Testissä: Ecotoolsin uudet vaihtopääsiveltimet

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö Ecotools

Mun meikkipussista löytyi jo entuudestaankin muutama Ecotoolsin sivellin ja vaikka ne ovat arviolta 7-8 vuotta vanhoja, ne ovat edelleen täysin käyttökelpoisia. Muistelen, että kun jossain vaiheessa aloin kiinnittää huomiota meikkieni luonnonmukaisuuteen ja siinä samalla sivellinhankintojen materiaaleihin, löysin Ecotoolsin siveltimet, jotka ovat vegaanisia.

On ihana tehdä yhteistyötä brändin kanssa, joka on ollut käytössäni vuosia. Ecotoolsit ovat laadukkaita ja kestäviä. Ja nyt saan esitellä teille kiinnostavan uutuuden: Ecotools lanseeraa uudet vaihtopääsiveltimet!

Ecotools vaihtopääsivellin kokemuksia

Vaihtopäällä varustettuja siveltimiä on kahtaa kokoa: sirompi varsi silmämeikkiin, highlighterin levitykseen ja kulmavärin levittämistä varten oleville sivellinpäille ja paksumpi varsi esim. aurinkopuuterin ja meikkivoiteen levittämiseen sopiville sivellinpäille. Nerokasta!

Mun arkimeikkiin ei montaa sivellintä tarvita, mutta olen tyytyväinen, että tämä sivellinpari vähentää mun sivellintarpeen oikeasti puoleen nykyisestä, ihanaa. Ja miten hyödyllinen tämä on, jos käyttää useita siveltimiä meikin tekemiseen, etenkin reissussa tällainen keksintö säästää tilaa.

Suomeen tulee myyntiin kaksi sivellinsettiä sekä kaksi erikseen myytävää lisäosaa ja Ecotoolsin suosituin sivellin, eri puuterisivellin vaihtopääversiona. Tuotteet ovat myynnissä Olet kaunis -verkkokaupassa ja Sokoksella. Vaihdettavilla päillä varustetut meikkisiveltimet kuulostavat nerokkailta, mutta vähän jännitin etukäteen, millainen tuo sivellinpään kiinnityssysteemi on. Huoli osoittautui onneksi turhaksi, sivellinpäät pysyvät napakasti kiinni varressa ja ne on helppo irrottaa ja vaihtaa toiseen kesken meikkauksen.

Ecotools -siveltimet

Vaikka mun vanhat siveltimet ovatkin edelleen käyttökelpoiset, tämä yhteistyö tuli täydelliseen saumaan, sillä mun kulmavärisivellin (sekin takuulla ainakin 6 vuotta vanha, tosin eri merkkiä) sanoi itsensä irti hetki sitten. Ja enpä olisi ennen näiden uusien siveltimien testailua tajunnut, että mun nykyinen meikkivoide levittyy siveltimellä todella paljon kauniimmin kuin sormin. 

Ihanaa oppia jotain uutta näinkin arkisen asian tiimoilta. Oon aivan täysin pihalla kaikista contouring- ja highlights-meiningeistä, joten mulle tällainen meikkivoidesiveltimen olemassaolon oivaltaminen on iso juttu.

Vaihdettavat päät meikkisivellin

Ecotoolsin Daily Essentials Total Face Kit -setistä löytyy sekä ohut, että paksumpi meikkisivellinvarsi ja molempiin niistä vaihtopäitä. Tuo Base Buffer -vaihtopää sopii täydellisesti mun meikkivoiteen levittämiseen mutta sitä voi käyttää myös meikkipuutereiden levitykseen.

Angled brush -vaihtopää on ihanan iso ja siksi musta paras aurinkopuuterille tai puuterille, mutta ihan hyvin sitä voinee käyttää myös poskipunan levittämiseen.

Ecotools siveltimet kokemuksia

Ohuempaan siniseen sivellinvarteen tuosta paketista löytyy näppärä Airbrush Concealer – peitevoidesivellinpääAngled Crease -viistopäinen luomivärisivellinpää ja Spoolie -vaihtopää, jolla voi harjata kulmat ojennukseen. Tämä on sellainen setti, joka päätyy kokonaisuudessaan mun käyttööni. Valitsisin näiden lisäksi poskipunasiveltimen erikseen, mutta muutoin pärjään tällä setillä meikkipohjan suhteen.

Daily Essentials Total Face Kit -setin hinta 19,90 € Oletkaunis.fi:ssä.

Ecotools vegaaninen

Ecotools Total Renewal Eye Kit -vaihtopääsivellinsettissä on monta erilaista vaihtopäätä silmämeikin ja kulmien tekoon:

•  Precision Smudge – tarkka luomivärisivellin
•  Flat Liner -luomivärisivellin rajausten tekoon
•  Blending Crease -luomivärisivellin varjostukseen ja luomivakoon
•  Precision Blending -tarkka häivystyssivellin
•  Base Shadow -viistopäinen luomivärisivellin luomivärin levitykseen koko luomelle
•  Flat Shadow -luomivärisivellin loppusilaukseen, kuten värin ja kimalteen lisäämiseen luomelle
Angled Brow -viistopäinen kulmakarvasivellin (tästä tuli samantien täydellinen korvaaja mun edeltävälle kulmasiveltimelle!)

Setin hinta 17,90 € Oletkaunis.fi:ssä.

ecotools interchangeables

Ecotools-pakkaukset ovat uudistuneet fiksummiksi – niissä on kiinnitetty huomiota mm. muovin käyttöön. Uusissa pakkauksissa on aiempiin verrattuna 88% vähemmän muovia ja pakkauksen taustaosa on metallinen, uudelleen käytettävä rasia esim. siveltimien ja meikkien säilytykseen. Paperiosat ovat FSC-sertifioitua biohajoavaa paperia ja söpönä yksityiskohtana paketeissa on siemenpaperista valmistettu tarra, jossa on villikukkien siemeniä – ja sen voi siis istuttaa! Katsotaan, mitä mun tarroista kasvaa, istutin ne nimittäin hihii.

ida365 meikkisivellin

ecotools

Haluaisitko testata Ecotoolsin vaihtopääsiveltimiä? Kurkkaa mun uusimmasta Instagram-kuvasta ohjeet ja osallistu arvontaan!

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.