RUPLA KALLIO

/// ravintolat Helsinki, ruokaTags: , ,

Olis toinen kiva kahvilavinkki teille! Viimeksi vinkkasin Andantesta, josta saa parasta matcha lattea. Nyt vinkkaan Kallion Ruplasta, joka on paitsi kahvila, myös näyttelytila ja vintageputiikki. Ja josta saa superherkullista raakakakkua ja kahvia!

Latte kauramaidolla, mmh. Ruplassa viehättää keskenään erilaisten kalusteiden ja astioiden huoleton, mutta onnistunut yhdistely ja rento fiilis. Paikka, jonne voi mennä tekemään töitä häiriintymättä muiden jutusteluista.

Tämä taisi olla mango-sitruuna-raakakakku? Ihan superhyvää se oli! Ruplan raakakakut tekee Green Street, joten samoihin herkkukakkuihin voi törmätä muuallakin. Mm. Johan&Nyströmillä.

RUPLA
Helsinginkatu 16
Ma-pe 11-18
La-su 12-17

2 kommenttia

 1. Avatar katja /// 28/03/2016 / 18:16:43

  Mukava tietää että toi on paikkana sellanen, jossa voi myös työskennellä! Mulla on kyllä työhuone mutta välillä kiva siirtyä pois oman pöydän äärestä tekemään töitä kahviloihin. Rupla testiin siis :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/03/2016 / 23:15:08

   Joo, Rupla on just sellainen missä voi työskennellä rauhassa! Sopivan iso ja avara :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.