PUR Hyvinvointikaupan ystävämyynti 30.4.-3.5.

hyvinvointi, kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö, PUR Hyvinvointikauppa

Monelle teistä PUR Hyvinvointikauppa lienee jo tuttu, mutta mikäli ei, niin kerron vähän!

PUR:lla on Helsingin Kampissa kaunis PUR Hyvinvointikauppa, Hämeentiellä ihana Hyvän Olon hoitola ja sitä vastapäätä PUR Farmasia, joissa on jokaisessa todella asiantunteva henkilökunta; jos kaipaan apua jossain vaivassa, suuntaan tänne kysymään apua ja ostamaan oikeat tuotteet, oli sitten kyse ihonhoidosta, hyvinvoinnista tai jostain terveyteeni liittyvästä vaivasta. Lisäksi PUR:lla on raikas ja monipuolinen verkkokauppa.

PUR:n myymälässä ja verkkokaupassa on kattava ja huolella valittu valikoima luonnonkosmetiikkatuotteita, vitamiineja ja ravintolisiä sekä ekologisia tuotteita kotiin. Omistaja Anu on aivan ihana tyyppi ja olen käynyt hänen kanssaan todella hedelmällisiä keskusteluita hyvinvointiin ja terveyteen liittyen. Siksi teen mieluusti ostokseni PUR:lla aina kun voin. Jos haluat lukea PUR:n toimintavoista lisää, niin kurkkaa tänne.

PUR HYVINVOINTIKAUPPA YSTÄVÄMYYNTI

PUR Ystävämyynti verkossa 30.4.-3.5.

PUR järjestää nyt ekaa kertaa Ystävämyynnit ja vallitsevan tilanteen vuoksi vain verkossa. Ystävämyynnit alkavat torstaina 30.4. ja päättyvät sunnuntaina 3.5. PUR:n ystävämyynnin aikana tarjouksessa on torstaista sunnuntaihin tuotteita eri tuotekategorioista; ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa ja kodin ekotuotteita. Suurin osa tarjouksista on siis voimassa koko ystävämyynnin ajan, mutta jatkuvien tarjousten lisäksi päiväkohtaisesti muutama tuote on supertarjouksessa.

Valkkasin tarjoustuotteiden joukosta omat suosikkini ja avaan alla että miks just nämä.

pur hyvinvointikauppa

Tiedän kokemuksesta, että hyvinvointini kannalta tärkeintä on se, että nukun riittävästi (ja säännöllisesti), syön monipuolisesti ja säännöllisesti, liikun ja koetan vältellä stressiä (hehee niinpä niin, todella helppoa 🌚). Syön lääkärin ohjeistamana säännöllisesti rautalisää ja d-vitamiinia ja kun ajat ovat stressaavat, saan mielenrauhaa siitä, että buustaan hyvinvointiani myös muilla tarkkaan valituilla vitamiineilla ja ravintolisillä.

Tuntuu että keskustelu vitamiineista ja ravintolisistä on ollut viime aikoina tosi kahtiajakautunutta, varsinkin somessa. Varmasti monessa tapauksessa hyvä niin ja haluan itsekin alleviivata, etten ole tässä asiassa asiantuntija, kerron vain omia vinkkejä ja kokemuksiani, kuten minkä tahansa muunkin blogissani esille tuomani asian suhteen. Se, mikä toimii mulla, ei välttämättä toimi kaikilla muilla ja toisinpäin. Suosittelen aina vain niitä tuotteita, joista on oikeasti ollut mulle jotain hyötyä; olen testannut monia, joiden kohdalla en huomaa mitään vaikutusta ja sellaisten vinkkaaminen luonnollisesti jää.

Living Nutrition - Your Flora, Sensitive -symbiootti (probiootti)

Monipuolisempi probiootti: Living Nutrition – Your Flora, Sensitive -symbiootti (probiootti)
Tarjouksessa hintaan 22,45 € (normaalisti 29,95€)

Oon kirjoittanut Living Nutritinoin Your Flora -sarjasta tarkemmin täällä. Your Flora -sarjan herkälle vatsalle suunnattu Sensitive on sellainen probioottinen valmiste, joka sopii herkkävatsaisten ja ärtyneestä suolesta kärsivien lisäksi kelle tahansa. Tuote on vegaaninen.

Tutkimukset probiooteista tuntuvat olevan aika ristiriitaisia; toisaalta niitä kehotetaan syömään, niiden käytöstä arvioidaan olevan hyötyä masennuksen hoidossa ja toisaalta puhutaan, että ne voivat sotkea suoliston bakteerikannan syrjäyttämällä suoliston oman bakteerikannan. Siksi jotkut suosittelevat symbioottisia valmisteita pelkkien probioottien sijaan, eli valmisteita, joissa on muutakin kuin probiootteja (kuten näissä Living Nutritionin Your Flora -tuotteissa).  Your Flora Sensitivessä on perinteisesti fermentoitua GMO-vapaata luomusoijamaitoa, piparminttua ja sitruunamelissaa – nämä toimivan prebiootteina, eli ”ruokana” hyville bakteereille, joiden on siten helpompi lisääntyä.

PUR:n sivuilla sanotaa Your Flora tuotteista näin: ”Jokaisen suolistomikrobisto on yksilöllinen bakteerien ja hiivojen ekosysteemi. Perinteiset probiootit sisältävät vain muutamaa maitohappobakteerikantaa, mutta Your Flora -valmisteet ovat itsessään elävä probioottisten bakteerien, hiivojen ja näiden ravinnon, prebioottien, ekosysteemi.

Your Flora -tuotteissa on valmistushetkellä yli miljardi CFU:ta. Probioottivalmisteessa ei kuitenkaan oleellisinta ole yksittäisten bakteerien määrä, vaan moniko bakteereista päätyy elävänä suolistoon ja kehittyy siellä. Avain tähän on elinympäristö, jossa yksi bakteeri voi vuorokaudessa monistua sadoiksi miljardeiksi yksilöiksi.” 

Paras luonnollinen aurinkovoide: Algamaris - Aurinkovoide-spray suojakerroin 30

Paras luonnollinen aurinkovoide: Algamaris – Aurinkovoide-spray suojakerroin 30
Supertarjouksessa torstaina 30.4. hintaan 18 € (normaalisti 25,70 €)

Algamariksen aurinkovoiteet ovat olleet mun jokakesäiset vakkarit peräti viiden kesän ajan, eli tämä kesä on kuudes, kun käytän pelkkää fysikaalista suojaa. Tämä spray on Algamariksen aurinkosuojista ohuin ja parhaiten levittyvä, mutta on suojannut hyvin herkästi palavaa ihoani myös ulkomaanreissuilla.

Jos pitää valita yksi, valkkaan tämän – menee myös kasvoille, joskaan en suosittele tätä herkästi tukkeutuvalle iholle kasvoille ensisijaisena aurinkovoiteena, mutta jos valkkaa vain yhden niin sitten tämä ja kuorinta käytön jälkeen. Levittyy iholle jättämättä siihen valkoista pintaa ja tuoksuu taivaallisen trooppiselta!

Vegaaninen rautalisä: Wild Nutrition - Iron Plus

Vegaaninen rautalisä: Wild Nutrition – Iron Plus
Supertarjouksessa sunnuntaina 3.5. hintaan 8 € (normaalisti 12,90 €) 

Olen vinkannut Wild Nutritionin kasvipohjaisesta Iron Plus -rautavalmisteesta aiemmin täällä. Aloitin syömään näitä muiden valmisteiden ohessa käytyäni mittauttamassa ravintoarvoni ja lääkärin todettua mun ferritiini- ja d-vitamiinitasot todella alhaisiksi.

Taannoinen rautakuurini auttoi jaksamiseen postiivisesti ja kuurin avulla sain ferritiiniarvoni hitaaseen, mutta varmahkoon nousuun ihan mitatusti. Siinä missä monet voimakkaat rautavalmisteet saavat ilmeisesti mahat sekaisin, voin suositella tätä hyvillä mielin, sillä ainakaan mun vatsa ei ole oikutellut tästä ollenkaan. Iron Plus -rautalisässä on raudan lisäksi myös mm. c-vitamiinia parantamaan sen imeytymistä.

Ihon & limakalvojen kuivuuteen: Valioravinto - Omega7 tyrniöljykapselit

Ihon & limakalvojen kuivuuteen: Valioravinto – Omega7 tyrniöljykapselit
Tarjouksessa 45 € (normaalisti 61,70€) 

Oon viimeiset pari vuotta kärsinyt ekaa kertaa ikinä ihon ja limakalvojen kuivuudesta. Se on ollut ihmeellistä, sillä aiemmin mun ihoni on nimenomaan ollut rasvoittuva enkä ole koskaan aiemmin joutunut käyttämään silmätippoja tai suihkimaan öljyä nenäni limakalvoille.

Oon lisännyt ruokavaliooni hyvälaatuisia kasviöljyjä ja syönyt paljon hyviä rasvoja avokadon, pähkinöiden ja siementen muodossa. Tuntuu, ettei se yksinään ole auttanut, joten otin about vuosi sitten käyttöön kalanmaksaöljyn ja tyrniöljykapselit. Käytän niitä kuuriluontoisesti, silloin, kun tuntuu että iho ja limakalvot ovat herkillä ja tuntuu, että ne auttavat. Tyrniöljykapselit ovat melkoisen arvokkaita ja samaten hyvälaatuinen kalanmaksaöljy, mutta kuten muutenkin kalaa syödessä, haluan valita vastuullisesti kasvatetun ja / tai kalastetun. Mulla on käytössäni nämä PUR:ssa myytävät Wiley’s Finest Peak -kalanmaksaöljykapselit (MSC-sertifioitu). Nekin ovat tarjouksessa Ystävämyynnin ajan hintaan 29 € (normaalisti 39 €).

Kotimainen Valioravinto, nykyisin Bertil’s Health, valmistaa Omega7 tyrniöljykapseleita. Otan näitä about kaksi päivässä, joskus useamman (kahdessa erässä; aamulla ja illalla) jos limakalvot ovat tosi herkillä. Bertil’s Healthin omilla sivuilla kerrontaan, että tyrniöljykapseleista voi olla apua silmien, nenän ja suun limakalvojen vahvistamiseen ja uudistamiseen, sekä ruokatorven, mahan ja ruuansulatuskanavan limakalvoille ja virtsateiden ja intiimialueiden limakalvoille. Lisäksi öljystä voi olla apua herkälle, atooppiselle ja pintakuivalle iholle.

Mä syön näitä koska ihoni menee välillä aivan käsittämättömän kipeästi pintakuivaksi (niin, että mitkään ulkoisesti käytettävät voiteet eivät meinaa auttaa), koska silmäni kuivuvat ja vuotavat ja koska limakalvoni ovat välillä superherkät ja kuivat. En voi olla pohtimatta liittyykö tämä kaikki siihen, että lopetin e-pillerit muutama vuosi sitten, koska koskaan aiemmin ei ole ollut tällaista ongelmaa.

PUR HYVINVOINTIKAUPPA KOKEMUKSIA

Loppuun vielä muutama suosikkipoimintani ystävämyyntialesta: Scenteredin huumavat luonnolliset tuoksukynttilät ovat tarjouksessa hntaan 15 € (LOVE on suosikkini!), Arctic Warriorsin MAHTI-yrttieliksiiri on lauantaina tarjouksessa hintaan 18 € (normaalisti 24,90€) ja Living Nutritionin Rhodiola Alive -valmiste (josta olen kirjoittanut täällä) hintaan 16,45 € (normaalisti 32,95 €).

Miten toimit, kun haluat ostaa supertarjoustuotteita useammalta päivältä? 
Voit tehdä ystävämyynnin aikana useamman tilauksen, jotka PUR yhdistää samaan toimitukseen. Maksat toimitusmaksun vain ensimmäisestä tilauksesta, kun käytät myöhemmissä tilauksissa KOKOA-koodia kassalla. PUR toimittaa yli 65€ tilaukset aina ilmaiseksi ja lisäksi  lisäävät yli 50€ tilauksiin lahjaksi Gyadan sheet mask -kasvonaamion! (1 naamio/asiakas)

Kurkkaa kaikki PUR Ystävämyynti-tarjoukset TÄÄLTÄ! Jos etsit jotain tiettyä, kantsii käydä kurkkaamassa tarjoukset ja päiväkohtaiset supertarjoukset jo etukäteen ja laittaa vaikka puhelimeen muistutus, jos jokin supertarjoustuote on just se, jonka olit meinannut muutenkin hankkia. Samalla tuet pientä kotimaista yrittäjää

 

Lähteet: HS Tiede 11/2018, HS 4/2020, PUR 2016, HS Tiede 4/2020

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.