Kesäinen raparperidrinkki

ruoka
6 kommenttia

Toin Berliinistä tuliaisiksi niin tyylikkään vodkapullon, että hetken jo mietin uskaltaako sitä korkata ollenkaan. Olin törmännyt tuohon pulloon Pinterestin tai Tumblrin ihmeellisessä kuvamaailmassa ja kun bongasin tämän VooStoresta, tiesin, mitä veisin kotiin tuliaisiksi. 

 Vodka + raparperimehu + tuore minttu + jääpalat 

Siinä se, kesän makein drinkki yksinkertaisuudessaan. Jos kaapista löytyy, voit puristaa vähän limeä sekaan. Jos ei löydy minttua, myös basilika sopii hyvin sekaan. Raparperimehun resepti löytyy TÄÄLTÄ, syntyy nopeasti ja helposti.

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.