6 x paras kasvonaamio

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

Omassa ihonhoidossani kaikista tärkeintä on säännöllisyys ja oman ihon tunteminen. Vaikka iho jaksaa yllättää aina välillä hyvässä ja pahassa, tuntuu, että alan vihdoin ymmärtää mitä ihoni milloinkin kaipaa. Useimmiten aina lisää unta, lepoa ja kosteutusta. Mulle on ollut tärkeää löytää toimivat tuotteet jokapäiväiseen käyttöön, mutta kaikista ihonhoitotuotteista olen eniten innoissani erilaisista naamioista – ne ovat tärkeä osa ihonhoitorituaalejani.

Yksi ikilemppareistani on Nafhan kosteuttava kasvonaamio, jota mulla on aina kylppärin kaapissa. Tuote on ihan uskomattoman hyvä ja riittoisa. Se tuntuu sopivan herkimmällekin iholle ja sen voi jättää vaikuttamaan tehohoitona yön yli. Kosteuttaa, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Täydellinen pakkasilla, silloin kun iho on ärtynyt tai näppyä pukkaa. En edes tiedä kuinka monta tuubia olen tätä käyttänyt… joka tapauksessa tämä on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani kosteuttava naamio. Mutta koska olen kirjoittanut tästä jo aikaisemmin ainakin täällä ja täällä, jätin tuotteen pois tästä postauksesta. Myös Madaran kirkastava Sos-naamio sai juuri suositukseni, joten en listannut sitäkään enää uudelleen tähän.

Näitä tämän postauksen naamioita yhdistää kaikkia se, että olen kokenut niistä jokaisen todella toimivaksi herkän ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Osa on kirkastavia, osa kosteuttavia, osa puhdistavia ja tasapainottavia.

Neal's Yard Remedies Antioxidant Facial Mask

Neal’s Yard Remedies Antioxidant Facial Mask

Tämä NYR:n naamio on loistava pikakaunistaja. Sen sisältämä sokerivaahterauute kuorii hellävaraisesti ihoa ja kaolin-savi syväpuhdistaa ja tasapainottaa, sekä kuivattaa näppyjä. Tämän naamion kanssa harrastan usein multi-maskingia; levitän tätä rasvoittuvalle t-alueelle ja kohtiin, joissa on näppyjä ja muille alueille levitän jotain kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota. Tämä on todella rauhoittava ja hellävarainen naamio, vaikka samalla puhdistaa ja kirkastaakin ihoa. Hyvä kaveri iholle, joka reagoi helposti stressiin. Lisää Neal’s Yard Remediesin tuotteista mm. täällä.

Neal’s Yard Remedies Rose Formula Antioxidant Facial Mask* 42,00 € Biodelly.

Evolve Radiant Glow Mask

Evolve Radiant Glow Mask 

Evolven Radiant Glow -naamio on herkullisimman tuoksuinen naamio ikinä! Kirjoitinkin tästä jo aikaisemmin, että tämä tuoksuu siltä kuin levittäisi kasvoilleen mokkapaloja, mmhh. Naamio on kuorinnan ja naamion sekoitus; kun sen pesee pois, se toimii kuorinnan tavoin. Kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Tuote, joka olisi helppo antaa lahjaksi oikeastaan kenelle tahansa, sillä tämä toimii varmasti miltei iholla kuin iholla ja on yksinkertaisen kaunis.

Evolve Radiant Glow Mask* 23,90 € Biodelly.

Night Delight Detoxifying Face Mask

Night Delight Detoxifying Face Mask 

Night Delight -sarjan tuotteet pääsivät käyttööni joulukuun alkupuolella ja huh miten olenkin tykästynyt tähän naamioon! Detoxifying Face Mask on nimensä mukaisesti puhdistava ja ihoa tasapainottava. Tuotteen sisältämän eteeriset öljyt auttavat ihoa palauttamaan sen luonnollisen hehkun. Kuivattaa tehokkaasti pikkunäpyt ja tekee ihonsävystä kirkkaamman ja tasaisemman. Ei silti herkistä ihoa tai tee ihosta punoittavaa, kuten aika monet muut tehokkaasti puhdistavat tuotteet tekevät. Tämäkin on täydellinen lahjatuote, musta lasipurkki on ihanan ylellinen – sisällöstä puhumattakaan. Tähän tuotesarjaan pääsee tutustumaan livenä Pur-kaupalla.

Night Delight Detoxifying Face Mask 99,00 € Pur-kauppa.

Estelle & Thild Detox Mask Lily

Estelle & Thild Detox Mask Lily 

Estelle & Thildin syväpuhdistava Detox -kasvonaamio on ihon paras kaveri silloin, kun näppyä pukkaa. Tämä supistaa ihohuokosia, imee liikaa rasvaisuutta ja kuivattaa näppyjä kuivattamatta ihoa muuten. Naamiossa on rauhoittavaa seljankukkaa, joten ei tarvitse pelätä, että iho helottaisi tai olisi ärsyyntynyt tämän jälkeen. Sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ja sekaiholla sopii käytettäväksi juuri niillä alueilla, jotka kaipaavat enemmän puhdistusta ja rauhoitusta.

Estelle & Thild Detox Mask Lily* 29,90 € Jolie.

Sosar Sacred Forest Peat Mask

Sosar Sacred Forest Peat Mask

Sosarin turvenaamio on jonkinlaisessa kulttituotemaineessa, eikä suotta. Turvenaamio puhdistaa ihoa raskasmetalleista ja myrkyistä, rauhoittaa tulehduksia, vähentää turvotusta, kuorii hellävaraisesti ja tasapainottaa talineritystä. Koska tuote on pelkkää turvetta ja ruusuvettä, sopii se herkälle ja allergisellekin iholle. Naamio levitetään 5-10 minuutin ajaksi iholle ja se ei saisi kuivua; itse suihkin naamion vaikutusaikana iholle joko kukkaisvettä tai puhdasta vettä suihkepullosta, jottei naamio kuivahda. Tämä kasvoilla voi myös saunoa (60-70 asteisessa saunassa) tai kylpeä, sillä lämpö tehostaa naamion vaikutusta. Tämä on täydellinen esim. reissaamisen jälkeen. Varsinkin Vietnamin reissun jälkeen iho kaipasi syväpuhdistusta ja tasapainoa, tämä oli siihen täydellinen ensiapu. Lisää Sosarin tuotteista täällä ja mutanaamiotesti täällä.

Sosar Sacred Forest Peat Mask* 29,50 € Hyvinvoinnin Tavaratalo. // edit 7.8.2017 Enää tätä tuotetta ei löydykään Hyvinvoinnin Tavaratalolta! Tietääkö kukaan tälle jälleenmyyjiä?

Juice Beauty Blemish Clearing Mask

Juice Beautyn Blemish Clearing Mask on hyvin samantyyppinen naamio, kuin Estelle & Thildin Detox-naamio, savipohjainen tämäkin. Tämä on ehkä aavistuksen tujumpi sekä aavistuksen kuoriva, sillä tuotteessa on luonnollisia AHA-hedelmähappoja omenasta ja sitruunasta. Syväpuhdistaa ja kirkastaa, luomubambu-uute rauhoittaa. Sopii Estelle & Thildin tavoin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle ja täsmähoidoksi näpyille. Tämänkin kanssa kannattaa harrastaa multi-maskingia ja levittää tätä vain niille aluille, jotka kaipaavat puhdistusta.

Juice Beauty Blemish Clearing Mask* 30 € Naturelle.fi

Onko teillä samoja naamiosuosikkeja? Entä mitkä on teidän ehdottomat suosikkinne luonnonkosmetiikan valikoimista? 

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.