365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

7

lokakuu 2014

17

COMMENTS

Home is where your bunnylamp is

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

Hämmentävää miten nopeasti aika kultaa muistot. Vaikka takana on useamman kuukauden raskas remonttiurakka ja todella pitkiä päiviä, on nyt ihanan seesteinen ja rauhallinen olo. Mulla on ihana uusi koti josta olen ihan älyttömän kiitollinen. Täällä uni maistuu hyvin ja vaikka tavarat vielä etsivät paikkojaan, mulla on tunne että tästä tulee tosi hyvä koti mulle. Ja Elviiralle, mun ihanalle pupulampulle joka on muuttanut uskollisesti kodista toiseen mun kanssa. Siihen pitäisi kyllä muistaa ostaa uusi lamppu, vanha ei enää syty. 

Uusi koti, uudet kujeet. Indiskan luomukaardemummakahvi on ihan älyttömän hyvää. Sain tämän ja hasselpähkinäkahvin testiin, kivaa vaihtelua Pauligin tummapaahdolle, joka on mun vakkarivalinta. Vaikka tämä onkin paahtoasteeltaan vaaleampaa, tuo kaardemumma tähän ihan omanlaisen fiiliksen. Söpö kahvimitta on HAY:n. Alemmassa kuvassa on itsetehtyä omppumehua kotikodin ompuista. Vitsit miten hyvää. 

Samaan syssyyn muita uudistusasioita: osa Suomen Blogimedian kanssa yhteistyötä tekevistä bloggaajista aloittaa yhteistyön Image.fi:n kanssa, minä mukaan luettuna. Image on hyvä lehti, arvostan pitkiä ja tiedontäyteisiä artikkeleita. Hyvää vastapainoa muille lukemilleni lehdille, joiden pääpaino on paljon turhamaisemmissa asioissa. Yhteistyö meinaa käytännössä sitä, että Imagen uudistuneilta nettisivuilta löytyy nostoja Suomen Blogimedian bloggaajien teksteihin. Tämä ei muuta blogin suhteen mitään, juttuni vaan näkyvät useammassa paikassa, ja olen iloinen että se paikka on juuri Imagen nettisivut. 

Ja joku ihana on kirjoittanut musta niin kivan esittelyn, että ihan punastuttaa. Ihanaa tiistaita beibit! Ja hei, jos kapselikahvikone tai kahvi kiinnostaa, niin osallistukaas arvotaan mun blogin facebook-sivuilla

Lisää luettavaa:

17 Comments

 1. alfie
  • ida365 ida365
 2. miumaumou
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. Miaus
  • ida365 ida365
 4. Miaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *