FOUR SIGMA FOODS GIVE AWAY

hyvinvointi, kauneus, ruoka
101 kommenttia

*arvonnan sponsoroi Four Sigma Foods

Olen kirjoitellut Four Sigma Foodsin tuotteista useampaankin otteeseen (täällä, täällä ja täällä) ja olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen jokaiseen ostamaani ja blogin kautta testiin saamaani tuotteeseen. Tekin olette kommentoineet positiivisia kokemuksianne tänne ja moni on vaikuttanut olevan kiinnostunut FSF:n tuotteista, vaikkei olisi itse vielä näitä testannutkaan. Tästä päätellen en ole ainoa superinnoissaan siitä, että Four Sigma Foodsilta haluttiin tarjota keväinen give away teille ;-) Pitkästä aikaa arvontaa kehiin siis!

Ekana vielä pieni summaus omista suosikeistani, jotta tiedätte mitä kannattaa valita testiin jos voitto osuu kohdalle, hihii.

Instant Chagaa olen ostanut ties kuinka monta pakettia; tämä on täydellinen tehojuoma flunssan yrittäessä iskeä (tuote kulkikin aiemmin nimellä Instant Immunity)! Pakurikäävällä on älyttömän korkea orac-luku, korkeampi kuin millään tutkitulla marjalla, yrtillä tai mausteella. (lähde cocovi) Orac-luvulla kuvataan antioksidanttien tehoa. Pakurikäävän lisäksi Instant Chagassa on minttua ja ruusunmarjaa. Alkuun en pitänyt mausta, mutta siihen tottui nopeasti ja nykyisin jopa kaipaan sitä toisinaan. Lisätietoja täällä.

Mind Herbsit ja Sport Herbsit ovat molemmat kylmään veteen sekoitettavia yrttisekoituksia. Tämä vihreä Mind Herbs auttaa parantamaan keskittymiskykyä ja vähentämään stressiä. Totta puhuakseni tämä on FSF:n tuotteista ainoa, jonka toimivuutta en osaa selkeästi eritellä. Yrttisekoitus on mukavan makuinen ja kun ei esim tee mieli teetä, saatan tehdä lasillisen tätä. Tätä kului opparia tehdessä aika hyvin, hohoo. Lisätietoja täällä.

Xoco -juomat ovat  sienikaakaota! :-D Kuulostaa kamalalta, mutta hitto miten hyvää. Ihan ehdottomasti helpoin tapa tutustua sienijuomiin. Xocot ovat ihanan lämpöisiä kaakaoshotteja, sisältö sekoitetaan desiin tai puoleen desiin kuumaa vettä. Blue-xoco sisältää reishiä ja auttaa siten rentoutumaan ja nukahtamaan. Red-xoco on tujakampi versio chilillä maustettuna (ah) ja pakurikääpää sisältäen. Sopii siis vastustuskyvyn parantamiseen ja piristykseksi. Maun takia valkkaisin RED-version, koska pidän chilin tuomasta potkusta, mutta reishi taasen tuntuu toimivan mulla unenlaadun suhteen niin hyvin, että ominaisuuksiensa puolesta tuo BLUE on minulle tärkeämpi. Lisätietoja täällä.

Instant Shiitake. Siitakesieneen perustuvan juoman pitäisi parantaa ihoa ja tukea maksan toimintaa. Siitakkeen lisäksi juomajauheessa on schisandra-yrttiä, voikukkaa sekä ruusunmarjaa. Schisandra-yrtti on todella suosittua Japanissa, sillä se saa ihon hehkumaan. Voikukka tukee maksan toimintaa sekä  puhdistaa verta ja ruusunmarja auttaa muita aineita imeytymään ja sisältää runsaasti C-vitamiinia. Tämä sopii kuulemma miso-keiton pohjaksi tai kuumaksi juomaksikin, mutta minusta tämä on parhainta smoothieen sekoitettuna. 

Ja vitsit, yksi suosikeistani on tämä Mushroom Coffee, tämän kevään uutuus. Mikään pikakahvi ei ole koskaan maistunut näin hyvältä – ainoa kahvi jota juon mielelläni ilman soijamaitoa :-D Tämä on siis pakurikahvia, tosi hyvän makuista. Lisätietoa täällä

GIVE AWAY: 

Ja sitten siihen arvontaan! Four Sigma Foods tarjoaa voittajalle viisi vapaastivalittua pakettia, eli n. 100€ arvoisen sienijuomapaketin! Osallistu kommentoimalla mitä tuotetta aiot ihan ehdottomasti testata, jos voitto osuu kohdille. Koko valikoima TÄÄLLÄ. Ja hei, jos olet jo löytänyt suosikkeja FSF:n valikoimista, niin vinkkaa ihmeessä, olis kiva kuulla. Muista laittaa tietoihin sähköposti, josta sut saa nopeasti kiinni. Arvonta-aikaa lauantaihin 23.5. klo 23:59 asti. Puss! xx

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mind herbs ja Sport herbsejä en ole vielä maistanut, eli niitä ehdottomasti vielä pitää päästä testaamaan!

 2. Huippuarvonta kyllä! Lions manea olen jo kokeillut ja oli turhan tujua. Varmasti smoothieen sekoitettuna menisi mainiosti! Innostuin tuosta kaakaosta ja chagasta vaikka pakurikäävästä en ihan niin paljoa pidäkkään :)

 3. ooo miten ihana arvonta!! tuota blue-xoxo -teetä olen aiemmin kaupan hyllyllä jo pyöritellyt, joten ehdottomasti sitä ainakin haluaisin ostoskoriin laittaa !

 4. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tuota blue-xoco-sienikaakaota! Sairastelun takia unet ovat jääneet lyhyiksi ja varsinkin nukahtaminen on ollut hyvin vaikeaa. Olen lukenut tuosta niin paljon hyvää, että sen on pakko toimia :)

 5. toi instant shiitake on houkutellut jo kauan, mutta opiskelijana sitä ei vaan raaski sijoittaa (tärkeisiin, mutta) hintavempiin ravintolisiin. ihana arvonta. <3

 6. Eikääää miten mahtava arvonta voi huhhuijakkaa!

  Itse nappaisin ehdottomasti Reishiä niin kaakaoversiona kuin ilmankin. Tuo sienikahvi myös kummasti kiinnostaa, koska kuulostaa sopivan oudolta :D Muita joutuisikin hetken arpomaan :)

 7. Meinasin ensin sanoa että toi kaakaojuoma, mutta kyllä se olis myös tosta sun listalta sittenkin toi instant shiitake, jos pitäis parantaa ihoa. Mulla on naama räjähtänyt käsiin ja on kuin teinivuosina – ihan järkky fiilis. Ja kohta pitäis (haluis) kuljeskella ilman meikkiä auringossa, joten kaikki keinot vaan käyttöön. :D on jo kaikki luonnonkosmetiikat järeessä käytössä, se konjac sieni, suolapala, DABBA-kasvovesi ja teepuuöljy mut ei lähe ei.

 8. Instant Shiitakea kokeilisin ehdottomasti. Ihoni on kipeästi sen tarpeessa :D

 9. Ooo ihana arvonta ^_^. Mulla on ollu testissä tuota xoco blueta ja toimii myös itsellä unenlaadun parantajana :). Pikakahvia olisi kiva kokeilla kumpaakin versiota ja myöskin Instant Shiitakea, jos tämän ihon saisi jotenkin hehkumaan tuleviin juhliin <3.

 10. Jos voitto osuu kohdalle, aion testata uutta Mushroom Coffee with Lion’s Manea, se on vielä kokeilematta. Pitkäaikainen kestosuosikki on Xoco Blue, ihan selkeä vaikutus stressiin ja yöuniin.

 11. Sienikahvia ooh! Ois kiva juoda oikeasti hyvää pikakahvia vieläpä pienellä pakuriboostilla :) Joten se lähtis ehdottomasti ensimmäisenä testiin!

 12. Kokeilisin ainakin ehdottomasti tota Instant Shiitakea! Oon halunnut kokeilla sitä jo pitkään, mutta aina on pihiys iskenyt kaupassa. Myös muut versiot kiinnostaa kovin. :)

 13. Kyllä nyt ainakin tota Instant Chagaa pitäis kokeilla! Jotenkin tää kesän alku on aina sellasta aikaa, että meinaa flunssa iskeä päälle. Mulla ei ole todettu mitään allergioita, jotka usein tähän aikaan vaikuttaisi.

  Ja kyllä Mind Herbs kuulostais myös hyvältä, kun edessä ois myös täällä opparin teko.. :D

 14. Kauhean vaikea valita mitä haluaisi kokeilla, kaikki kuulostaa niin jännältä :D mutta joku kaakao varmaan maistuisi :)

 15. aion kokeilla kylmää yrttijuomaa ja xoco rediä – kuulostaa jännittäviltä + samaan aikaan koukuttavilta :-)

 16. Tosta Mushroom Coffeesta on muodostunut jo mun oma suosikki, ah :—)

 17. Oijoi tahtoisin kokeilla tuota Instant Shiitakea, kuulostaa just sopivalta lisältä aamusmoothieen!

 18. Ei vitsit, pakko ois päästä kokeilemaan tota mushroom kahvia! Kahviaddiktille varmasti hyvä vaihtoehto :))

 19. Voisin testata ominaisuuksiensa puolesta kaikkia tuotteita, mutta Xoco bluessa on niin kaunis paketti että se houkuttaa eniten :-D

 20. Oooi että! Mun valinta olis ehdottomasti Xoco Blue, kärsin varsinkin näin keväisin opiskelustressin takia nukahtamisvaikeuksista.. Eli kuulostaa ihan mun jutulta! :)

 21. nää on näitä tuotteita joita opiskelijabudjetilla en oo raaskinu ostaa mutta voi hitsi ku haluisinki kokeilla! noi sienikaakaoshotit kiinnostais varmaan eniten :D

 22. Mind herbsit asuu mun työpöydällä ja on ahkerassa käytössä, mutta muuten on ehkä liian vähän tullu testailtua noita. En oo ikinä oppinut juomaan kahvia, mutta pakurikahvi kiinnostaa ehdottomasti :)

 23. Ehdottomasti Instant Chagaa haluaisin päästä maistelemaan uudelleen. Joskus pari vuotta sitten tätä maistatettiin Ruohonjuuressa ja tykkäsin heti! Harmi vaan ettei hinnan puolesta sovi opiskelijan budjettiin. Kyllä nuo muutkin juomat kiinostaa kovasti :)

 24. Valinnan vaikeus! Hyvät yöunet voisivat välillä olla ihan mukava juttu, joten ehkäpä Blue-Xoco. Instant Lion’s Mane kiinnostaa myös, voisi hörpätä kupillisen, kun opiskeluun ei jaksaisi syventyä vaikka pitäisi.

 25. Xoco -juomia oon meinannu monta kertaa ostaa. oot ennenkin blogissa niitä kehunut niin ne ovat jääneet mieleen :)

 26. No tuota Instant Shiitake oon muutaman kerran meinannut tilatakin, mutta opiskelijan budjetti ei vaan ole antanut myöden! Jos siis nyt sattuisi onni kohdalle niin ainakin sitä tilaisin ihan varmasti :)

 27. Chaga ja Lion’s mane kiinnostaa :) Tässä just hörpin reishiä heh. Kuten moni on todennu, ei opiskelijabudjetilla hirveästi näitä ostella… Toivottavasti arpaonni suosisi!

 28. Oi todellakin pitäis kokeilla näitä juomia. Toi Blue-Xoco vaikuttaa sopivalta, kun on vähän vaikeuksia nukahtaa kesäisin… Ja kaakaojuomat on muutenkin mun mieleen :)

 29. AH ihan super ihana arvonta, hitsi kun osuiskin voitto kohdalle!! Ihan ehdottomasti ensimmäisenä valitsisin Instant Reishiä – mulla on ollut jo vuosikausia (tai no oikein tarkasti eriteltynä koko ammattikorkeaopiskelujen ajan…) melko vaikeita uniongelmia, ja vaikka oon kokeillut lähes kaikkea jokseenkin luonnollisesta melatoniinilisästä ihan lääkärin kirjoittamiin nukahtamislääkkeisiin, niin juuri mikään ei oo tuonut pysyvää apua. Ja ei noita nukahtamis- ja unilääkkeitä muutenkaan huvittaisi syödä, ärsyttää kun en todellakaan haluaisi tunkea elimistöön mitään ylimääräistä … Siks oliskin ihan huippua kokeilla joitain luonnollisempia vaihtoehtoja! Ties vaikka niistä olis jopa enemmän apua kuin noista lääketeollisuuden myrkyistä… :-D

 30. Kyllä toi sienikahvi- ja kaakao kuulostaa houkuttelevilta, joten ne varmasti nappaisin ostoskoriin.

 31. Moikka! Jos voittaisin, kokeilisin mielelläni Xoco Blue:ta ! :)

 32. Oi mikä arvonta! Oon ite hullaantunut noihin Four Sigma Foodsin tuotteisiin ihan täysillä, vaikken kaikkia ookkaan vielä kokeillut! Ite oon tykännyt just tosta blue-xocosta, mind herbseistä ja lion’s manesta! Nyt haluisin testiin sen red-xocon ja mushroom coffeeta! :)

 33. Voe hitsi, ehottomasti tuo pakuripikakahvi! Oon kyllä töissä kahvilassa (ironista ehkä), mutta meillä on vaan sitä kitkerää ja poskilihaksia kiristelevää perusjuhlamokkaa. Ei oo ilo. Sitko siinä iltapäivällä 13-14 aikaa tulee semmone akuutti väsymys, ni ei auta ku potkii itteään peballe. Kotona sais aamulla varsin buenoa kahvia, mutta se kaatuu siihe, että tahon nukkua maksimit (ja juosta aina bussiin). Ikävä kahvihetkiä.

 34. Opiskelijana kaipaan vähän ”brain poweria”, joten Instant Lion’s Mane lähtisi ehdottomasti testiin :)

 35. Punnitse&Säästä:stä sai ostettua yksittäisiä pusseja testiin, joten kokeilin jonkin aikaa sitten molemmat Xocot ja tuon kahvin. Näistä kahvi oli aivan huippu, sitä tilaisin ehdottomasti lisää! Ja en tiedä kuinka pahasti oli plaseboa mukana mutta Blue xoco tuntui jo yhdestä käyttökerrasta vaikuttavan seuraavan yön unen laatuun; näin unia enkä herännyt yöllä kertaakaan ensimmäistä kertaa kuukausiin.

  Eli jos voittaisin, haluaisin jatkaa kyllä näiden kahden jo ”tutun” testailua:) yrttijuomat kiinnostaa myös!

 36. Instans Shiiitakea haluaisin kokeilla ehdottomasti, sillä kaikki ihon kuntoa parantavat tuotteet herättävät aina kiinnostuksen! Mushroom coffeeta olen kyllä myös ihaillut instagramissa monella käyttäjällä.. :)

 37. Omat suosikit on Xoco-juomat, joita sekoittelen smoothieisiin ja banaanipannareihin. Sienistä suosikit ovat shiitake ja chaga!

 38. Nä on kyl aivan ihanii tuotteita:) vinkki heille joilla ei varaa maksaa tuota normaalihintaa niin shiitaketta saa nyt ainakin sinunapteekki-verkkokaupasta lähes puoleen hintaan päiväyksen takia. Mulla ollut käytössä Shiitake ja Maitake, mut kiinnostais kovasti nuo kaakaopohjaiset, kuulostaa tosi hyvältä:)

 39. Mushroom coffee kiinnostaisi, myös kaakaojuomat voisi toimia. Pakutikahvia on tullut litkittyä aiemminkin, mutta pikakahviversio olisi kyllä pitempien työpäivien pelastus. :)

 40. Ehdottomasti haluaisin testata Mushroom Coffee:ta, se on toistaiseksi ollut vasta harkinnan tasolla. Xocot on ihania ja Maitake ja Shiitake lemppareita!

 41. Siitake on jo tuttu, mutta miun on vaikea noudattaa sitä kuuriluontoisesti. Haluaisin ehdottomasti kokeilla ainakin Blue-xocoa ja Mind herbsia, olen ollut aikeissa käydä ostamassa näitä.

 42. Olen käyttänyt ahkerasti Reishiä ja Corpycrepsiä. Molempiin oon ollut tosi tyytyväinen. Reishi on auttanut uniongelmiin ja Corpya oon keittänyt kahvinjoukkoon niinä talviaamuina kun sängystä nouseminen on ollut liki mahdotonta. Uusina tuttavuuksina kokeilisin sienikaakaota ja Shiitakea.

 43. Jee, ihana arvonta! Lempparini on toi xoco blue, ihan mahtihyvää ja toimivaa! Haluaisinkin kokeilla jotain noista herbs-sekoituksista, tai vaikkapa Mushroom Overdose – winning X:ää. Itselläni on käytössä tällä hetkellä Focus, ja se on iha hirveän makusta, ja en osaa sanoa tehosta mitään, mutta sen voimalla mennään pääsykoeluvuissa :D Yritän ainaki uskoa, että toimii…

 44. Huippuarvonta, olen jo pitkään halunnut testata näitä tuotteita niiden terveellisyyden takia ja koska moni niitä kehuu…mutta hinta on aika kova. Testaisin mielelläni kaikkia, mutta Instant Shiitake kuulostaa hyvältä!! :)

 45. Kaikki menevät testiin, mutta eniten innostuin instant chaagasta. Se voisi parantaa vastustuskykyäni jatkuvia flunssia vastaan.

 46. Sininen Xoco olisi kaivattu ase kadonneen Nukkumatin metsästykseen! Kesällä on puolestaan edessä rutkasti ajatustyötä vaativaa duunia, jonka kaffepausseilla kelpaisi hörppiä Mind Herbsiä.

 47. Näistä sun kertomista tuo Instant Shiitake ja Mushroom Coffee kuulostaa tosi mielenkiintosilta (ja no, miksipä ei maistelis noita muitakin) :) Oikeesti, en oo edes tiennyt tällaista juomista joten kiva että kirjottelit!

 48. Mahtavilta tuotteilta vaikuttaa kaikki, mutta kaakaoshotit lähtisi ainakin testiin :-)

 49. No nyt on kyllä huippuarvonta! :)
  Instant Chaga, Mind herbs, sienikahvi (se kuullostaa niin hullulta :D) ja ehdottomasti tuo Xoco Blue kiinnostaisi!

 50. Xocon punainen on yksi suosikeistani ja ehdottomasti haluaisin huonona nukkujana kokeilla myös sinistä versiota!

  Tosin kaikki mainitsemasi tuotteet kiinnostavat jonkin verran, joten viidestä paketista tulisi melkoinen valinnan vaikeus!

 51. Haluaisin ehottomasti kokeilla Xoco – juomien sinistä versiota. Iltaisin mulle on vaikeeta rauhottua ennen nukkumaanmenoa, joten olisi kiva kokeilla miten tuon xocon juominen auttaisi rentoutumaan ja karistamaan asiat mielenpäältä! :-)

 52. Oon pitkään halunnut maistaa ja testata Sport Herbsia!
  Sienet on ylipäätään aika kiehtovia.

 53. Tuo Blue Xoco-paketti pisti heti väreet selkäpiissäni liikkeelle. Tuota on päästävä testaamaan. Rauhoittava juoma ennen unia tekisi poikaa monena iltana :)

  Myöskin tuo Instant Shiitake houkuttelee puhdistavilla ja hoitavilla ainesosillaan suuresti :)

  Voi, kunpa onni potkaisi tällä kertaa!

 54. Mies on noista innostunut ja useita noita juonut. Ite en oo vielä voinut noita juoda, mut het kun pystyn niin shiitake ja chaga kiinnostais.

 55. Ainakin noi xoco-juomat kiinnostaa sun blogin perusteella eli testaisin varmaankin niitä! :)

 56. Instant Chagaa multa kaapista jo löytyy, mutta muita en ole vielä saanut aikaiseksi testata! Erityisesti nuo sienikaakaot kiinnostaa ominaisuuksiltaan ja mauiltaan. Tuosta sienikahvista en olekaan vielä kuullut, kuulostaa superilta! Jos voitto osuu kohdalle, niin sitä täytyy ainakin testata, hihi :-)

 57. Olen noita sienikaakaoita juonut, juurikin tuota Blueta, blogistasi bongasin :) Seuraavaksi voisin kokeilla sitä chiliä! Muutkin tuotteet kiinnostaa yhtälailla, Instant Reishi kuulostaisi minun tuotteelta!

 58. Kokeiluun lähtisi ainakin Xoco-blue, Instant Shiitake ja Mushroom coffee. Kiinnostuneena oon täällä blogissasi lukenut näistä fsf-tuotteista, mutta vielä en ole tuotteita päässyt testaamaan.

 59. Instant Chagaa ja Instant Shiitaketta sekä molempia Xocoja hankkisin. ”Ilta” Xoco eli se sininen on ollut testissä ja hyvää oli! Mushroom kahvista en niin tykännyt, mutta kahvi onkin minulle aivan erityisen tarkka juttu: vahvaa ja tuoretta…ei pikana pussista.

 60. Haluaisin kokeilla tota Xoco-juomaa ehdottomasti, jos tilaisuus tulisi! :)

 61. Sport herbs ja Viking nyt ainakin ja toi pakurikahvi kiinnostais. Tota xoco blueta oonkin käyttänyt ja tykkään.

 62. Xoco Blue, ehdottomasti – sopis tähän unettomuuskauteen kuin nenä päähän!

 63. Uuuuumama, mikä arvonta!
  Instant Chagaa testaisin kyllä ensimmäisenä. Terv. Kevätflunddaa pukkaa

 64. Oi tota Coco Blueta oonkin käyttänyt, rauhoittaa kivasti ja tulee hyvä mielikin kun tietää että kaataa itseensä hyviä juttuja eikä mitään lisäainemössöjä. Kiinnostais kovin koittaa tota Instant Chagaa, just oon kieriny varmaan puotoista viikkoa piinaavan flunssan kourissa joten tää olis ollu varmasti paikallaan!

 65. Tuo xoco-juoma on kiinnostellut jo pitkään, mutta vannoutuneena kahvinarkkina myös mushroom-coffee kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta :)

 66. XOCO Red Hot Chocolate kuulostaa testaamisen arvoiselta :D niinkuin nuo kaikki mut oon ihan koukussa suklaaseen atm.

 67. Osa Four Sigma Foods-tuotteista on itselleni tuttuja lähinnä satunnaisten kokeilujen kautta. Tosin tuota sinistä kaakaota kului useampi paketti talvella ja yhdessä vaiheesa oli pakko saada päivittäin iltakaakao :)

  Mind Herbs alkoi kiinnostaa nyt kun pääsykoestressi yltyy päivä päivältä. Taidanpa katsoa jo huomenna, jos sitä löytyisi kaupasta. Jos voitan arvonnassa, haluan testata ainakin sienikaakaota!

 68. Enpä ole uskaltanut ikinä ostaa testiksi näitä tuotteita, joten en oikein osaa päättää, mikä olisi must have testaukseen. Mutta jos voittaisin niin viisi tuotetta olisi ehdottomasti Instant Lion’s mane, XOCO red, FSF Princess, Mind herbs ja Instant Chaga. Eli vähän kaikkea :)

 69. Voi että, oon halunnut niin pitkään testata näitä, mutta pihinä opiskelijana tuppaa käyttämään rahan vaan ruokaan :-D Tuota Instant Chagaa haluisin ehdottomasti ensimmäisten joukossa kokeilla, tässä para-aikaa flunssan kynnyksellä olevana kuulostaisi niin täydelliseltä!!!

 70. XOCO red hot chocolate ja instant reishi kuulostas must have -tuotteilta! :)

 71. Reishi kiinnostaisi ja Instant Shiitaken vaikutusta ihoon haluaisin kokeilla.

 72. XOCO-sienikaakao kuulostaa niin eksoottiselta, että sitä kokeilisin ehdottomasti voiton sattuessa kohdalle:)

 73. Kokeiluun lähtisi ainakin xoco blue! Antaisin sen poikaystävälleni, jolla on useampi stressaava kuukausi takana :)

 74. noita kylmään veteen sekoitettavia versioita olen maistellut joskus ja itseasiassa sekoittanut smoothien joukkoon! xoco blue on jokailtainen rituaali! tuo pakurikahvi kuulostaa mielenkiintoiselta ja on vielä testaamatta joten sen vuoksi olisi mukava voittaa!

 75. Ooh toi instant shiitake kuulostaa ihan tosi lupaavalta! Sitä aion kyllä testata joka tapauksessa, vaikka arpaonni ei suosisikaan! :-)

 76. Näitä oon aina halunnu kokeilla, mut hinnat tuntuu hiukan tyyriiltä… sienikaakao menis ehdottomasti kokeiluun, ja myös sports herbsit kiinnostelis! :)

 77. On pitkään pitänyt testata näitä! Taidan lähteä heti ensi viikolla Ruohonjuureen shoppaamaan :–D Jos voittaisin, ainakin tuota Xocoa testaisin!

 78. Xoco-kaakaota tietenkin! Rakastan kaakaota ja tuo voisi olla mielenkiintoinen kokeilu siltä kannalta. En ole vielä törmännyt kaupassa ko. tuotteeseen, elikkäs olisi ihan sairaan mahtavaa päästä testaileen vihdoinkin!

 79. Mind Herbsit ja Xoco Blue kuulostavat siltä, että niitä pitäisi kyllä päästä kokeilemaan! :)