Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti
* Kaupallinen yhteistyö House of Organic  

House of Organicin odotetut Luonnonkosmetiikkapäivät starttaavat tänään keskiviikkona 12.5. ja jatkuvat sunnuntaihin 16.5. asti!

Alennuksessa on keskiviikosta sunnuntaihin minun ja muutamien muiden vaikuttajien valkkaamia tuotteita; ollaan saatu valita alennukseen omat lempparimme kesää ajatellen, joten veikkaan, että suurin osa näistä tuotteista saattaa olla teille jo tuttuja. Ihan parasta, että alennukseen päätyy just ne tuotteet, joita oon hehkuttanut ennenkin.

Voit kurkata Luonnonkosmetiikkapäivien parhaimpia tarjouksia täältä kuvastomuodossa ja alta mun suosikkini!

House of Organic luonnonkosmetiikkapäivät 2021 kevät

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, kurkkaa postauksen lopusta miten yhdistät useamman tilauksen yhdeksi ja samaksi. Näin säästyy postikuluja ja pakkausmatskuja, kun saat tuotteet yhdessä paketissa. Voit selata Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksia alta päiväkohtaisesti:

KESKIVIIKKO, TORSTAI, PERJANTAI, LAUANTAI & SUNNUNTAI
Idan luonnonkosmetiikkasuosikkeja kesään:

Alga Maris aurinkovoide SPRAY SPF 30 SPF 50

PE 14.5. Alga Maris Aurinkovoidespray SPF 30

Jos pitäisi valita yksi aurinkovoide, jota käyttäisin loppuelämäni, se olisi Alga Mariksen Aurinkovoidespray SPF 30. Olen käyttänyt Alga Mariksen tuotteita vuodesta 2015, joten voitte luottaa sanaani kun kerron, että tämä levittyy todella hyvin, ei jätä ihoa valkoiseksi, toimii ohuenakin kerroksena ja tuoksuu ihanan trooppiselta. Jos haluaa pärjätä koko kesän yhdellä tuotteella, niin se on tämä – sopii niin kasvoille kuin vartalollekin ja on ympäristöystävällinen valinta.

Hinta tarjouksessa perjantaina 19 €, normaalisti 26,90 €.

KE 12.5. Alga Maris Aurinkovoidespray SPF 50 

Alga Mariksen Aurinkovoidespray SPF 50 eroaa kolmekymppisestä siten, että tämä, kuten muutkin Alga Mariksen SPF 50 -tuotteet ovat hajusteettomia. Ne sopivat siis hyvin herkälle iholle. Myös spf 50 -spray levittyy iholle hyvin jättämättä sitä valkoiseksi.

Käytän tätä yleensä alkukesän kun ihoni ei ole vielä lainkaan tottunut aurinkoon talven jäljiltä ja siirryn kolmekymppiseen suojaan loppukesäksi. Kannan tätä koko kesän käsilaukussani, koska spray-aurinkovoide on helppo levittää lennosta harteille ja tarvittaessa kasvoillekin, jos aurinko alkaa kesken päivän porottaa.

Hinta tarjouksessa keskiviikkona 21 €, normaalisti 28,90 €.

Alga Maris sävyttävä voide kasvoille spf 50 aurinkosuoja huulivoide

SU 16.5. Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF 50, sävy Ivory

Jos haluaa päästä kesäaamuina mahdollisimman vähällä, kannattaa aurinkovoiteeksi valita sävytetty aurinkovoide, jolloin meikkivoiteen voi skipata kokonaan.

Mun kalpealle talvi-iholleni sopii hyvin Alga Mariksen Sävyttävä aurinkovoide SPF 50 sävyssä Ivory, joka on vaalein kolmesta sävystä. Myöhemmin kesällä kun saan vähän väriä kasvoille, tulee sävyistä keskimmäinen Beige sopimaan mulle paremmin.

SPF 50 on hajusteeton. Saatavilla myös Sävyttävä aurinkovoide SPF 30 (tarjouksessa torstaina).

Hinta tarjouksessa keskiviikkona 21 €, normaalisti 27,90 €.

KE 12.5. Alga Maris Aurinkosuojahuulivoide SPF 30 & SU 16.5. HURRAW Sun Balm -huulivoide SPF 15

Voi tuntua nyt vielä kaukaiselta, mutta jos viettää pitkiä kevätpäiviä ulkosalla, olisi hyvä muistaa suojata myös huulet, etenkin jos ei käytä suojaavaa päähinettä joka saattaa hieman suojata kasvoja auringolta.

Jos kaipaat korkeampaa suojakerrointa, valitse Alga Mariksen tuubissa oleva huulivoide SPF 30 -suojakertoimella tai jos pienempi kerroin riittää, valkkaa HURRAW:n Sun Balm SPF 15 -suojakertoimella.

Alga Maris Aurinkosuojahuuluvoide tarjouksessa keskiviikkona hintaan 10 €, normaalisti 13,5€. Hurraw Sun Balm -huulivoide tarjouksessa sunnuntaina hintaan 4 €, normaalisti 5,50 €.

Zuii itseruskettava kasvovesi itseruskettava vaahto

SU 16.5. Zuii Flora Gradual Tan Water – asteittain itseruskettava kasvovesi

Olen käyttänyt Zuiin asteittain itseruskettavaa kasvovettä pari vuotta ja tämä on toka puteli, joka mulla on käytössä. Sävyjä on nykyisin kaksi; tämä minulla käytössä oleva asteittain päivettävä tuote, sekä tänä vuonna lanseerattu uutuus Sun Kissed Glow (tarjouksessa perjantaina) joka antaa syvemmän päivetyksen.

Levitän  itseruskettavan kasvoveden iltaisin ja aamulla peilistä katsoo heleämpi, tasaisempi ja kevyesti päivettynyt iho. En ole koskaan saanut tällä tehtyä minkäänlaisia rajoja tai epätasaisuuksia ja lisäksi tämä toimii seerumikasvovetenä; rauhoittaa ja hoitaa, ei tuki mun helposti tukkeutuvaa ihoani! Olen kirjoittanut tästä tarkemmin täällä.

Hinta tarjouksessa sunnuntaina 19 €, normaalisti 26,90 €.

PE 14.5. Zuii Flora Self Tanning Foam Itseruskettava vaahto, sävy Light

Valitsen yleensä asteittain päivettävät itseruskettavat, koska vaaleassa ihossani huomaa heti, jos tuote on levitetty epätasaisesti,  mutta onneksi uskalsin viime keväänä testata ekan kerran tätä Zuiin Itseruskettavaa vaahtoa! Sävyjä on neljä, mulla niistä vaalein Light. Itseruskettavassa vaahdossa on karttaväri, joten sitä levittäessä näkee, minne vaahdon on levittänyt. Asteittain päivettävään verrattuna tällä saa heti selkeämmän, mutta silti luonnollisen lopputuloksen.

Anna vaikuttaa 4-6 h ja peseydy. Peseytyminen keskeyttää aineen vaikutuksen, eli mitä pidempi vaikutusaika, sen syvempi päivetys. Itselleni riittää tällä vaaleimmallakin sävyllä 3-4h, sillä haluan kevyen ja luonnollisen päivetyksen. Sävy kuluu iholta kauniisti, ei hilseile tai jätä läikkiä iholle. Olen levittänyt tätä päivällä ja hengaillut kotona löysät kotivaatteet päällä, sillä en tiedä, tahraako karttaväri lakanat. Vaahto on hajusteeton.

Hinta tarjouksessa perjantaina 29 €, normaalisti 39,90 €.

Iho ärtyy saunasta

Tämän kuvan setti vastaa kysymykseen ”miten nauttia löylyistä herkkäihoisena”

SU 16.5. BYBI Babe Balm

Mulla on ollut Bybin Babe Balm vuosia (kyllä, yksi ja sama puteli on kestänyt käytössä ikuisuuden :D) ja olen käyttänyt sitä milloin mihinkin ”luonnonkosmetiikan Bepanthenin” tavoin. Tajusin tuotteelle uuden käyttötarkoituksen kun hoksasin, että se voisi suojata ihoani saunassa löylyiltä. Vaikka ihoni on herkkä eikä oikeastaan tykkää saunomisesta, niin kehoni ja mieleni tykkää siitä niin paljon, että oli keksittävä jokin lääke ärtyvälle iholle mieluummin kuin lopetettava saunominen.

Pesen kasvot ja kuivaan ne ennen saunaan menoa ja levitän Bybin Babe Balmia ohuen kerroksen iholle saunomisen ajaksi. Saunomisen jälkeen pesen kasvot musliiniliinaa apuna käyttäen, koska balmi ei lähde täysin pelkällä vedellä huuhtomalla. Toimii! Balmikerros suojaa ihoa kuivumiselta, muttei tuki sitä. Tiedän, että tämä tulee tarpeeseen kesälläkin, kun pääsee mökille saunomaan!

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 18 €, normaalisti 24,90 €.

KE 12.5. Dr. Hauschka Revitalising Mask

Tämä naamio kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Jätän tämän kerran viikossa, eli aina saunan jälkeen iholle ohuelti levitettynä rauhoittamaan, tasapainottamaan ja kirkastamaan ihoa. Sopii myös auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa, eli täydellinen kesään siinäkin mielessä!

Olen ostanut tätä naamiota varmaan lähemmäs kymmenen putelin verran, joten kyse on todellisesta luottotuotteesta! Kun iho temppuilee (kuivuu, pukkaa epäpuhtauksia, on samea – u name it), tämä auttaa.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 29 €, normaalisti 38,50 €.

PE 14.5. YOU&OIL Hydration & Brightening Face Mask

Käytän aika harvoin yksittäispakattuja kasvonaamioita, koska isommissakin puteleissa saa loistavia, mutta esim. reissuissa tällaiset ovat käytännöllisiä. YOU&OIL:n kosteuttava ja kirkastava sheet mask on USKOMATTOMAN herkullisen tuoksuinen! Ei ihme, että sitä kuvaillaan vaikutuksiltaan myös aromaterapeuttiseksi. Tykkään tästä erityisen paljon siksi, että jos on ihoni on kuiva ja tuntuu, ettei normituotteet jostain syystä imeydy, tämä auttaa rauhoittamaan ihoa ja tekee siitä kimmoisamman.

Liettualaisen luonnonkosmetiikkabrändin biohajoavat sheet maskit on tehty banaaninkuorista!

Tarjouksessa perjantaina hintaan 5 €, normaalisti 7,50€.

Evolve kokemuksia

SU 16.5. Evolve Daily Defence Moisture Mist

Olen käyttänyt tätä kasvosuihketta ekan kerran vuonna 2017 ja sen jälkeen palannut tämän pariin aina muutamien hutikasvovesikokeilujen jälkeen. Tykkään tästä kasvovedestä todella paljon. Evolven kasvosuihke sisältää kaktusviikunauutetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, prebiootit auttavat vahvistamaan ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 19 €, normaalisti 24,90 €.

TO 13.5. Evolve Bio-Retinol Gold Mask -kasvonaamio

Evolven kultainen kasvonaamio on IHANA. Se tuoksuu karkilta ja lupaa tehdä ihosta kimmoisamman, palauttaa sen hehkun ja auttaa kosteuttamaan kosteusköyhää ihoa mm. Bidens Pilosa -kasvista saatavan Bio-Retinolin, argan-öljyn ja ruusunmarjaöljyn avulla.

Ihoni on herkkä, joten testaan harkiten kaikkia supertehokkaan oloisia tuotteita, mutta tästä ihoni on tykännyt! Tuntuu levittäessä lämpimältä iholla. Annan vaikuttaa reilu 5 minuuttia ja sitten pesen pois. Toimiva pikaheleytys iholle esim. ennen juhlia.

Tarjouksessa torstaina hintaan 25 €, normaalisti 34,90 €.

Avril kynsilakka kokemuksia

SU 16.5. Avril Organic 7-free-kynsilakat

Avrlin kynsilakat ovat niin loistavia hinta-laatu-suhteeltaan, etten juuri muita raaski hankkia. Kun levittää kaksi kerrosta (ja etenkin jos jaksaa käyttää päällylakkaa), niin nämä peittävät todella hyvin ja kestävät kuten muutkin lakat. Kuvan puuterinsävyinen, aika peittävä vaaleanpunertava on nimeltään Lait de Rose ja ihanan oranssinpunainen nimeltään Coquelicot n40.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 3 €, normaalisti 4,90 €.

JOIK jalkasaippua kuoriva

KE 12.5. JOIK ORGANIC Kuoriva jalkasaippua

Löysin tän saippuan reilu vuosi sitten ja vitsit, olisinpa tiennyt tästä jo aiemmin! Voi olla että mun jalkojen raspaamiseen tarkoitettu kivi on surkea tarkoitukseen, mutta tämä karkea, kuoriva jalkasaippua on paljon tehokkaampi kuin siihen tarkoitettu kivi.

Saippua tuoksuu ihanan piparminttuiselta ja kun tällä pyörittelee kantapäät, saa helposti pidettyä yllä pehmoisia jalkapohjia. Mulla on sellainen kokemus, että tästä tulee kuorivampi parin ekan käyttökerran jälkeen, kun saippua hieman kuluu päältä. Nerokas tuote!

Hinta tarjouksessa keskiviikkona 11 €, normaalisti 15,90 €.

Siirry kurkkaamaan kaikki Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset TÄSTÄ.

//////

Tilausten yhdistäminen House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä:

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin Luonnonkosmetiikkapäivien tilauksiin – käytä, jos teet löytöjä useana eri päivänä. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 17.5 maanantaina.

//////

Jos 50 € lahjakortti House of Organicille kiinnostaa, niin käy kommentoimassa mun uusimpaan instakuvaan sun lempparituote House of Organicin valikoimasta ja oot mukana arvonnassa!

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.