Jokaisella kupillisella on väliä

& juoma, ruoka
3 kommenttia

* Kaupallinen yhteistyö Clipper

Mä teen kaikki blogiyhteistyöt ihanien ja kiinnostavien brändien kanssa, mutta jotkut menevät ihanuudessaan toisten yli. Luomuteebrändi Clipper on juuri sellainen yhteistyökumppani, josta en oikein ole osannut haaveillakaan. Jotain ehkä kertoo se, että hihkaisin ääneen kun sain mailia, jossa tiedusteltiin kiinnostustani tehdä yhteistyötä brittiläisen Clipperin kanssa, jonka kaikki teet ovat luomua ja Reilua Kauppaa.

Ööö ai että haluaisinko!? Yksi mun ehdottomista lemppariteebrändeistä jo vuodesta 2011. ♥

On ihan sairaan kivaa päästä vinkkaamaan teille Clipperin uutuuksista ensimmäisten joukossa, sillä tässä on brändi josta olen tykännyt vuosia ja jonka teerepertuaarin olen kolunnut lähes kokonaan läpi. Valikoimaan kuuluu mustan, vihreän ja valkoisen teen lisäksi laaja valikoima erilaisia yrttipohjaisia haudukkeita ja nyt valikoimaan lanseerattiin kolme uutuusteetä. Nämä uutuudet ovat kaikki mustaa teetä pohjoismaiseen makumieltymykseen sopivilla marjayhdistelmillä.

Clipperin valikoimaan kuuluu nyt siis uudet mustateepohjaiset mustaherukka-, kesämarjat- ja punaiset marjat -teet.

 

Mä en ole aina tykännyt teestä ollenkaan; itseasiassa opin juomaan kahvia ennen kuin aloin oikeasti tykätä teestä. Join sitä kyllä tottumuksesta kyläillessä, mutta en erityisemmin tykännyt teestä ennen kuin muutin omilleni ja aloin itse valita omat iltateeni. Olen vasta vuosia myöhemmin tajunnut mistä teestä tykkäämättömyyteni johtui; haudutin teetä aina ihan liian pitkään jolloin join sekä mustat että vihreät teet aina aivan kitkeränä. Ei siis ihme että pääsin teeskeneen vasta yrttipohjaiset haudukkeet löydettyäni  (Clipperin Sleep Easy näyttelee tässä tärkeää roolia), sillä niiden maku ei useinkaan kärsi, vaikka unohtaisi teepussin kuppiin pidemmäksikin aikaa.

Kun muutin ekaa kertaa omaan kotiin, oli Clipperin teet ihanaa luksusta, johon panostin opiskelijabudjetista huolimatta, sillä luomuteet vain yksinkertaisesti maistuivat paremmilta ja pakkausten ulkoasu puhutteli tuolloin muutenkin erityisen paljon. Kuten näistä vuonna 2011 postaamistani kuvista näkyy, menivät Clipperit estetiikaltaan aika täydellisesti mun boheemin tyttömäiseen tyyliini.

Clipper mustaherukka kesämarjat punaiset marjat

 

Clipper mustaherukka kesämarjat punaiset marjat

Teekupit ja tyyli on muuttunut, mutta teet pysyneet. Aamuni alkavat aina kahvilla, mutta juon teetäkin päivittäin. Töissä laitan usein teeveden kiehumaan heti ensimmäisenä töihin saapuessani ja päivän aikana juotuja kupillisia kertyy yleensä vähintään kaksi tai kolme. Eniten juon erilaisia yrttihaudukkeita, mutta iltapäivisin valitsen toisinaan vihreän tai mustan teen kahvin sijaan virkistämään.

Kotona keitän teetä päivittäin ja mulla on ollut tapana kutsua ystäviä kylään iltateelle. Joskus huomaan että ajatus teekupposesta on itsessään niin miellyttävä, että olen teen keitettyäni tyystin unohtanut koko kupillisen ja juonut teeni sitten aavistuksen viileähkönä…

Ida365 Clipper

 

Clipperin mustat marjateet

Ehkä huomasittekin Insta Storiesista, että järjestettiin Jennin kanssa meidän bloggaajaystäville ihana iltapäiväteehetki Clipperin uutuuslanseerauksen tiimoilta viime – fiiliksiä voi kurkkailla Jennin blogista.

Vaikka ollaan Jennin kanssa kumpikin vannoutuneita Clipper-tyttöjä, on meidän teemaut osin aika erit. Jenni hehkutti vuosia sitten blogissaan Clipperin lakritsiteetä josta minä olen kirjoittanut vuonna 2012 näin: ”En ole vielä kertaakaan maistanut tylsää tai huonoa Clipperiä sen lakritsan lisäksi. Lakutee ei uppoa, ei sitten millään!”  Tuo on edelleen ainut Clipperin tee, joka ei ole mua varten, sen sijaan Happy Mondays -hauduke on sekä mun että Jennin suosikki (sitruunaruoho, inkivääri, appelsiininehti, mustapippuri).

Mun ehdoton Clipper-suosikkini on Sleep Easy, jonka makuun ja tuoksuun liittyy paljon muistoja mun Tampereen Hämeenkadun yksiöstä. Myös Clipperin sitruuna-inkivääri-hauduke päätyy usein ostoskoriin ja joskus mulla oli pitkä kamomillahauduke-vaihe. Marjaisista haudukkeista Clipperin Detox oli myös jossain vaiheessa mun ehdoton suosikkini. Näistä monissa on mukana lakritsanjuurta ja erilaisissa sekoituksissa se meneekin ihan ongelmitta.

Clipper luomutee reilun kaupan tee

 

Clipper mustaherukka kesämarjat punaiset marjat

Näistä uutuuksista Jennin lemppariksi nousi mustaherukkatee ja mun omaksi suosikikseni vaaleanpunaisen paketin kesämarjat. Musta tee on muuten ainut tee, johon lisään mieluusti vähän hunajaa, infuusiot ja vihreät ja valkoiset teet tykkään juoda sellaisenaan.

Clipperin teetä löytyy sekä yksittäispakattuina teepusseina, joissa on naru (mutta ei niittiä, eli voi heittää sellaisenaan biojätteeseen!) että pelkkinä pusseina yhdessä isommassa paketissa ilman mitään ylimääräisiä pakkauksia. Nämä uutuudet ovat yksittäispakattuja ja siksi helppoja heittää mukaan laukkuun (mä ihan oikeasti teen näin reissuun lähtiessäni koska hotellien teevalikoimiin ei aina voi luottaa) mutta muuten tykkään myös niistä riisutuista teepusseista ilman narua ja pakkausta. Kaikki pakkaukset ovat täysin kierrätettävissä.

Clipperillä on tänä vuonna juhlavuosi, sillä nyt tulee kuluneeksi 25 vuotta Reilun kaupan teebrändinä. Sen lisäksi että kaikki Clipperin raaka-aineet ovat aina luomulaatuisia, on Clipper sitoutunut ostamaan ostamaan teetä reilun kaupan ehdoilla: brändi ostaa vuosittain noin 1000 tonnia Reilun kaupan teetä, joka tukee aktiivisesti ja pitkäaikaisesti jopa 114 000 teen viljelijää ja heidän perheitään.

Clipper mustatee mustaherukka

Uusi tuotevalikoima on myynnissä muun muassa S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoissa sekä valikoiduista luontaistuote-, eko- ja luomutuotekaupoista.

Jos Clipperin teet kiinnostavat, kurkkaa Instagramista mun uusin kuva ja osallistu arvontaan, jossa kolmelle onnekkaalle lähtee palkinnoiksi Clipperin teelajitelma, jossa on myös näitä uutuusmakuja mukana. :)

Onko täällä muita Clipper-faneja linjoilla? Ainakin tuon kahdeksan vuoden takaisen postauksen ja kommenttimäärän perusteella voisi kuvitella yhä olevan.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rakastan Clipperin teetä, oon juonu Sleep Easyä vuosia lähes joka ilta :)

    1. Ihanaa! Mulla on nyt ollut muita iltateemakuja hetken ajan mutta just eilen taisin juoda vikan kofeiinittoman teen joten voin ostaa sleep easya jesss!

  2. Ja mä rakastan nimenomaan Clipperin lakritsateetä! Mikään muu lakritsatee ei ole yhtä karkkisen makuinen. Sain maistaa Clipperin fenkoliteetä, josta tuli myös suosikki, mutta sitä en ole löytänyt kaupoista täällä päin. Saakohan sitä edes Suomesta?