Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

lifestyle
1 kommentti

* Osa linkeistä affiliate-linkkejä

Mun kaverini huhuili Instagramissa luonnonkosmetiikan bepanthenin perään ja koska oon etsiskellyt sellaisia itsekin ja onnistunut löytämään kaksi hyvää, ajattelin jakaa vinkkini kaverini lisäksi myös teille!

Bepanthen oli ennen voide, johon turvauduin kun jokin ihoärsytys tai superkuiva kohta iholla ei meinannut itsestään parantua. Välillä mulle tulee kasvoihin, käsiin tai jalkoihin jotain yksittäisiä kuivia läiskiä, jotka eivät meinaa perusvoiteilla parantua ja silloin tarvitaan jotain pikkuisen hoitavampaa ja tuhdimpaa.

Joskus iho ärtyy sheivaamisesta, auringosta, saunomisesta, pakkasesta tai vääränlaisen kosmetiikkatuotteen käytöstä ja silloin kaikki superrauhoittavat tuotteet tulevat tarpeeseen.

Luonnonkosmetiikan bepanthen x 2:

Luonnonkosmetiikan bepanthen: Alga Cicosa Reparative Korjaava hoitovoide

Laboratoires de Biarrtiz Alga Cicosa Reparative Korjaava hoitovoide

Alga Cicosa Reparative Cream -hoitovoide on ihoa korjaava ja rauhoittava ohut emulsiomainen voide. Se sopii kasvoille ja vartalolle ja sitä suositellaan käytettäväksi esim. hankautumiin, punoitukseen, ihottumiin, kuivuuteen, pinnallisiin palovammoihin tai karvanpoiston jälkeen. Se sopii laser-käsittelyn, ihon kuorinnan tai tatuoinnin ottamisen jälkeen käytettäväksi lievittämään punoitusta ja ärtyneisyyttä. Olen myös kuullut, että jotkut akne-lääkitystä syövät ovat saaneet tästä apua ihonhoidossaan kuurin kuivattaessa ihoa.

Olen kehunut saman sarjan huulivoidetta monesti, sillä se on myös aivan super kuiville huulille. Alga Cicosa Reparative -huulivoide on tähän voiteeseen verrattuna paljon tuhdimpi koostumukseltaan, tämä on ohut ja imeytyy nopeasti. Iho ei jää tahmeaksi.

Tämä on hypoallergeeninen, ei lisättyjä hajusteita. Sopii kaiken ikäisille, myös vauvoille.

Hinta: 13,90 € / 40 ml

Saman brändin tuotevalikoimaan kuuluu myös rakastetut Alga Maris -aurinkovoiteet. Alga Cicosa Reparative -tuotelinjasta löytyy tämän hoitovoiteen ja mainitsemani huulivoiteen lisäksi myös voide tatuoidun ihon hoitoon, hoitoneste vettyneelle iholle sekä tuhti käsivoide.

Luonnonkosmetiikan bepanthen  Dr.Hauschka Jääruoho tehovoide

Dr. Hauschka Med Jääruoho tehovoide

Dr. Hauschkan Med-sarjan Jääruoho-tehovoiteesta mulle vinkkasi mun kosmetologi. Voide on suunnniteltu ajoittain erittäin kuivan, kutiavan ja atooppisen ihon hoitoon, etenkin vartalon herkissä kohdissa kuten kasvoissa ja kyynär- tai polvitaipeissa.

Olen suositellut Dr. Hauschkan Med-sarjan vartalovoidetta kaikille läheisilleni, joilla on kuiva iho, joka joskus saattaa ärtyä ja kutista oikein kovastikin, niin, että sitä raapii öisin verille. Vartalovoide sopii sellaiseen käyttöön hyvin, tämä tuhdimpi tehovoide yksittäisemmille kuiville kohdille. Sarjan tuotteet sopivat hyvin kuivalle talvi-iholle ja atooppiselle iholle.

Alga Cicosaan verrattuna Dr. Hauschkan voiteen koostumus on hieman paksumpi, mutta silti nopeahkosti imeytyvä, iho ei jää tahmeaksi.

Tämäkin on hajusteeton.

Hinta: 32,90 € / 50ml

〰️

Näiden kahden lisäksi tiedän, että moni on saanut erilaisiin ihottumiin ja kuivalle iholle apua Moi Forestin tuotteista, joista pidän itsekin ihan tosi kovasti. Olen kirjoittanut Moi Forestin taustoista tarkemmin täällä. Tavallaan myös Weledan Skin Food voisi mennä tähän kategoriaan, mutta se on niin tuhti ja tuhdisti hajustetu, että näen sille omassa käytössäni hieman erilaisia käyttötilanteita (mm. tuhdiksi käsivoiteeksi, kynsinauhoille ja kuiville kantapäille, en niinkään yksittäisiin ihoärsytyksiin).

Tuleeko teille mieleen muita vastaavia bepanthenin kaltaisia korjaavia ja rauhoittavia luonnonkosmetiikan voiteita?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos näistä vinkeistä, tuo Alga Cicosan voide pääsee kyllä ehdottomasti testiin!

    Omana vinkkinä voisin kertoa myös Weledan Calendula Nappy Change Cream -sinkkivoide. Ei kannata antaa nimen hämätä, tämä on nimittäin loistava tuote yksittäisiin kuiviin kohtiin tai juurikin vaikka sheivauksen jälkeen. Aika paksua koostumukseltaan, mutta toimii tosi hyvin! ☺️