Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

* Kaupallinen yhteistyö House of Organic

House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ke-su 16.-20.2. Selaa tarjouksia kuvastosta.

House of Organicin vuoden ensimmäiset Luonnonkosmetiikkapäivät alkavat tänään ja alevalikoimassa on sadoittain luonnonkosmetiikan helmiä.

Sain valita aleen omia suosikkejani ja koska Housen valikoimasta löytyy miltei kaikki mun luonnonkosmetiikan suosikkituotteet, ajattelin, että vinkkaan nyt omat valintani kevätihon hemmotteluun ja heleytykseen sekä talven kuivattamien hiusten hellimiseen.

Joukossa on muutamia teille jo tuttuja ikisuosikkejani, mutta valitsin mukaan myös sellaisia arkivakkareita, joista en ole aiemmin tainnut blogin puolella vinkata ja pari uutuutta, joista olen ollut innoissani.

Ida365 Luonnonkosmetiikka vinkit
Kevätihon hemmottelutuotteet & kuivien hiusten pelastajat

Pitkän talven jälkeen iho ja hiukset kaipaavat ekstrapaljon kosteutusta ja kasvot heleytystä, joten valkkasin mukaan tehokkaita, mutta herkällekin iholle sopivia tuotteita. Ja yhden hurmaavan huulipunan, sillä mikään ei ole yhtä tehokas piristäjä, kuin punatut huulet. Mukaan pääsi myös mun vakkari hammastahna (luonnollinen fluoritahna), loistava luonnonkosmetiikan deodorantti sekä käsivoide, joka pelastaa superkuivat kädet.

Ihoni kiukuttelee talvella lämpötilojen vaihtelusta ja kuivasta sisäilmasta, joten näissä vinkeissä keskityn kasvojen osalta ihon rauhoittamiseen, kosteuttamiseen ja kirkastamiseen – hellävaraisesti tietty, sillä herkästi kaikkeen reagoiva sekaihoni ei siedä voimakkaimpia tuotteita.

Ida Hanhiniemi House of Organic Luonnonkosmetiikka
Paras luonnonkosmetiikan öljyputsari: Djusien Liquid Silk!

Muistathan, että Luonnonkosmetiikkapäivillä tarjoukset ovat päiväkohtaisia. Jos siis löydät tästä postauksesta suosikkeja, merkkaa itsellesi ylös milloin tuote on alennuksessa (vaikka puhelimen kalenteriin muistutuksena oikealle päivälle), niin et missaa lemppareitasi. Postauksen lopussa on koodi, jota käyttämällä yhdistät tilauksesi jos teet ostoksia eri päivinä, eli sitä käyttämällä maksat vain yhdet postarit.

HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVIEN PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET:
KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

Djusie herkkä iho kokemuksia

Täydellinen öljyputsari: Djusie – Liquid Silk Perfect Cleansing Oil

Djusien öljyputsari on täydellinen. Nimensä mukaisesti se tuntuu iholla silkkiseltä; koostumus on ohut, mutta silti sopivat sitkas poistamaan iholta niin meikin, fysikaalisen aurinkovoiteen kuin päivän mittaan kertyneen liankin. Olen kuullut että tällä lähtee luonnonkosmetiikan meikin lisäksi helposti myös synteettiset meikit ja vedenkestävätkin silmämeikit, eikä tämä kirvele ainakaan mun herkkiä silmiä.

Öljyputsari levitetään kuivalle iholle ja Liquid Silk huuhtoutuu iholta pois pelkällä vedellä, eli tämän kaveriksi ei tarvitse toista putsaria kuten monien muiden öljyputsareiden kaveriksi. Tuoksu on huumaava: limeä, jasmiinia, verigreippiä ja geraniumia. Tämä on mun ykkössuosikki Djusie-tuotteista, sillä olen kauan etsinyt luonnonkosmetiikan valikoimasta vedellä huuhtoutuvaa öljyputsaria ja nyt sellainen vihdoin on! Lisäksi pakkaus on mielettömän kaunis ja arvokkaan tuntuinen kädessä, tämän käyttö tekee kasvojen pesusta ihanan pienen hemmotteluhetken.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 29 €, normaali hinta 35 €.


Kosteuttava ja kirkastava hoitoneste: Djusie – Acid Bloom Balancing Essence

Djusien Acid Bloom -hoitoneste on kosteuttava ja ihoa kirkastava hoitoneste. Tämä on ensimmäinen hoitoneste, joka on sopinut herkälle iholleni. Kesällä testiryhmään kuuluessani käytin tätä päivittäin aamuin illoin, mutta nyt talvella huomaan, että vähän väljempi tahti sopii mulle paremmin; kenties ihoni on nyt herkistyneempi kuin kesällä.

Acid Bloom -hoitonesteessä on mietoja PHA-happoja jotka ovat teholtaan siinä ja siinä, voiko niiden sanoa kuorivan ihoa, vaan pikemminkin kirkastavan ja kosteuttavan, sillä hapot toimivat kosmetiikassa myös humektantteina eli kosteuttajina. Acid Bloom kirkastaa, heleyttää ja tekee ihosta napakan ja kuulaan. Mun herkälle iholle riittää yksi kerros. Kesällä aamuin illoin päivittäin, talvella pari kertaa viikossa tai kuuriluonteisesti heleyttämään.

Tuoksu oli alkuun jännä, aavistuksen etikkainen vihermehuvivahteella, mutta se ei jää iholle ja siihen tottuu – arvostan sitä, ettei tuotteessa ole mitään ylimääräistä tai eteerisiä öljyjä peittämässä raaka-aineiden luontaisia tuoksuja ja nyt olen oikeastaan ihastunut tähän erikoiseen tuoksuun! Mielenkiintoista.

Ah ja se pitää vielä mainita, että mikäli hoitonesteet eivät ole sinulle vielä tuttuja, niin hoitonesteen voi ajatella olevan yhdistelmä kasvovedestä ja seerumista: se siis ikään kuin on next level -kasvovesi, joka korvaa seerumin käytön samalla. Eli Acid Bloomia käyttäessäsi et välttämättä tarvitse muuta kasvovettä tai seerumia ollenkaan.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 33 €, normaali hinta 39 €.


Kirkastava ja tasapainottava kasvoöljy: Djusie – Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil

Ah, Djusien Fruit Glaze öljy on IHANA. Se on koostumukseltaan ohuehko, joten uskallan väittää, että tästä voisi tykätä moni sellainenkin, joka ei ole aiemmin fiilistellyt kasvoöljyjä. Tässä on pääraaka-aineena skavalaania, joka auttaa tasapainottamaan talineritystä ja imeytyy nopeasti ihoa tukkimatta. Bisabololin ja Acai-marjan yhdistelmä hillitsee pigmenttimuutoksia, ruusukvitteninsiemenöljy rauhoittaa ja vahvistaa ihon suojabarriääriä.

Kesällä käytin tätä aamuin illoin sellaisenaan, nyt talvella sekoitan tätä päivävoiteeni joukkoon ja yöksi saatan lisätä alle Laponien Calming Treatment -seerumin (josta vinkkaan myöhemmin tässä postauksessa), mikäli en ole käyttänyt Acid Bloomia. Tuntuu, että tämä rauhoittaa ja tasoittaa mun herkkää ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa ja aamulla kosteusvoiteen sekaan sekoitettuna hillitsee ihon rasvoittumista. Tätä voi käyttää aamuin illoin sellaisenaan, mutta nyt talvella olen tykännyt sekoittaa tätä kosteusvoiteen (aamuisin Bybin Face Base -kosteusvoide, siitäkin lisää myöhemmin tässä postauksessa) joukkoon.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 41 €, normaali hinta 49 €.

BYBI GLOWCURRANT BOOSTER FACE BASE KOKEMUKSIA


Nopeasti imeytyvä kosteusvoide: BYBI – Face Base Ravitseva Kasvovoide

Tämä on jo mun toka Face Base -kosteusvoide -puteli, sillä ihoni on tykännyt tästä niin paljon, että kun viime syksynä hankittu puteli loppui, ostin saman tien uuden. Valkkasin sen mukaan näille Luonnonkosmetiikkapäiville, koska uskon tämän sopivan monenlaiselle iholle. Face Base on hajusteeton, nopeasti imeytyvä mutta hyvin kosteuttava ja suojaava kasvovoide. Raaka-aineina on mm. jojobaöljyä (hillitsee talineritystä ja sopii hyvin myös sekaiholle), aloe veraa (rauhoittaa ja kosteuttaa) sekä viinirypäleensiemenöljyä (sisältää runsaasti E-vitamiinia, linolihappoa ja proantosyanidiineja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja pigmenttimuutoksilta).

Veikkaan, että kesällä tämä riittää mulla ihan sellaisenaan, mutta nyt talvella olen sekoittanut tähän aina pari pisaraa öljyä, esim. Bybin Glowcurrant boosteria tai Bybin Strawberry boosteria. Bybin Face Base onkin suunniteltu yksinkertaiseksi voiteeksi, jotta siihen voisi sekoittaa haluamaansa öljyä tuomaan lisätehoja. Tietysti ensisijaisesti suositellaan Bybin omia boostereita, mutta Face Base toimii erinomaisesti myös Djusien Fruit Glaze -kasvoöljyn parina.

Bybin pakkausdesign on sekin ihan omaa luokkaansa ja tiesittekö, että muovin omaisesti käyttäytyvät pakkaukset ovat biomuovia, eli ne on valmistettu sokeriruo’osta aurinkovoimaa käyttäen.

Tarjouksessa torstaina hintaan 18 €, normaali hinta 24 €.


Kirkastava, kosteuttava ja ravitseva kasvoöljy: Bybi – Glowcurrant booster

Tiesittekö, että Bybin Glowcurrant Booster on maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin? Huhh huh, aika mieletöntä, että moinen on ylipäätään mahdollista!

Tämä onnistuu lyhyesti tiivistettynä siten, että suurin osa tuotteesta on mehuteollisuuden sivuvirtatuotteena saatava mustaherukansiemenöljyä ja muita paikallisesti viljeltyjä kasveja, joilla on lähtökohtaisesti pieni hiilijalanjälki. Tuotteet valmistetaan aurinkoenergialla lähellä raaka-aineiden tuotantoa ja pakataan sokeriruo’osta valmistettuun purkkiin. Sokeriruoko sitoo itseensä enemmän hiiltä kuin vapauttaa ja lisäksi putelin korkki on valmistettu mikrobeista, eli vaikka se toimii kuin muovi, se ei ole sitä ja maatuu kaatopaikalla tai kotikompostissa nopeahkosti jättämättä mikromuovia jälkeensä. Mieletöntä, Bybin uutuus asettaa aikamoisen riman kosmetiikkateollisuuden vastuullisuusväittämille.

Mutta sitten itse tuotteeseen ja siihen, mitä se tekee: ei nimittäin riitä, että tuote on vastuullinen, vaan sen tulee myös toimia. Glowcurrant booster lupaa kirkastaa ja heleyttää ihoa ja parin viikon kokeilun perusteella koen, että herkästi ärtyvä ja tukkeutuva sekaihoni on hyvässä ja tasapainoisessa tilassa, hehkuu eikä ole ärtynyt. Ihoni on heleä ja tasapainoinen, jos kahdella sanalla pitäisi kuvailla.

Uusi pullo on kätevä; öljyä tulee pullonsuusta hitaahkosti, eli ei tule annosteltua liikaa. Sekoitan tätä Face Base -kosteusvoiteen joukkoon, mutta voi käyttää myös sellaisenaan. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta öljy tuoksuu raaka-aineiltaan. Kun tuote on levitetty iholle, tuoksu hälvenee nopeasti.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 14 €, normaali hinta 19 €.

Laponie of Scandinavia Calming Treatment Rauhoittava hoitoseerumi kokemuksia

Rauhoittava herkän ihon seerumi: Laponie of Scandinavia – Calming Treatment Rauhoittava hoitoseerumi

Laponien kevyt ja geelimäinen seerumi imeytyy nopeasti ja rauhoittaa ihoa sen ollessa ärtynyt ja/tai epäpuhdas. Seerumi on hajusteeton ja sisältää raaka-aineita, joilla on rauhoittavia, korjaavia ja uudistavia ominaisuuksia. Siltä musta on tuntunutkin! Jos iho ärtyy vaikka kylmästä ilmasta, saunomisesta tai vääränlaisista ihonhoitotuotteista, tämä seerumi helpottaa. Mulla on menossa tästäkin toka puteli, eli olen todella pitänyt tästä. Olen kirjoittanut tuotteesta aiemmin täällä.

Olen käyttänyt tätä iltaisin kosteusvoiteen tai öljyn alla ihoni kaivatessa rauhoitusta, mutta sopinee myös päiväkäyttöön kunhan annostelee maltillisesti, ettei lähde rullaamaan muiden tuotteiden kanssa.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 32 €, normaali hinta 39 €.

Lily Lolo vegaaninen huulipuna Flirtation

Hoitava vegaaninen huulipuna: Lily Lolo – Vegaaninen huulipuna sävy Flirtation

Lily Lolon vegaanisten huulipunien valikoima sai viime vuoden lopussa lisää värivaihtoehtoja valikoimiinsa. Sävy Flirtation on upea, pigmenttinen punainen ja haaveilen kesää ajatellen korallisesta Coral Crush -sävystä.

Flirtation on aavistuksen viileään taittava klassinen punaisen sävy – sellainen, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Koostumus on ihanan hoitava ja pehmeä, ei kuivata vaan päinvastoin tuntuu huulilla suojaavalta, mutta pysyy silti hyvin huulilla. Syömisen jälkeen punaa saa hieman lisätä, mutta pysyy muuten hyvin. Tässä on mielestäni loistava hinta-laatu-suhde! Kannattaa kurkata kaikki valikoiman sävyt, sillä kirkkaanpunaisten uutuussävyjen lisäksi valikoimassa on maanläheisempiäkin sävyjä.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 10 €, normaali hinta 14,90 €.


Edullinen huultenrajauskynä: Lily Lolo – Huultenrajauskynä sävyssä Ruby Red

En ole aiemmin käyttänyt huultenrajauskyniä, mutta nyt tajuan, että sellaisille alkaa olla käyttöä. Huultenrajauskynällä huulten rajaaminen estää huulipunan leviämisen. Lily Lolon huultenrajauskynän koostumus on voidemainen mutta sopivan jämäkkä, jotta tarkkakin rajaus onnistuu. Ruby Red on sopiva monen punaisen huulipunan kaveriksi ja ihana budjettilöytö!

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 7 €, normaali hinta 10,90 €.

Bruns products hoitoainespray nr18 ja Evolve hiusöljy


Ihanan tuoksuinen hiuksiin jätettävä hoitoaine: BRUNS Products – Nr18 Exciting Tangerine Balsamspray Mandariini Hoitoainespray

Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine on ihana! Tosi hyvä löytö, tosin ei mikään ihme, sillä kaikki tähän mennessä BRUNS:lta testaamani tuotteet ovat olleet priimaa. Ostin tästä ensin matkakoon testiin (ihan parasta, että BRUNS tekee tuotteistaan matkakokoja – helppo testata, sopiiko tuote itselle) ja totesin hyväksi, joten nyt mulla on tämä täysikokoisena käytössä. Suihkin tämän pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja harjaan hiukset kosteina auki. Ilman hiuksiin jätettävää hoitoainetta harjaaminen on mun kohdallani aina hieman vaivalloinen ja hidas prosessi, joten tämä hoitoainespray on mahtava löytö.

Mandariinin tuoksuinen suihke tekee hiuksista helposti kammattavat ja tuo hiuksiin kauniin kiillon tekemättä niistä rasvaisia tai liian hoidettuja. BRUNS:n hoitoainesprayn sisältämä jojobaöljy, avokadoöljy ja sheavoi suojaavat ja silottavat hiusta.

Tarjouksessa torstaina hintaan 16 €, normaali hinta 21,50 €.


Kosteuttava hiusöljy: Evolve Organic Beauty – Kosteuttava hiusseerumi

Evolven hiusöljy on ihana! Se on koostumukseltaan moneen muuhun hiusöljyyn verrattuna ohut, joten se ei tahmaa hiuksia tai tee niistä likaisen näköisiä, vaikka tätä levittäisi kuiviinkin hiuksiin. Ehkä nimi ”hiusseerumi” tulee tästä nopeasti imeytyvyydestä.

Levitän tätä aina kosteisiin hiuksiin (n. 3-5 tippaa) harjattuani ne ensin, joskus myös sipaisen tipan tai pari kuiviin hiuksiin jotta hiukset olisivat vähemmän pörröiset ja kiiltävämmät. Tässä on miellyttävä ja hienostunut tuoksu!

Tarjouksessa perjantaina hintaan 15 €, normaali hinta 21 €.

Ben & Anna deodorantti Persian Lime Ecodenta hammastahna


Toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti: Ben & Anna – Deodorantti Persian Lime

Ben & Annan soodadeodorantit on pakattu täysin muovittomaan pahvituubiin. Deodorantin koostumusta on vastikään hiottu, nyt voidemainen puikko levittyy kainaloon entistä helpommin. Aiemmin deodorantti saattoi levittäessä hieman murustua, nyt tämä leviää helpommin voidemaisena iholle.

Pitää mulla kainalot raikkaan tuoksuisina stressaavina ja hikoiluttavinakin hetkinä, mutta koska luonnolliset deodorantit eivät tuki, ei tämäkään estä hikoilua. Olen huomannut, että mustiin paitoihin jää käytön jälkeen sisäpuolelle hento valkoinen pinta dödöstä, mutta ne lähtevät pesussa eivätkä näy vaatteesta ulospäin tai pilaa mustaa paitaa.

Olen käyttänyt tätä Persian Lime -tuoksua varmaan neljän tai viiden tuubin verran ja tykkään tästä niin, etten ole raaskinut testata muita tuoksuvaihtoehtoja, vaikkakin Pink Grapefruit kuulostaa sekin ihanalta.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 6 €, normaali hinta 7,90 €.


Raikas luonnollinen fluorihammastahna: Ecodenta – Valkaiseva Luomu Spirulina Hammastahna

Olen siirtynyt käyttämään ekosertifioituja hammastahnoja useampi vuosi sitten, mutta varmistan aina, että ne sisältävät fluoria (1448 ppm), sillä kaikki luonnolliset tahnat eivät fluoria sisällä.

Tässä Ecodentan tahnassa on fluorin lisäksi vaikuttavina raaka-aineina spirulinauutetta, aloe vera mehua, xylitolia ja mintun eteeristä öljyä. Tämä on raikas, muttei sellaisella hyökkäävän raikkaalla tavalla kuitenkaan. Tosi hyvä hammastahna, kuten myös muut Ecodentan fluoritahnat.

Tarjouksessa torstaina hintaan 4 €, normaali hinta 5,50 €.

Laboratoires de Biarritz Reparative Alga Cicosa käsivoide

Paras käsivoide todella kuiville käsille: Laboratoires de Biarritz Alga Cicosa – Reparative Hand Cream Korjaava Käsivoide

OIen hehkuttanut Laboratoires de Biarritzin (sama valmistaja kuin Alga Maris -aurinkovoiteilla) Alga Cicosa -tuoteperheen huulivoidetta aiemmin ja nyt tajusin, että saman tuotelinjan käsivoide on huikean hyvä!

Alga Cicosa -käsivoiteen koostumus on tuhti ja täyteläinen, joten se sopii parhaiten yökäyttöön. Pehmentää, suojaa ja korjaa mm. pakkasesta, tehostuneesta käsienpesusta ja käsidesien käyttämisestä kuivunutta ja ärtynyttä ihoa.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 9 €, normaali hinta 11,90 €.

Ida365 House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät

POSTIKULUT & TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, käytä tilausten yhteydessä koodia ”YHDISTÄ”, jolloin tilauksesi yhdistyvät ja maksat vain yhdet postikulut. YHDISTÄ koodi alkaa toimii 16.2 alkaen. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 21.2 maanantaina.

〰️

PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET

KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

Selaa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa & inspiroidu!

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.