle epäsiististi. Meinasin jo lopettaa testailun, mutta sitten googlailin vähän ja kävin ostamassa itselleni elämäni ekan beauty blenderin. Ja tadaaa, se oli se puuttuva elementti, joka tekee tästä Juice Beautyn peitevoiteesta timanttisen!

juice beauty primeri

Illuminating Primer sen sijaan vakuutti mut ekasta käytöstä alkaen. Se tekee ihosta kuulaan ja heleän ja se sopii sekä meikkivoiteen että mineraalimeikin alle. Ehdottomasti paras heleyttävä luonnonkosmetiikan primeri, jota olen testannut. Tekee mieli käyttää tätä säästeliäästi, sillä primeri on suht arvokas, 51 € Raw Beautyllä.

juice beauty peiteaine

Peitevoiteesta mulla on sävy 05 Buff. Hyntin peitevoiteeseen verrattuna tämä on aavistuksen vaaleampi iholla, peittävyydeltään samaa luokkaa. Tykkään tästä kovasti, mutta kuten totesin, vaatii levitykseen ehdottomasti meikkisienen toisin kuin, Hyntin peitevoide, jonka voi hyvin levittää sormin. Juice Beautyn Perfectin Concealer 32 € Raw Beautyllä.

Sellaiset pikavinkkaukset tällä kertaa. Oletteko te testanneet näitä tai Juice Beautyn meikkivoidetta? 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.