365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

28

syyskuu 2012

20

COMMENTS

Ida Marimekon Kuvioissa

Written by , Posted in Muoti, Sisustus

MARIMEKKO KUVIOISSA IDA

MARIMEKKO KUVIOISSA KIRJA

idkuva MARIMEKKO PRINTTEJÄ

MARIMEKKO ida

marimekko kuvioissa-kirja

marimekko + converse + ida365

marimekko + ida hanhiniemi

Hitsi vie, siellä se on, minun ottama Marimekko + Converse -kuva! Otin tuon viime vuonna kesän loppupuolella Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjaa varten. Itse kampanja oli varsin mieluinen Marimekko-fanille ja voitte vain kuvitella miltä minusta tuntui, kun minulta kysyttiin, saisiko kuvaani käyttää Marimekon uudessa ”Kuvioissa”-kirjassa. Ja siellä se nyt on muiden kauniiden kuvien joukossa! Kirja on superkaunis, tykkään kovasti noista koko sivun Marimekko-printeistä, paperi on laadukasta  ja taitto tehty hyvin. Kaunis kirja, suosittelen selailemaan ja inspiroitumaan :-) Iiks, olen niin innoissani ja otettu! 

Lisää luettavaa:

20 Comments

  1. hmm
  2. Mother of pearls

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *