Paras luonnollinen hoitoaine x 5

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

* Osa linkeistä affiliate-linkkejä

Olen päässyt testailemaan huikean määrän erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita viimeisten vuosien aikana ja vaikka olen monen tuotteen kohdalla löytänyt omat lempparini, testailen uteliaana uusia jotta voin raportoida niistä muille. Aika harva testaamistani tuotteista päätyy esittelyyn, koska loogisesestikin vinkkaan vain ne, jotka ovat sen arvoisia. Tässä on viisi aivan timanttisen hyvää hoitoainetta; näitä käyttäessä en ole ikävöinyt synteettisiä silikonihoitsikoita, joita oli kova ikävä silloin, kun vielä laitoin hiuksiini blondeja raitoja.

Hiukseni ovat hiustyypiltään luonnonkiharaan taipuvat ja latvoista kuivat, tuntuvat siis tarvitsevan paljon kosteutusta. Hyvältä hoitoaineelta toivon kosteuttavuutta, siloittavuutta ja sitä, että hiukset on helppo harjata pesun jälkeen. Inhoan, jos hiukset jäävät tahmeiksi tai lässähtävät turhan tuhdista hoitsikasta, joten olen melko nirso hoitoaineiden suhteen, eikä monikaan luonnollinen hoitoaine ole säväyttänyt kuivahkon hiuslaatuni kohdalla.

Siksipä nyt listaan viisi parasta luonnollista hoitoainetta. Suosikkieni joukossa on sekä budjettiystävällisiä hoitoaineita, että pari luksus-kategorian hemmotteluhoitsikkaa. Siinä missä olen valmis panostamaan ihonhoitotuotteisiini, olen meikkien ja hiustenhoitotuotteiden kohdalla pihimpi.

Aloitetaan luonnonkosmetiikan hoitoaineiden top 5:een kuuluvasta luksusvaihtoehdosta!

Paras luonnonkosmetiikan hoitoaine kuiville, luonnonkiharoille hiuksille:

BRUNS Products nr22 warm bergamot hiusnaamio

 

BRUNS Products:n Nr22 Warm Bergamot Hiusnaamio on ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan hiusnaamio. Käytän tätä hoitoaineen tavoin ja koska hiusnaamion koostumus on paksua ja täyteläistä, hyvin pieni määrä tuotetta riittää pitkien hiusteni latvoihin. Täyteläisen kermaisesta koostumuksesta huolimatta tämä ei tee hiuksista tahmeita tai lässähtäneitä vaan kauniin kiiltävät, helposti harjattavat ja sileät.

Nr22 hiusnaamion tuoksussa yhdistyy lämpimän mausteiset tuoksut ja raikas bergamotti. Tuoksu on huumaava! Olen ostanut näitä varmaan viisi tai kuusi jo, tämä BRUNS:n hiusnaamio / hoitoaine on ihan mahtava.

Vaikka hintaa on 39 €, voin suositella tätä todella hyvillä mielin – purkki kestää lähes päivittäisessäkin käytössä todella pitkään! BRUNS:n hiusnaamioita myy mm. House of Organic, Ruohonjuuri ja Stockmann (Helsingin keskusta). Huom! BRUNS:n tuotteiden pakkaukset ovat hiljalleen vaihtumassa tummanvihreään – eli saatat löytää sen hyllystä myös tämän näköisenä.

Rahua hoitoaine hydration conditionerRahuan Hydration Conditioner, eli kosteuttava hoitoaine on luultavasti yksi parhaista koskaan testaamistani hoitoaineista. Se on ihanan tuoksuinen, paksu ja kermainen koostumukseltaan ja se tekee hiuksista lyhyelläkin vaikutusajalla sileät ja pehmoiset, hyvin kosteutetun tuntuiset. Ei jätä hiuksia raskaiksi tai tahmaisiksi vaikka onkin todella täyteläinen. Sopii erinomaisesti mun luonnostaan hieman kihartuvalle hiuslaadulle, saa kiharan nätisti esiin.

Olen saanut tätä putelin verran testiin pr-näytteenä ja saas nähdä, raaskinko ostaa tätä itse lisää, sillä en todellakaan ole tottunut panostamaan hoitoaineeseen 39 €. Joku voisi kyllä todeta, että ehkä kannattaisi. Tätä myy mm. Eco Beauty Wellness ja Sokos.

 Bioearth HAIR 2.0 Illuminating Pack Tehohoito käsitellyille ja värjätyille hiuksille 150 ml

Italialista AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa valmistavan Bioearthin HAIR 2.0-sarjan Illuminating Pack Tehohoito käsitellyille ja värjätyille hiuksille on loistava löytö! Tämä on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen. Tämä on mulle Organic Shopin hiusnaamion korvaaja, eli sellainen hoitsikka, joka hoitaa hiuksia melkein yhtä hyvin kuin huomattavasti arvokkaampi BRUNS:n nr22 hoitoaine. Kun en raaski panostaa BRUNS:iin tai kaipaan vaihtelua, ostan tämän. 

Olen testannut myös sarjan kuiville hiuksille suunnatun Nourishing Pack -tehohoidon ja sekin toimi hiuksissani loistavasti. Kallistun tuoksun puolesta tähän vaaleanpunaiseen värjätyille ja käsitellyille hiuksille suunnattuun tehohoitoon, sillä tässä on ihana appelsiinin tuoksu.

Käytän Bioearthin hiusten tehohoitoa tavallisen hoitoaineen tavoin, eli levitän shampoopesun jälkeen kosteisiin latvoihin, annan vaikuttaa muutaman minuutin ja huuhtelen pois.

Hinta on kohtuulliset 14,90 € ja paksuhkon koostumuksen takia tämäkin on suhteellisen riittoisaa, vaikkei kuitenkaan yhtä riittoisaa kuin BRUNS:n hiusnaamio. Jättää hiukset sileiksi ja kiiltäviksi, hoidetuiksi ja ilmaviksi. Bioearthin tehohoitoja myy mm. House of Organic, Life, Ruohonjuuri.

Santen Brilliant Care -hoitoaine on ollut monta vuotta suosikkini ja se menee myös budjettiystävälliset-kategoriaan; tosi usein päädynkin ostamaan joko Santen tai Organic Shopin hoitsikoita, ellen ole kokeilunhaluisella tuulella. Santen hoitoainetta myy mm. Sokokset (vai myyvätkö? Yleensä olen napannut niistä mukaani mutta nyt näytti olevan verkosta loppu) ja verkossa ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo hintaan 12,95 €.

Dr. Hauschka hoitoaine

Dr. Hauschkan hoitoaine on niin taivaallisen tuoksuinen, että sen tuoksun vaikutusta ei mielestäni voi jättää huomioimatta. Tämä ei ole minun hiusteni tarpeisiin täydellisen kosteuttava tähän aikaan vuodesta, mutta kesällä hiusteni ollessa paremmassa kunnossa kelien puolesta, tämä tuntui riittävältä ja pääsee mukaan suosikkeihini koska se on niin hemmottelevan aromateraupeuttinen tuoksultaan ja vaikka tuntuu, että hoitsikka saisi olla aavistuksen kosteuttavampi, se jättää hiukset helposti harjattaviksi. Tätä käyttäessä suihkussa käynti on pieni spa-elämys.

Koostumukseltaan tämä on sen verran kevyt, että olen välillä levittänyt tätä koko hiusten pituudelle, kun yleensä levitän paksumpia hoitsikoita vain latvoihin, ettei hiukset lässähdä. Jos siis kaipaat aavistuksen kevyempää hoitsikkaa, tämä on näistä viidestä ehdottomasti kevyin koostumukseltaan. Myynnissä mm. House of Organicilla ja Lupauksen omassa verkkokaupassa hintaan 20,90 €.

Madaran Feed-sarjan Repair & Dry Rescue Hair Mask

Madaran Feed-sarjan Repair & Dry Rescue Hair Mask on ihan mielettömän hyvä hiusnaamio. Todella kosteuttava ja silottava hiusnaamio, jota olen käyttänyt lähinnä hoitoaineen tavoin. Olen saanut ensimmäisen putelin testiin pr-näytteenä ja ostanut tätä kertaalleen lisää, sillä tuote on niin hyvä, että raaskin maksaa siitä alennusmyynneissä reilu parikymppiä. Normaali hinta 30,90 €, myynissä mm. House of Organicilla.

Postaus päivitetty 8.10.2022 aiempaa paremmilla löydöillä – Organic Shop poistettu, BRUNS & Bioearth lisätty.

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.