Pizzaa & punaviiniä

& juoma, ruoka
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö, Kumala & Asennemedia

Tulipas tämä pääsiäisloma ihanaan saumaan. Tähän mennessä alkuvuosi on sujunut ihanan tasapainoisesti viime vuoden loppuun verrattuna mutta tiedän, että vuoden kiireisimmät viikot alkavat olla käsillä.

Aion nauttia tästä neljän päivän lomasta suunnitelmia tekemättä; katson, mitä tulee vastaan. Ajattelin nukkua hyvin, lukea kirjaa, katsoa Aikuiset-sarjan vihdoin loppuun ja eilen ensitöikseni tiskasin järkyttävän suureksi kasvaneen tiskivuoren. Yhdet kemutkin olisi tiedossa, hmmm.

Tuntuu ihan tosi kivalta olla kotona vapaalla, puuhailla ja järjestellä täällä. Ikkunat pitäisi pestä, se vois olla ihan hyvä puhde jollekin päivälle.

ida365 punaviini

Ai vitsit on ihanaa, kun Linda on muuttanut Helsinkiin ja voidaan nähdä arki-iltoina ekstempore, ilman sen suurempia suunnitelmia. Sellaista meidän ystävyys oli Tampereella asuessa, arjen jakamista ja ei-niin-suunnitelmallista näkemisen suhteen.

ida ja linda blogi

Tilattiin yksi ilta pizzat Jackiesta (meat is murder -vegaanipizza on muuten ihan todella hyvä!) ja juotiin lasilliset Kumala Shiraz Fairtrade -punaviiniä. Tuo hanapakkaus on täydellinen juhliin ja uskon, että se on myös makunsa puolesta monen mieleen. Sitä kuvaillaan keskitäyteläiseksi, keskitanniiniseksi, karpaloiseksi, kypsän kirsikkaiseksi, kevyen mausteiseksi ja nokiseksi.

Pakko myöntää, että punaviinit on mulle vielä aika tuntematon skene, enkä esim. tilatessa osaisi sanoa, millaista punaviiniä haluan, joten hyvien viinien kuvauksista olis varmaan fiksua poimia sellaisia sanoja, jotka sopii omaan makuun. Keskitäyteläinen saattaa tässä tapauksessa olla se tärkein; liian voimakkaat punaviinit ei ehkä ole mun juttu (mun vanhempani tykkäävät tosi voimakkaista punaviineistä ja ehkä juuri siksi olen aina ajatellut, ettei punkut ole mun juttu).

Tämä Kumala Shiraz on hyvä, samoin Kumala Pinotage Shiraz, josta kirjoitin aiemmin tarkemmin täällä.

hyvä vegaanipizza

Kumala Shiraz

Artun ja Janitan viime viikonlopun tupareissa tästä punkusta oli tehty herkullista sangriaa, joten sopii hyvin myös sellaisen tekoon. Mmmmh, ikkunoiden pesu ei kuulostaisi yhtään niin rankalta jos palkintona olis pizzatreffit ja lasi sangriaa. Pistän harkintaan hehee.

Ihanaa minilomaa tyypit, rentoilkaa jos suinkin voitte! x

 

Ps. Valviran ohjeistuksen mukaisesti alkoholiin liittyvät kommentteja ei julkaista. 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.