Esittelyssä Mossan uusi Glow Cocktail -tuoteperhe

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

* Kaupallinen yhteistyö Mossa & Asennemedia

Beibs, tiedättekin, että latvialainen Mossa on yksi mun suosikeista mitä tulee budjettiystävälliseen mutta toimivaan ja tehokkaaseen luonnonkosmetiikkaan. Mossa-sarjaan on juuri lanseerattu kaksi uutuustuotetta, jotka haluan esitellä teille!

Uuteen Glow Cocktail -tuoteperheeseen kuuluu kaksi tuotetta, seerumi ja naamio ja avaan nyt vähän millaisista tuotteista on kyse ja että kenelle ne sopivat.

Mossa Glow Cocktail kokemuksia

Mossa Glow Cocktail-linja:

Linja sisältää kaksi tuotetta, jotka hoitavat ja ehkäisevät erityisesti ihon pigmenttimuutoksia. Seerumi ja voidenaamio pitävät ihon kosteutettuna ja tasoittavat sen sävymuutoksia.

Mossa-uutuudet ovat jo saatavilla ainakin Ruohonjuuresta, Sokokselta, Emotioneista ja Stockmannilta, mutta muuten Mossan tuotteita löytyy todella kattavasti myös Prismoista, Tokmanneilta ja K-Citymarketeista, eli saatavuus on tosi hyvä! 

Kenelle uusi Glow Cocktail -linja sopii?

Glow Cocktail -tuotelinja soveltuu kaikille ihotyypeille. Sitä suositellaan 25-vuotiaista ylöspäin. Linja on hellävarainen iholle ja turvallinen myös päivittäisessä käytössä, kerrotaan. En ole itse ottanut tätä päivittäiseen käyttöön vaan täsmätuotteiksi, joten en voi sanoa päivittäisessä käytössä toimivuudesta sen tarkemmin, mutta herkkä ihoni ei ole oikutellut näistä.

Mitä pigmentaatio tarkoittaa?

Pigmentaatio on yleistä ja se voi liittyä perinnöllisiin ominaisuuksiin sekä ulkoisiin tekijöihin. Se saa alkunsa ihon ikääntymisestä, auringon UV-valon vaikutuksesta, hormoneista sekä ympäristötekijöistä. Pigmentaatiot voidaan jakaa hypopigmentaatioon (vaaleat läiskät) ja hyperpigmentaatioon (tummat läiskät). Läiskät voivat olla laajoja (esim. vitiligo) tai lähes huomaamattomia. Maksaläiskät on pigmentaation yksi kutsumanimi. Pigmentaatiota voi ilmetä missä päin kehoa tahansa. (lähteet: Terveyskirjasto, Hyvä TerveysEsse)

Ida365 mossa glow cocktail

Koska palan herkästi auringossa, olen aina suojannut ihoni hyvin ja luultavasti osin siksi välttynyt suuremmilta pigmenttimuutoksilta ihollani. Mulla on vatsassa vaalea laikku, jota ei talvella juuri huomaa, mutta kesäisin huomaan sen erottuessa päivetykseni (jota kukaan muu ei huomaa silloinkaan, heh). Viime vuosina olen myös huomannut mun käsissä jänniä valkoisia pilkkuja, jotka erottuvat joinan hetkinä selkeämmin kuin toisina. En ole ihan varma ovatko ne pigmenttimuutoksia vai eivät, mutta huomaan että ihollani on jonkin taipumusta tämän kaltaisiin muutoksiin.

Koska mulla ei ole mitään haastavassa paikassa olevia ihonsävyn muutoksia, en ole koskaan ajatellut että ne olisivat ongelma tai asia, johon kiinnittäisi huomiota sen kummemmin itsessäni kuin muissakaan. Tiedän läheisiä ja tuttuja, joilla on muutoksia esimerkiksi kasvojen iholla ja jotka ovat tarkkoja noiden alueiden suojaamisesta auringolta ja jotka myös testailevat tuotteita, jotka lupaavat kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Siihen nämä Mossan uutuudetkin on kehitetty. Kirkastamaan, tasoittamaan ja kosteuttamaan.

Mossa Glow Cocktail Mask

MOSSA GLOW COCKTAIL BRIGHTENING HYDRO MASK 17,45€

Sävyä tasoittava kosteusnaamio kirkastaa ihoa. Naamio sopii samealle, epätasaisen sävyiselle iholle ja ihon pigmenttimuutosten hoitoon. Naamion antioksidantit myös ehkäisevät uusien pigmenttimuutosten syntyä. Pitkäkestoisesti kosteuttava hyaluronihappo tasoittaa juonteita ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: levitä runsaasti puhtaalle kasvojen ja kaulan alueen iholle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Tehokkain vaikutus yhdessä Glow Cocktail-seerumin kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Glow Cocktail -sarjan naamio on raikkaan tuoksuinen ja koostumukseltaan ihanan täyteläinen geelimäinen naamio, joka kimaltelee iholla ihan superkauniisti. Näin nättiä kimallusta en oo nähnyt koskaan missään luononnkosmetiikan naamiossa! Naamio jättää ihosta kuulaan ja 10 minuutin vaikutusaika tuntui mun herkälle iholle sopivalta.

pigmenttihäiriö

Koska mun kasvoissani ei ainakaan vielä ole pigmenttimuutoksia, testasin nämä kosteuttavana ja ihon sävyä kirkastavina tuotteina – sitä ihoni kyllä tähän aikaan vuodesta kaipaa. Lisäkosteutta ja sameuden karkoitusta. Luulen kokeilujeni perusteella että sellaisiksi nämä tuotteet sopivat useimmille muutenkin; ehkäisemään sävymuutoksia, kirkastamaan ja kosteuttamaan.

Glow Cocktail -nimestä tuli mieleen, että uskoin vuosia, että mun täytyy yrittää peittää ja poistaa kaikki kiilto ja kuulto kasvoiltani, saada tehtyä ihosta mattapintainen ja virheetön. Se, että kasvojen iho alkoi kiillellä pitkin päivää, oli noloa ja ärsyttävää ja omistin aika paljon aikaa erilaisten puutereiden, puuteripapereiden ja ihoa kaikilla mahdollisilla eri tavoilla mattaavien tuotteiden kokeiluun. Glow ja highlightit eivät trendanneet mun ollessa nuori ja se näkyy sen aikaisissa ihonhoitotottumuksissani.

Onneksi ajat ovat erit ja hehkun ja liian kiiltelyn osaa erottaa toisistaan, enkä enää pidä ihon luontaista hehkua jonain, mistä pitäisi päästä eroon. Vähän absurdia edes kirjoittaa tästä näin, mutta noin mä koin asian nuorempana.

Ehkä se liittyy myös vanhenemiseen? Ikään ja siihen, että iho kuivuu enemmän kuin ennen? Nykyisin kauniin hehkun tavoittelu on se juttu mattaamisen sijaan. Joten…

…how to get the glow:

  • Tärkein: pitkät yöunet!
  • Guasha-käsittely tai jaderoller-rullailu
  • Antioksidanttipitoiset sisäisesti ihoa heleyttävät ruuat; smoothiet, salaatit, marjat. kasvikset ja hedelmät
  • Hedelmähappokuorinta / kevyt mekaaninen kuorinta
  • 30 minuutin reipas kävely
  • Infrapunasauna
  • Kosteuttamalla ihoa (kasvovesi!!)

 

Mossa Glow Cocktail testissä

Mossa Glow Cocktail Seerumi

MOSSA GLOW COCKTAI ILLUMINATING ANTI-PIGMENTATION SERUM 14,20€

Pigmenttimuutoksia vaalentava seerumi kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Ehkäisee ikääntymisen, auringon UV-säteiden ja ilmansaasteiden aiheuttamia tummia läiskiä. Seerumi sisältää kahden koon hyaluronihappoa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo edistää kollageenisynteesiä syvemmissä ihokerroksissa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa ja suojaa ympäristövaurioilta.

Käyttö: levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan alueen iholle aamuin ja illoin. Tehokkain vaikutus yhdessä Glow Cocktail-naamion kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Seerumi jättää ihosta tosi mattapintaisen (mutta kuulaan!) vaikka se levittäessä tuntuukin tuhdilta – kannattaa pumpata kevyesti, koska pumppupullosta tulee kerralla helposti vähän liikaa, pieni määrä riittää helposti koko kasvoille.

Mossa Glow Cocktail

Kiinnostaisiko testata uutuuksia, kuulostaako joltain, mitä oot etsinyt testiin? Klikkailkaa itsenne mun instagramiin ja osallistukaa arvontaan!

Ja hei, muihin Mossa-tuotteisiin liittyen: Sokoksella on helmikuun ajan, eli vielä ensi viikon torstaihin asti tarjouksessa Mossan Cleansing Milk, Radience Toner, Vitamin Cocktail Day Cream ja Vitamin Cocktail Oil. 

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.