365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

16

syyskuu 2018

5

COMMENTS

Syksylemppari: viikuna

Written by , Posted in Lifestyle

viikuna

Tumma viikuna tai tosi tumma luumu, sellainen mustanvioletti, on yksi syksyisistä lempparisävyistä. Oon huomannut että just nyt kiinnostaa kaikki tummanvioletti ruoka; luumut, karhunvatukat, punakaali ja punajuuret viikunoiden lisäksi. Oon juonut punajuurilattea, syönyt tuoreita luumuja, testannut acai-jauhetta smoothiessa, valmistanut munakoisopizzaleipiä ja tehnyt viikunasalaattia. Mihinhän puutostilaan tällainen tummanvioletin ruuan himo voisi viitata? Eikös kaikki violetit ja siniseen taittavat kasvikset ole täynnä antosyaaneja? Hmm! 

Tuoreet viikunat ovat näistä tummanvioleteista yksi lempparein ja oon ollut innoissani, kun mun lähikaupassa on ollut hyvä viikuantarjonta. Huomasin että ruuan lisäksi mulla on pari muutakin viikunalempparia: 

Tuoreet viikunat

Kure Bazaar Scandal

Varmaan viimeiset kolme syksyä mun kynnet on olleet tummanvioletit, miltei mustat, vähän siniseen taittavan tummat. Yksi lempparisävyistäni on ollut Treat Collectionin Drama Queen, tänä syksynä Joliesta testiin saatu Kure Bazaarin Scandal. Tämäkin sävy on juuri sopivasti kylmään taittava. 

Viikuna

Viikunasalaatti

Helppo ja herkullinen viikunasalaatti: babypinaattia, puolikas avokado, beluga-linssejä, pala fetaa, kurkkua, lehtikaalipestoa ja tuoretta viikunaa. Vähän kuivattua chiliä, oliiviöljyä ja pippuria.

Yksi lempparituoksukynttilöistä, Diptyquen Figuier. Näitä myy esim. Petit St Louis Lahdessa. 

Suloista sunnuntaita! x  

Lisää luettavaa:

5 Comments

  1. Hanna
    • ida365
      • Hanna
    • Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.