Testissä: YA naturae -luonnonkosmetiikkasarja & uusi kasvoöljy

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö YA naturae 

Onko YA naturaen luonnonkosmetiikka teille tuttua? Jos ei, niin nyt on hyvä hetki tutustua tähän ihanaan, edulliseen ja toimivaan kotimaiseen luonnonkosmetiikkatuotesarjaan, joka valmistetaan Helsingissä.

Tiesittekö, että kaikki Yliopiston Apteekin tuotto ohjataan Helsingin Yliopiston opetuksen ja tutkimuksen hyväksi? Tämä tarkoittaa sitä, että myös YA naturaen luonnonkosmetiikkatuotteiden tuotto menee Helsingin Yliopiston tutkimustyön hyväksi. Ihan mielettömän siistiä! Tällaista tukee mieluusti. 

Vuonna 2016 lanseerattuun sarjaan kuuluu niin ihonhoito- kuin vartalonhoitotuotteitakin ja tänä syksynä sarja täydentyi kasvoöljyllä, josta kerron nyt tarkemmin. Lisäksi esittelen muut mun suosikit tästä kotimaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta.

YA Kasvoöljy kokemuksia

YA naturaen uudessa kasvoöljyssä on  luomutyrniöljyä, ruusunmarjan-, mustaherukan ja puolukansiemenöljyä sekä manteliöljyä, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta samalla kun antioksidanttiset auringonkukan- ja jojobansiemenöljyt suojaavat ihoa. 

Yllätyin todella positiivisesti siitä, miten nopeasti tämä öljycocktail imeytyy. Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan laittavani kasvoilleni öljyä aamulla, sillä mun ihoni rasvoittuu helposti, mutta tämä imeytyy niin hyvin, että olen käyttänyt tätä aamuisinkin. Kantsii testata, etenkin jos iho on yhtään pintakuiva – meikki levittyy kauniisti, kun öljy tekee ihon pinnasta sileän. Kasvoöljy on vakkariosa mun iltarutiinia, mutta saas nähdä jääkö se myös päiväkäyttöön talveksi. 

Kasvoöljy on suunnattu kuivalle iholle, mutta koska siinä on jojobaöljyä, se sopii ainakin mun kokemuksen perusteella myös sekaiholle. Jojobaöljy tasapainottaa ihon talintuotantoa. YA naturaen kasvoöljyn hinta on 23,90 €.

Luonnonkosmetiikkaa Suomesta

YA naturae -sarjan kaikilla tuotteilla on ECOCERT- tai COSMOS-sertifkaatti. Tuotteiden hinnat vaihtelee 5,90 € – 23,90 € välillä. Tuotteet on saatavilla Yliopiston Apteekeista sekä ya.fi-verkkokaupasta

YA Naturae uudistettu päivävoide

YA naturaen päivävoidetta on juuri hieman uudistettu; sen koostumusta on muokattu kevyemmäksi ja nopeammin imeytyväksi. Päivävoide on suunnattu normaali- ja sekaiholle. Otin tämän just testiin edellisen päivävoiteen loputtua enkä ole ehtinyt käyttää tätä montaa päivää, mutta vaikuttaa musta hyvältä päivävoiteelta. Ja tämä on varsin budjettiystävällinen, 13,90 € / 50ml.

Tämän koostumusta hiottiin kevyemmäksi asiakkaiden toiveesta – aika siistiä, että brändi voi aidosti reagoida käyttäjiensä toiveisiin ja tarpeisiin.

YA naturae seerumi ja kasvoöljy

Yksinkertaisen kauniit putelit

Viime syksynä julkaistu seerumi on sekin loistava! Se tuoksuu miedosti pellavansiemenöljyltä ja sisältää sen lisäksi mm. hyaluronihappoa, mustaherukansiemenöljyäö ja koivumahlaa.

Hinnaltaan se ja kasvoöljy ovat sarjan kalleimmat; seerumin hinta on 21,90 €. Mun mielestä hinta-laatu-suhde on kohdillaan; parinkympin seerumiksi tämä on tosi hyvä! Monet mulla aiemmin käytössä olleet seerumit ovat olleet vähintään tuplasti kalliimpia. 

YA naturae kasvovesi

YA naturaen kasvovesi on ollut mulla käytössä aiemminkin; se on tosi hyvä peruskasvovesi. Ei sellainen ”hoitovesi”, vaan hyvä alkoholiton meikinpuhdistuksen viimeistelijä ja ihon ph:n tasapainottaja. Kasvovesi on edullinen, 11,70 € / 150ml.

ya naturae kokemuksia blogi

YA Naturae

Niin nätit pakkaukset! 

Ootteko te testanneet YA naturaen luonnonkosmetiikkatuotteita?

Kun vinkkasin Instagram Storiesissa aiemmin, että sarjaan tulee uusi kasvoöljy, sain muutamia viestejä siitä, miten hyvä sarja viestittäjien mielestä on. Mulle viestiä lähettäneiden suosikeiksi nousi näiden viestittelyiden perusteella seerumi, kasvovoide ja vartalovoide – vaikka oon aika huono rasvailemaan vartaloni ihoa, tekis mieli testata tuo vartalovoide sitten kun edellinen loppuu. 

Ja hei, jos haluat testata uuden kasvoöljyn, niin kurkkaa Instagramin puolelta arvonta! ♥ Saan arpoa öljyn kolmelle onnekkaalle. 

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.