365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

8

huhtikuu 2017

3

COMMENTS

MADARA 24H SALE & vinkki: naamiot

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

* Kaupallinen yhteistyö, MadaraAsennemedia

No niin, kaivakaahan kalenterit esiin – Madaran 24h ale tulee taas! Se alkaa maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.4.-11.4. klo 00.00 ja kestää 24h, eli koko tiistain ajan. Kaikki tuotteet on -40% (!!!) alennuksessa, eli nyt jos koskaan kannattaa ostaa uusia tuotteita loppuneiden tilalle tai vaikkapa siirtyä tuote kerralla luonnonkosmetiikan tuotteisiin.

Olen listannut omia suosikkejani Madaralta jo useamman kerran, sillä Madara on yksi niistä sarjoista, jota multa löytyy aina käytöstä. Madaran valikoima on tosi kattava; sieltä löytyy kaikkea käsisaippuasta dödöön, kasvojenhoitotuotteista shampoisiin ja lastentuotteisiin. Mun omia suosikkeja on öljyt, seerumit ja NAAMIOT.

Madara 24h ale 2017

Oletteko te testanneet Madaran naamioita? Niitä on kolme erilaista; mutapohjainen DETOX, kosteuttava ja heleytävä SOS sekä kuoriva ja kirkastava PEEL

Madara Detox-naamio

Olen käyttänyt Madaran Detox-mutanaamioita ainakin kolme putelia – vaikka tämä on ihan älyttömän tiukkaan iholle tarttuva naamio, on tämä myös erittäin tehokas. Ehkä juuri siksi? Jos pidän tätä yli 5 minuuttia, ihoni alkaa punoittaa, mutta punoitus kyllä rauhoittuu yön aikana. Syväpuhdistaa ihoa ja kuivattaa pikkunäppyjä. Lupaa myös supistaa ihohuokosia. Ja arvaatteko mitä? Kun tämän putsaa musliiniliinan avulla pois iholta, ei kasvojen pesemiseen mene yhtään niin kauan mitä normaalisti. 

Madaran naamiot

Testissä Madara Sos-naamio

Sos-naamio on täydellinen vaikkapa heti Detox-naamion jälkeen käytettäväksi, sillä sen voi jättä vaikuttamaan iholle yön yli ja se rauhoittaa ihoa. Sos-naamio kosteuttaa, silottaa ja tekee ihosta heleän. Olen aiemminkin suositellut tätä esimerkiksi käytettäväksi ennen juhlia, sillä tästä tulee iholle freesi fiilis. Toimii todella hyvin niinkin, mutta myös yön yli iholla vaikuttaessa. Alevinkkinä vinkattakoon, että jos etsinnöissä on kosteuttava ja helyttävä seerumi, niin Sos-sarjan Hydra Repair Intensive -seerumi on sekin testaamisen arvoinen. Kirjoitin siitä aiemmin täällä

Madara Peel Mask

Peel on AHA-hedelmähappoihin perustuva entsyymikuorintanaamio – eli siis naamio, joka kuorii ilman rakeita. Minun herkälle iholleni on tarkkaa, etten anna tämän vaikuttaa liian kauaa, tai muuten naama alkaa helottaa todenteolla. 1-3 minuutin vaikutusajalla tämä tekee iholleni hyvää; kirkastaa ja heleyttää. Peel-naamion käytön jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille ja sen oikeasti huomaa – iho oikein imaisee seerumit ja öljyt tämän käytön jälkeen. 

Madaran kasvonaamiot testissä

Detoxin ja Peelin normaalihinta on 24,90 €, eli alennuksen jälkeen hinta on vain 14,95 €. Sos-naamion normaalihinta on 34,40 €, alennuksen jälkeen 20,65 €. Suosittelen testaamaan, tämä on todella kova kolmikko. Muita Madarasuosikkejani voi kurkata mm. täältä, täältä ja täältä ja noiden lisäksi alesta kantsii napata myös uusi Hemp hemp -huulivoide. Mitä suosikkeja teillä on? Meinaatteko tehdä tilauksen? 

Madara Peel hedelmähappokuorintanaamio

Madara 24h ale
///////////
alkaa 10.-11.4. välisenä yönä, kestää 24h
kaikki tuotteet -40%
///////////

Lisää luettavaa:

3 Comments

    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *