365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

22

helmikuu 2011

46

COMMENTS

1v!

Written by , Posted in Lifestyle

1v

Hih, vuosi on kulunut nopsaan tämän blogin puolella! Blogini on virallisesti vuoden vanha, joten huomenna (tai siis tänään) starttaa 365 päivää kanssani vol 2 :–D Tuntuu hassulta, että tätä blogia on pyörittänyt vasta vuoden, kun on kuitenkin parin kuukauden päästä bloggaillut enemmän ja vähemmän viiden vuoden ajan, käsittämätöntä…. Bloggaankohan mä vielä mummonakin!?

Muutamia hauskoja huomioita kuluneelta vuodelta:

♥ Suosituin postaus on Indiedaysin puolelle siirtymisen jälkeen on bilekuvia-postaus! Hassua, en olisi ehkä ekana veikannut sitä :-D Myös Wanhojen tanssit, kotiin kurkistelu ja mineraalimeikit tuntuvat kiinnostavan.

♥ Käytetyimmät hakusanat, joilla olette tänne löytäneet: 365 days with ida, ida365, everyday minerals, mistä lasten converseja (:–D Asokselta!), ida 365 forever 21 (hehe he, enhän mä vielä ole 21, mut sit ku oon niin hyvä blogin nimi?!?! Ei vaineskaa, tällä taidetaan meinata sitä kauppaa – en ole tilannut, ei kokemuksia, vielä;-)), nahkahame ja niin edelleen – ihan järkeenkäypiä.

♥ Nämä hakusanat sen sijaan hmetyttävät ja naurattavat: ”saippua 365 fays with ida”(??? Tällä hakusanaryppäällä on löydetty blogiini peräti 24 kertaa, mitä ihmettä?!) ”hoodeilla”, ”ida 19-vuotias tampere välivuosi” (nojoo :D:DD), ”hipster kolmio” ja ”ida 365 emma” (Jaahas, oletkos yrittänyt urkkia mitä olen susta kirjoitellut, sisko?:-D Vai onko Emmalla jotain salaisia faneja…)

♥ Suomen jälkeen kävijöitä tulee eniten Saksasta, USA:sta, Puolasta, Englannista, Ruotsista ja Ranskasta. Suomalaisia lukijoita on eniten Helsingistä, tokaks eniten Tampereelta (hello there!) ja kolmanneks eniten Turusta – varsin looginen jakauma. Sen sijaan kymppisijalla oleva Kauniainen hämmästyttää pikkuisen… :– D

♥ Olen huomannut, että yllättävän moni kommentoin usealla eri nimimerkillä, siis tyyliin että sama tyyppi on  Maija, tupsu, miukumauku ja silloin tällöin myös anonyymi. Hassua, sillä usein nämä kommenttien  kirjoittelijat ovat varsin ystävällistä ja asiallista porukkaa, ei mitään ilkeitä anonyymejä. Itse olen tottunut kommentoimaan aina samalla nimimerkillä (johtuu ehkä pitkästä bloggailu-urasta, mutta silti), niin en oikein ymmärrä eri nimimerkkien pointtia. Valaiskaa vähän?

… Oli mulla mielessä jotain muutakin, mutta nyt väsyttää niin himputisti, ettei kirjoittaminen enää suju! Sitä paitsi vuorokausi on vaihtunut jo ajat sitten, joten en ihan ehtinyt julkaista tätä oikeana päivänä, mutta väliäkös tuolla. ;-)

Lisää luettavaa:

46 Comments

 1. Anni
  • ida365
 2. eme
 3. ellu
  • ida365
 4. Tanssijatyttö
  • ida365
 5. s
  • s
   • ida365
    • anni
  • ida365
  • ida365
 6. motherofpearls
  • ida365
 7. Anni
  • ida365
 8. Reetta
  • ida365
 9. Henje
 10. L
 11. pineapple

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *