Iittala Vintage Bar @ Flow Festival & muut Flow Festival -vinkit

lifestyle
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö Iittala & Asennemedia

Vitsit, tosi vaikea uskoa että on jo elokuu ja että mulla alkaa tänään (!!!) työt ja että viikon lopussa on Flow Festival ja sitä myötä virallinen kesän hyvästely -viikonloppu.

Tänä vuonna jaan perinteeksi muodostuneet Flow Festival -vinkit yhteistyössä Iittalan kanssa, sillä Iittalalla on Flowssa aivan ihanan mystisen kuuloinen Iittala Vintage Bar Tiivistämöllä, jossa tarjoillaan nostalgisia drinkkejä Iittalan vintage-laseista. Kuinka ihanaa!

Iittala Vintage

Nämä kuvan lasit ovat Timo Sarpanevan Iittalalle suunnittelemia Kalinka-laseja 

Iittala Vintage & astioiden kierrrätys

letteko huomanneet, että Iittalalla on nykyisin vintage-palvelu? Iittala ostaa Iittalan ja Arabian vanhoja käytettyjä, mutta hyväkuntoisia ja ehjiä astioita ja myy ne eteenpäin uusiin koteihin useammasta valitusta Iittala-myymälästä, joihin on kuratoitu oma vintage-valikoimansa. Helsingissä Iittalalla on vintage-valikoima Redin ja Design Centren myymälöissä. Voit kurkata kaikki vintage-valikoiman Iittala-myymälät täältä.

Sen lisäksi, että Iittala tosiaan ostaa vanhoja Iittala- ja Arabia-astioita, alkaa Iittala hoitaa myös muiden brändien astioiden kierrättämistä. Tämä on ihan huikeaa, sillä nykyisinhän rikkimenneet lautaset ja lasit on ollut tosi hankala kierrättää itse – rikkoutunut juomalasi ei mene lasinkeräykseen, joten hajonneet lautaset ja lasit ovat menneet tähän mennessä sekajätteeseen. Kierrätyspalvelu tulee loppuvuodesta kaikkiin Iittala-myymälöihin. Näin ollen Iittala siis ottaa yli 20 paikkakunnalla vastuun rikkinäisten ja huonokuntoisten keramiikka- ja lasiastioiden kierrätyksestä brändiin katsomatta.

Kierrätykseen tuotavat astiat hyödynnetään rakennusteollisuuden materiaaleina, keramiikasta valmistetaan tiilissä käytettävää tiilijauhetta ja lasimurskaa käytetään eristemateriaalien valmistamisessa. Vintage-palvelu ei osta eikä myy muiden valmistajien astioita, mutta kierrättää ne uusiokäyttöön. Ihan hullun hienoa ja esimerkillistä toimintaa! Lue lisää aiheesta täältä, nyt nimittäin niihin Flow-vinkkeihin!

Iittala Vintage Bar Flow Festival 2019

Yli kuva: Petri Anttila / Flow Festival, oikeanpuolimmaisin: Iittala

Mun Flow Festival 2019 -vinkit:

– Lataa Flow-sovellus puhelimeen ja merkkaa etukäteen ylös niin artistit, kulttuurimeiningit kuin ruokapaikatkin jotka haluat kokea, muuten ne unohtuvat!

– Sit se tärkein, eli keikat. Merkkaa ylös tärkeimmät, mutta älä stressaa jos missaat jonkun; festareilla pitääkin olla tilaa seikkailuille ja eksymisille. Perjantaina mua kiinnostaa eniten Solange, Slowthai ja Neneh Cherry. Lauantaista tulee keikalta toiselle pujottelua, koska mua kiinnostaa Tame Impala (!!! tätä odotan eniten), Blood Orange, Ruusut, Gasellit, Big Thief, Nao ja Yves Tumor. Sunnuntaina haluan nähdä ainakin Father John Mistyn, James Blaken ja The Curen. 

Kurkkaa mun Flow Festival 2019 -soittolista täältä, jos haluat fiilistellä löytyiskö sieltä jotain mitä säkin haluat ehdottomasti käydä kuuntelemassa livenä.

Ruoka Flow Festivaleilla: testaa mun suosikeista esimerkiksi Pobre tai kokeile ihana Addis Ethiopian Kitchen, testaa vegaaniset Bun2Bunit burgerihimoon,  herkuttele Grönin safkoilla tai luota Lie Min lämmittäviin annoksiin viilenevässä illassa. Mun tekis mieli testata uusina tuttavuuksina ruuan puolesta Gohan ja Lopez y Lopez.

Flow kertoo, että viime vuonna peräti 46% kaikista Flowssa myydyistä annoksista oli vegeä tai vegaanisia – kuinka hyvä! Hyvä tarjonta auttaa varmasti kasvattamaan lukua vuosi vuodelta.

Iittala Vintage Bar

 

Flow Festival Iittala Vintage Bar

eka kuva: Paju toka kuva: Iittala

Juoma: nappaa alkoholittomat juomat The Good Guys Kombuchalta, hae kahvi Goodlife Coffeelta ja ikonisimmat drinkit kauniissa vintagelaseissa Iittalan Vintage Barista (Tiivistämö). Haluan ehdottomasti testata Ampparin, johon tulee vodkan lisäksi banaania ja inkivääriä.

Jos ostat pantillisia juomia Flow-alueelta, tee hyvä teko ja lahjoita pantti Reaktorille ja Suomen Luonnonsuojeluliitolle, niin he istuttavat jokaista panttia vastaan yhden puun Madagaskarille sitomaan hiilidioksidia.

Muut Flow-vinkit: fiilistele tunnelmallisen taide- ja tapahtumatila Pink Spacen ohjelmaa.

Iittala Vintage

alin kuva: Shoot Hayley / Flow Festival 

Iittala Vintage Bar Flow Festival 2019

Nähdään Flowssa? :—)

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.