Kesäsuosikkeja

kirjat, lifestyle
10 kommenttia

Kivoja juttuja:

x Mia KankimäkiNaiset joita ajattelen öisin -äänikirja. Inspiroivia tarinoita seikkailevista naisista; sellaisista, joista en tiennyt aiemmin mitään. Luin Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin kolme vuotta sitten ja tykkäsin siitä kovasti, joten tiesin, että tykkäisin tästäkin.

Mulla on myös vika Ferrante edelleen kesken ja aloitin Sofian maailmankin iltalukemisena. Siinä missä en osaa priorisoida lukemista osaksi arkea (vaan kuuntelen mieluummin äänikirjoja), on lomalla ja kesällä onneksi aikaa lukemisellekin. Ihan parasta.

Äänikirjoissa Kankimäen lisäksi meneillään myös Yuval Noah Hararin Homo Deus. Mitä te luette just nyt?

x Tuntuu lomalta, kun iltaisin töiden jälkeen ei jää miettimään mitään työasioita, vaan vaihtaa moodin lomamoodiin. Kesä-Ida ei näköjään stressaile liikoja, ihanaa! Tätä tyyppiä mun on ollut ikävä.

x Karhupuistoon avattu Way:n pyörittämä Lippakioski on ihana! Sieltä saa pehmistä spessuhöystöin, esim. kombucha-hunaja-siirapilla tai kettukarkeilla. Pullaa ja kahviakin on. Ja natuviinejä puiston laidalla nautittavaksi. Kuinka täydellinen konsepti, suosittelen!

x Easy-sarja. Aloitin epäloogisesti kolmannesta kaudesta ja jatkoin kolmannen loppuun ja nyt katson hissukseen ekan kauden ekoja jaksoja. Tässä on jotain samaa kuin High Maintenancessa, jota oon suositellut joskus aiemmin; erilaisia ja aidonoloisia tarinoita ihmisistä, suhteista ja elämästä.

x En oo koskaan aiemmin kirjoittanut päiväkirjaa näin intuitiivisen intensiivisesti kuin nyt kuluneen vuoden aikana. Huomaan että se tekee mulle tosi hyvää, vaikka kirjoittaisin vain vähän tai vain ranskalaisin viivoin listattuna asioita, fiiliksiä, pohdintoja, tapahtumia. Päiväkirjan väliin voi myös liittää polaroid-kuvia, matkalippuja, viestejä ja juhannusyönä tyynyn alla litistyneet kukat.

x Sagaoyga. En oo koskaan aiemmin ollut uskollinen yhdellekään joogapaikalle tai salille tai vastaavalle, koska en oo kokenut, että yksikään paikka olisi ollut kokonaisuudessa mua varten. Mut Sagayoga, vitsit miten mielettömän lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä joogapaikka. Tuntuu melkeinpä toiselta kodilta ja on ihanaa, kun tuntemattomista tyypeistä alkaa tulla tuttuja joogakamuja.

Ostin sellaisen koko kesän joogapassin tänne ja huomasin, että myynnissä on myös heinä-elokuun-passi, joka maksaa 125€ ja sisältää rajattoman määrän joogatunteja. Jos asut joko Punavuoren tai Töölön studion läheisyydessä, niin suosittelen todella lämpimästi.

x Olin eilen ekaa kertaa elämässäni Lintsillä. Startattiin Ullan ja Henriikan kanssa klassikolla, eli puuvuoristoradalla ja sen jälkeen ihailtiin maisemia maailmanpyörässä. Ens kerralla haluun ehdottomasti kaikkiin hurjastelulaitteisiin!

x Vallilan Plein on ihana uusi ravintolatuttavuus. Maisteltiin listalta työporukalla kaikki annokset, jotka sai kasvis- tai kalaversiona ja tykättiin jokainen kovasti. Rento ja konstailematon, mutta tosi kovatasoinen. Mun suosikki tältä listalta oli nokkosrisotto ja molemmat kala-annokset, mmh.

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oli hauska seurata Instagramin puolella ”ensikertalaisen” Lintsi-kokemusta – aika pitkälle sitä ehdit lykätä :) Ja kesä on kyllä mitä parhainta aikaa!

 2. Ahh kiitos Sagayoga vinkistä! Olen ollut vähän hukassa, kun nyt takaisin Helsinkiin muutettua ei olekaan enää omaa joogapaikkaa. Vaasassa kun löysin oman joogapaikkani. Mutta miksi en ole tuota kokeillut, vaikka asun samassa korttelissa!! Hyi minua, pitää lunastaa tuo heinä-elokuun passi!

  1. HEI en kestä asutkos Punavuoressa vaiko Töölössä päin, mietin että ollaankos me naapureita kun Sagayoga Punavuoressa on ihan melkein mun vastapäänaapuri <3

   1. Punavuoressa! Reilu kk sitte muutin pursarin ja kankurin kulmaan <3 En kestä, ollaanko naapureita!

    1. OLLAAAN! <3 Joogatreffit ja after yoga -viinit Lilla Fabrikissa joku kaunis ilta kuules?

     1. Emmäää kestä! <3 No todellakin, mun pitää nyt asap lunastaa toi joogapassi ja avot!

 3. Luin/kuuntelin just loppuun Kankimäen Asioita, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin ! Nyt on kesken Aino Vähäpesolan Onnenkissa ja Sara Karlssonin Asioita, jotka tekevät kodin. Ja hei Easy on ihan paras, oon nauranut ihan älyttömästi sen parissa :DD

  1. Se on ihana sarja! :D Paljon aidompi kuin moni muu vastaava. Ihania tyyppejä ja samaistuttavia ja kivan erilaisia tarinoita.

   Ooh toi asioita, jotka tekevät kodin kiinnostaa! Ja Onnenkissa oli ihana!