Testissä: Geisha Shaver

kauneus, luonnonkosmetiikka
12 kommenttia
* Kaupallinen yhteistyö Pretty.fi

Geisha Shaver kokemuksia

Mulla on ollut Geisha shaver käytössäni nyt jo useamman kuukauden ajan (kirjoitin siitä ekan kerran täällä), joten lienee jo oiva hetki raportoida omia fiiliksiä siitä, kuinka hyvin olen tottunut uuteen sheiveriin käytettyäni niin monta vuotta erilaista sheiveriä.

Postauksen lopussa on alekoodi, joten jos olet harkinnut metallisen sheiverin ostoa, niin malta loppuun saakka!

ida365 geisha shaver

Haluan todeta tähän postauksen alkuun, että jokaisella on täysi oikeus ajella tai olla ajalematta karvojaan. Mä koen oloni mukavammaksi kun sheivaan kainalot ja bikinirajan ja kesäisin sääret, mutta huomaan, että oon muuttunut paljon rennommaksi karvojeni suhteen viime vuosina.

Mun vaaleaa ihoani vasten mun osin aika tummahkotkin karvat näkyvät välillä ärsyttävän hyvin, joten musta tuntuu hyvältä sheivata ja nyppiä mun makuuni ylimääräiset pois – silloin kun jaksan. Ja tuntuu myös ihanalta, että vaikkei aina jaksa, niin silläkään ei ole mitään väliä.

Geisha Shaver – Safety Razor

Geisha Shaver on metallinen sheiveri, johon vaihdetaan pelkkä metallinen teräosa sen tylstyttyä. Oon niin kiitollinen pikkusiskolleni, että hän aikoinaan suositteli mulle metallista sheiveriä – ei oo enää mitään tarvetta vaihtaa takaisin mihinkään muuhun.

Mulla meni hetki oppia sheivaamaan sääret ja bikinirajat ilman että sain aikaiseksi paria pikkuista haavaa terävästä terästä, mutta nyt olen jo aika konkari. Vaihdan terän muutaman viikon, ehkä n. 10-20 sheivauskerran välein. Terästä kyllä huomaa, kun se on liian tylsä. Mun sheivaustahdillani olen tainnut vaihtaa terää ehkä kahdesti tai kolmesti sen jälkeen kun reilu pari kuukautta sitten otin tämän sheiverin käyttööni.

Geisha Shaverin hinta on 24,90 € ja viiden vaihtoterän paketti on 3,90 €.

Geisha Shaver Butterfly

Vähemmän turhaa jätettä

Voi tuntua hifistelyltä vaihtaa sheiveri muovisesta metalliseen, mutta uskon, että isossa mittakaavassa tarkasteltuna tämä on fiksumpi valinta. Metallisen teräosan voi kierrättää käytön jälkeen metallinkeräyksessä joten turhaa muoviroskaa ei synny samalla tapaa kuin muovista päätä vaihtaessa (saati sitten sellaisia täysin kertakäyttöisiä höyliä käyttäessä).

Kun vaihtaa yksittäisiä asioita arjessaan vähemmän roskaaviin, alkaa huomata vastaavia epäkohtia muillakin elämän osa-alueilla. Ihan samalla tapaa muovin kierrätys voi tuntua aluksi turhalta, mutta sitten kun huomaa, miten paljon juuri muovia kertyy, ei enää voisi kuvitellakaan olevansa kierrättämättä sitä. Välillä tällaisia tuttuja arkijuttuja ei vaan osaa yhtään kyseenalaistaa.

Safety Razoreita, metallisia sheivereitä, on myyty miehille aina, mutta naisille on markkinoitu vuosia muovisia sheivereitä, joiden terät tylstyy nopeasti ja jotka tulevat ihan älyttömän kalliiksi. Siinä missä aiemmin käyttämäni sheiverin vaihtopäät maksavat n. 16,90 €/ 4 kpl, maksaa metallisen höylän vaihtoterät tosiaan vain 3,90 € / 5kpl. Aivan kreisi hintaero! 

Kestosheiveri
Geisha Shaveriin metalliterän vaihtaminen

Geisha-sheivereitä on kahtaa erilaista; perinteinen, joka aukeaa pyörittämällä kolmeen eri osaan (katso täältä ohjevideo) ja butterfly-sheiveri, joka aukeaa sen tyvestä pyörittämällä niin, että terän voi vain asettaa aukeavien siivekkeiden alle ja pyörittää siivekkeet takaisin kiinni (katso täältä ohjekuva). Tavallista saa sekä kiiltävän ruusukultaisena, että mattaisena. Butterfly-mallia saa kiiltävän ruusukultaisena ja hopeisena.

Geisha luonnonkosmetiikkaa sheivaamiseen

Sheivaussaippua, -öljy ja after shave -voide

Sheivausta helpottaa kovasti, jos sheivatessa käyttää saippuaa tai öljyä. Sain yhteistyön myötä testiin Geisha-sarjan Suomessa valmistetut luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävät sheivaustuotteet; sheivaussaippuat, sheivausöljyn ja after shave -voiteen.

Geisha Shaving Oil

Tuo after shave -voide tuntui ihanan rauhoittavalta ja tuoksuu huumaavan hyvältä ja ihan oikeasti tuntuu, että se rauhoittaa ihoa paremmin kuin jotkut muut käytössäni olevat vartalovoiteet. Sheivaussaippua on purkissa tosi tymäkkää, mutta se vaahtoutuu ihanasti iholla vedellä vaahdotettuna. Ja siis en kyllä kestä, etten oo koskaan tajunnut käyttää öljyä sheivatessa – sehän toimii ihan täydellisesti! Geishan Shaving Oilissa on pääraaka-aineina jojoba-, kurpitsansiemen- ja manteliöljyä.

Geisha Shaver -alekoodi

Geisha Shaverin maahantuojan verkkokauppa Pretty.fi tarjoaa -10% koodilla ”IDAGEISHA” kaikista Geisha-tuotteista, niin sheivereistä kuin sarjan Suomessa valmistetutsta luonnonkosmetiikastakin. Kurkkaa TÄÄLTÄ koko valikoima ja erilaiset sheiverivaihtoehdot.

Geisha Shaveria myy mm. Ruohonjuuri (joka muuten juuri valitsi tämän yhdeksi vuoden tuote -kunniamaininnan saajaksi!), House of Organic ja Jolie.

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Geisha shaver on ihan huippu juttu ja olen itsekin ihastunut siihen nyt kun ollut käytössä jo pidempään. Oikea tekniikka löytyi nopeasti ja mua ilahduttaa eniten se, ettei sitä roskaa kerry ja käytännössä toi metallinen varsi on ikuinen. Säästää mukavasti rahaa kivempiin juttuihin :D

  1. Hei kiva kuulla! :) Ja niinpä, on ihanaa, että asiat on luotu kestämään. On mun vanhat muovisetkin sheiverit kestäneet vuosia, mutta ne terät jotka menee sekajätteeseen maksavat ihan sikana verrattuna näihin.

 2. Oon pohtinut tuon sheiverin ostoa :) Tuleeko sillä helpommin haavoja? Uskaltaakohan sillä sheivata intiimialueita?

  1. Moi! Luitko postauksen? Siellä vinkkaan että uskaltaa – kunhan tottuu tähän. Kuten kirjoitin, sain aluksi aikaiseksi pieniä haavoja, mutta nyt homma sujuu yleensä naarmuitta :) Bikinirajaan tottumisessa meni hetki, kun sen ihoalueen kanssa haluaa olla erityisen varovainen :D

 3. Oih ihana! Pistin heti tilaukseen! Onpa kyllä kaunis tuote ja toivottavasti on hyvä mun herkälle iholle, johon tulee sheivaamisesta herkästi näppyjä. Arvostelut ainakin näin lupaa. Jään innolla odottamaan!

 4. Ihan hiton huono värkki! Tällä ei saa karvan karvaa sheivattua! Vaikka kuinka vetelet, ei mitään tapahdu. Huijausta koko vehje. Ei kenenkään kannata tuhlata rahaa tähän.

  1. Olikohan sulla osat asennettuna oikein päin? En usko että tämä voi olla mahdollista, ettei saisi karvan karvaa sheivattua, kun itsellä tämä päinvastoin tuntuu alkuun jopa liian terävältä :)

 5. Kiitos postauksesta! Uskaltauduin ostamaan ja tosi tyytyväinen ekan kerran jälkeen :)

 6. Kommentoin tähän vanhaan postaukseen siltä varalta että joku googlettelee kokemuksia Geishasta ja lukee näitä kommentteja – mulla oli sama kokemus kuin aiemmalla kommentoijalla, että mitään ei tapahtunut eikä karvan karvaa irronnut. Kiroilin ja olin jo hylätä koko kapistuksen, kun tajusin, että mulla tosiaan oli osat väärin päin asennettuna :D Eli jos joku tuskailee asian kanssa, kantsii irrottaa osat ja koota uudestaan oikein! Sitten toimii! :)

  1. Haa, mahtavaa!! :D siis hyvä että selvisi ja toimii! Kiitos kun kommentoit.

 7. Voiko tuota after shave -voidetta käyttää kainaloihin? Jos voi, niin voiko kainaloiden voitelemisen ja voiteen kuivumisen jälkeen käyttää deodoranttia/antiperspiranttia? Huomasin kanalo ihoni olevan Geisha shaverin käyttämisen jälkeen herkempi ja hilseilevämpi kuin muovisen ajohöylän käyttämisen jälkeen ja pohdin, olisiko tuollaisesta after shave -voiteesta ratkaisu tähän ongelmaan.