365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

19

lokakuu 2013

11

COMMENTS

Kirkastushoito kasviväreillä

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Kuten jo ehdinkin kertoa Instagramin (ida365) ja blogin facebook-sivujen puolella, meitsi pääsi viime viikolla pitkästä aikaa kampaajalle! Ekaa kertaa yli vuoteen, sillä mulla ja äidillä pelaa nämä latvojen lyhentämispalvelut puolin ja toisin :-D Tuntuis kieltämättä aika hölmöltä mennä kampaajalle siitä syystä, että latvoja pitäis leikata muutaman sentin verran ja that’s it. 

Tällä kertaa oli kuitenkin kyse jostain ihan muusta. Blogiani pidempään seurailleet tietävät, että en ole värjännyt hiuksiani vuoden 2010 jälkeen (tarkemmin sanottuna yo-juhlieni jälkeen, kääks, siitä on reilusti yli kolme vuotta!!). Tähän asti päässä on siis ollut oma väri, ainakin viime vuodesta asti. Viime vuoden elokuussahan leikkautin sellaisen reiluhkon polkkatukan ja sen jälkeen hiuksissa tuskin on enää ollut värijäämiä.

Nyt päätin kuitenkin testata jotain uutta, nimittäin kasviväreillä tehtävää kirkastushoitoa! Tässä tilanne hemmottelupäivän (kerran vuodessa kampaajallakäynti on todellista hemmottelua) aamuna: 

hiukset ennen kirkastusta ja

– kuivat, kesän haalistamat latvat
– vähän mitäänsanomaton kokonaisuus ilman laittamista
– kiillottomat hiukset, kiitos synteettisten shampoiden ja hoitsikoiden ja mun laiskuuden, en todellakaan osaa käyttää mitään mömmöjä tähän tukkaan

Ja tässä tilanne Lumossa Tiinan käsittelyn jälkeen: 

hiukset kasvivärikirkastuksen jälkeen

kasvivärivärjäys

hiukset ekokampaamo lumo

Huh mikä kiilto! Kasviväreillä tehtävä kirkastus sopii vaaleille hiuksille, Tiinan mukaan mun sävyistä tummemmille hiuksille ei voi taata, että syntyisi suuria tuloksia. Eli siis oisko mun hiustensävy maksimitumma sen suhteen että tuloksia näkyy?

Sen lisäksi, että hoito tuo esille hiusten omat sävyt ja vivahteet, se saa hiukset kiiltämään ja tuntumaan älyttömän terveiltä. Kirkastushoito tapahtui kuten tavallinen hiustenvärjäys; mm. sitruunasta, kamomillasta, valkoviinistä ja muista yrteistä tehty seos levitettiin hiuksiin ja sen annettiin vaikuttaa noin tunnin ajan. Kasvivärjäilyjä tehdessä kantsiikin varautua hippasen pidempiin vaikutusaikoihin mitä synteettisillä väreillä tehtyihin värjäyksiin, kun noista kasviväreistä puuuttuu mm. ne myrkyt, joilla värjäysprosessia nopeutetaan. 

Kuten ehkä huomaatte, niin mulla kirkastushoito toi punapigmenttiä jotenkin paremmin esille ja hiukset näyttävät superkiiltäviltä. Just tätä mä toivoin! Mun puolesta sävyerojen näkyminen hiuksissa voisi olla suurempikin, mutta ymmärrän hyvin, ettei kasviväreillä voi blondata hiusta. Jos siis kaipaan enemmän vaihtelua, voisin ottaa ohuita tummia raitoja kasviväreillä. 

kasvivärikirkastus lumo tampere

white tea and linen eco candle

Sain alennusta omasta kampaamokäynnistäni ja niin saatte tekin, jos menette tämän kuun aikana Lumoon Tiinan asiakkaaksi! Tiina lupasi antaa -10% kaikista ekokampaamopalveluista (hoidot, kasvivärjäykset, energialeikkaukset)

JA vielä kaiken lisäksi intialaisen päähieronnan veloituksetta minkä tahansa ekokampaamopalvelun yhteydessä :–) !!! Menkää ihanat ja testatkaa, minä liputan näiden hoitojen puolesta ihan täysillä. Ja se intialainen päähieronta – huh huh. Menkää vaikka pelkästään sen takia ja leikkauttakaa hiukset siinä sivussa. Se oli taivaallista, päätä ei enää kiristä samalla tapaa mitä hetki sitten. Tuntuu että osa stressistä katosi sen päähieronnan myötä. 

Hinnaston löydätte täältä ja ajan voi varata numerosta 044 5140018. Jos itsellä ei ole tarvetta kampaamokäynnille, niin tässäpä vasta loistava joululahjaidea jollekin läheiselle, jota haluat hemmotella. Tiina on ihan supermukava tyyppi, meillä vierähti nytkin kolmisen tuntia höpistessä ties mistä!

Ah, ja joo, saatte tuon  -10% alennuksen  kun kerrotte Tiinalle olevanne  ”Idan kavereita”  :-D hih, eikö oo hyvä.


Lumo Shop & Beauty
Palomäentie 30
33230 Tampere


Lisää luettavaa:

11 Comments

  1. Ronja
    • ida365
      • ida365
    • ida365
  2. Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *