MADARA 24H SALE & vinkki: naamiot

kauneus, luonnonkosmetiikka
3 kommenttia

* Kaupallinen yhteistyö, MadaraAsennemedia

No niin, kaivakaahan kalenterit esiin – Madaran 24h ale tulee taas! Se alkaa maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.4.-11.4. klo 00.00 ja kestää 24h, eli koko tiistain ajan. Kaikki tuotteet on -40% (!!!) alennuksessa, eli nyt jos koskaan kannattaa ostaa uusia tuotteita loppuneiden tilalle tai vaikkapa siirtyä tuote kerralla luonnonkosmetiikan tuotteisiin.

Olen listannut omia suosikkejani Madaralta jo useamman kerran, sillä Madara on yksi niistä sarjoista, jota multa löytyy aina käytöstä. Madaran valikoima on tosi kattava; sieltä löytyy kaikkea käsisaippuasta dödöön, kasvojenhoitotuotteista shampoisiin ja lastentuotteisiin. Mun omia suosikkeja on öljyt, seerumit ja NAAMIOT.

Madara 24h ale 2017

Oletteko te testanneet Madaran naamioita? Niitä on kolme erilaista; mutapohjainen DETOX, kosteuttava ja heleytävä SOS sekä kuoriva ja kirkastava PEEL.

Madara Detox-naamio

Olen käyttänyt Madaran Detox-mutanaamioita ainakin kolme putelia – vaikka tämä on ihan älyttömän tiukkaan iholle tarttuva naamio, on tämä myös erittäin tehokas. Ehkä juuri siksi? Jos pidän tätä yli 5 minuuttia, ihoni alkaa punoittaa, mutta punoitus kyllä rauhoittuu yön aikana. Syväpuhdistaa ihoa ja kuivattaa pikkunäppyjä. Lupaa myös supistaa ihohuokosia. Ja arvaatteko mitä? Kun tämän putsaa musliiniliinan avulla pois iholta, ei kasvojen pesemiseen mene yhtään niin kauan mitä normaalisti.

Madaran naamiot

Testissä Madara Sos-naamio

Sos-naamio on täydellinen vaikkapa heti Detox-naamion jälkeen käytettäväksi, sillä sen voi jättä vaikuttamaan iholle yön yli ja se rauhoittaa ihoa. Sos-naamio kosteuttaa, silottaa ja tekee ihosta heleän. Olen aiemminkin suositellut tätä esimerkiksi käytettäväksi ennen juhlia, sillä tästä tulee iholle freesi fiilis. Toimii todella hyvin niinkin, mutta myös yön yli iholla vaikuttaessa. Alevinkkinä vinkattakoon, että jos etsinnöissä on kosteuttava ja helyttävä seerumi, niin Sos-sarjan Hydra Repair Intensive -seerumi on sekin testaamisen arvoinen. Kirjoitin siitä aiemmin täällä.

Madara Peel Mask

Peel on AHA-hedelmähappoihin perustuva entsyymikuorintanaamio – eli siis naamio, joka kuorii ilman rakeita. Minun herkälle iholleni on tarkkaa, etten anna tämän vaikuttaa liian kauaa, tai muuten naama alkaa helottaa todenteolla. 1-3 minuutin vaikutusajalla tämä tekee iholleni hyvää; kirkastaa ja heleyttää. Peel-naamion käytön jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille ja sen oikeasti huomaa – iho oikein imaisee seerumit ja öljyt tämän käytön jälkeen.

Madaran kasvonaamiot testissä

Detoxin ja Peelin normaalihinta on 24,90 €, eli alennuksen jälkeen hinta on vain 14,95 €. Sos-naamion normaalihinta on 34,40 €, alennuksen jälkeen 20,65 €. Suosittelen testaamaan, tämä on todella kova kolmikko. Muita Madarasuosikkejani voi kurkata mm. täältä, täältä ja täältä ja noiden lisäksi alesta kantsii napata myös uusi Hemp hemp -huulivoide. Mitä suosikkeja teillä on? Meinaatteko tehdä tilauksen?

Madara Peel hedelmähappokuorintanaamio

Madara 24h ale
///////////
alkaa 10.-11.4. välisenä yönä, kestää 24h
kaikki tuotteet -40%
///////////

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Itsellänikin on Detox kylppärin kaapissa ja ihan hyvältä tuotteelta vaikuttaa – vaikka ehkä hyödyllisempi hieman rasvoittuvalle tai epäpuhtauksille? Mietin voisiko tätä käyttää useammin viikossa ihan vain ns. ongelma-alueille kuten nenään ja leukaan… nenä on minulla ainoa johon ilmestyy päivän mittaan pientä mustapäätä joita luonnollisesti vihaan sydämeni pohjasta…

    1. Mun mielestä voi kyllä! Tai ainakin itse teen detox-naamion kanssa just niin, että eilenkin laitoin sitä vaan nenään, otsaan ja leukaan ja yhdelle poskessa olevalle yksittäiselle näpylle. Sit muuten annan ihon olla tai laitan muihin kohtiin samaksi ajaksi jotain kosteuttavaa naamiota, esim. sos-naamiota. :) Ei kantsi kyllä laittaa koko kasvoille jos ei oo tarvetta!